Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Activewear winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her lever man op til det man lover!

I leverede i mellem jul og nytår, fra bestilling til vi modtog vores skønne vinterbadekåber gik der 2 dage. De kom i brug den 30. december og lever fuldstændig op til vores forventninger.
Her er der fuld overensstemmelse mellem beskrivelse af produktet og virkeligheden og her holder man hvad man lover. Tak!

29 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Jytte. Tak for din flotte fedback og 5 stjerner! Vi gør vores bedste hver dag, og derfor er det ekstra dejligt, at det er værdsat. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var inne på nettsiden for å…

Jeg var inne på nettsiden for å bestille badekåper til meg selv og min fru. De lover 10% på første bestilling, men kom bare opp på det ene produktet. Sendte de en e-post, og etter noen timer(weekend) kom svaret, og dette ble ordnet. Takk for god service så langt.

8 januari 2024

Antwoord van NORDBAEK

Kære Aage. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau og personlig betjening

Jeg måtte ombytte en kåbe, som jeg havde modtaget i gave. Jeg modtog hurtigt en ny kåbe i en anden størrelse og fik lov til at prøve dem begge hjemme, inden jeg sendte den ene tilbage. Jeg er super glad for min kåbe og glæder mig til at have den med på fremtidige badeture.

Servicen var super venlig, personlig og hurtig. Helt sikkert en webshop jeg kan anbefale

30 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Katrine. mange tak fordi du vil anbefale os - det er vi meget glade for :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Nordbaek vinterbadekåber

Vi købte to styk vinterbadekåber hos Nordbaek lige før jul 2023, som vi har haft mulighed for at teste fleregange i juleferie. Utroligt lækkert og gennemtænkt produkt, hvor vinterbadning er tænkt ind i designet.
Vi besøgte Nordbæk show-Rom i Nærum, hvor vi havde mulighed for at prøve forskellige modeller og størrelser, og fik en udsøgt betjening.
Er du vinterbader, kan vi på det varmeste anbefale Nordbæk og deres produkter.

11 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Peter. Vi bliver rigtig glade, når vi læser dine flotte ord - tusind tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stylish & practical bathrobes!

My partner is really happy with her stylish and practical bathrobe Christmas gift. Thanks for the great advice at your shop in Nærum!

20 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Thank you so much Vishal! It was a plesure to asssist you. Best, Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Fantastisk service

Fantastisk service! 😊

19 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Søs. Vi bliver så glade og stolte, når vi læser din fine feedback! Tak. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Super håndtering og produkter

2. Gang jeg bestiller noget og igen super hurtig ordre håndtering og lækre produkter. Det fungerer :-)

18 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Susan. Tak fordi du er loyal kunde hos os! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Kan varmt anbefale Nordbaek

Rigtig godt tilfreds med både levering og min skønne kåbe :)

18 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Maj-Britt. Tak fordi du anbefaler os, det er vi meget glade for :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

8 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Morten. Mange tak for de 5 stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Fin og hurtig betjening

5 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Jesper. Tusind tak for din fine feedback. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Winter swimming happinessDelivery from Nordbaek DK to Germany…

Delivery from Nordbaek DK to Germany very quickly, space-saving and lovingly packaged. Highest product quality, very good feel, best wearing properties, aesthetic design, price-performance ratio relatively proud, but definitely justified in relation to the excellent quality and excellent workmanship of the product materials. Nordbaek, run by Ida and Barbara, is a super friendly small business that is the ultimate favorite among winter swimmers worldwide. Continued success,
Do Kiel, Germany

14 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Thank you so much for your feedback! We really appreciate you taking the time to give us such a detailed 5 star review. We hope to welcome you as a customer again in the future. All the best from Denmark, Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og go service

13 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Ditlev. Tusind tak for de 5 stjerner, og fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god oplevelse at handle med Nordbaek!

Jeg havde en uheldig oplevelse med ikke at få min ordre da pakken aldrig nåede frem til mig. Tog dog hurtigt kontakt til Nordbaek, efter at have været igennem en masse bøvl med GLS. Kontakten med Nordbaek var en rigtig god oplevelse! Forstående korrespondance og hurtig fragt-proces gjorde at jeg havde varen i hænderne uden det store tab af tid.

Ikke sidste gang jeg handler her!

P.S. Selve produktet er jeg også virkelig glad for og lever op til forventningerne.

6 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Anders. Tusind tak for din flotte feedback - vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få den lidt trælse GLS-sitution løst hurtigt. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Høj kvalitet produkter

Høj kvalitet produkter, nemt at bestille på nettet og hurtig levering

Antwoord van NORDBAEK

Kære Niran. Mange tak for dine fine ord og 5 stjerner. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En brand i vores bryggers ødelagde min…

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow" ;-) senere fandt de en model til mig, den blev pakket og sendt samme dag - og har været min lifesaver i et hus uden varme. Fantastisk service og uovertrufne produkter!! Varmeste anbefaling.

Antwoord van NORDBAEK

Kære Johanne. Det var så hyggeligt at mødes på Facetime :) Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få netop den heldragt, du ønskede dig - og havde brug for! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækre handsker og top kundeservice

Købt vinterbade-handsker. De er super lækre. Top service - som altid - mht hurtig ekspedition af ordre, rådgivning og fleksibel aftale om afhentning.

24 november 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Pernille. Tusind tak for din fine feedback - og fordi du er trofast kunde hos os. Det er vi meget taknemmelige for. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og lækker kvalitet

Fantastisk service og lækker kvalitet. Jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger

3 december 2023

Antwoord van NORDBAEK

Kære Sidsel. Tak tak tak for de fem flotte stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Har købt et par badesko

Har købt et par badesko. De har en rigtig god pasform, og sålen i bunden isolerer godt, så det er behageligt at gå i sneen. Desuden er sålen ret skridsikker.

Antwoord van NORDBAEK

Kære Karen. Hvor dejligt at høre at du er glad for dine NORDBAEK badesko. Tak fordi du har taget dig tid til at give feedback herinde på Trustpilot. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekmoment

Lees meer over geverifieerde reviews.