Købte to armbånd de kom tre uger efter
Købte to armbånd de kom tre uger efter. Det er nøjagtig de samme som jeg kan købe på SHEIN til halv pris. Det virkelig noget bras. Sender dem retur.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jeg ville ønske jeg havde læst Truspilot inden jeg bestilte armbåndene - for som jeg læser gentagne gange, så sidder der folk rundt omkring og venter på pakken.
Jeg ville have givet mit barnebarn et armbånd, da hun flytter hjemmefra denne weekend, men sådan skulle det ikke være.
- Og ja, pengene er trukket fra min konto
Bestilte 2 armbånd d. 17 juli, pengene trukket dagen efter, pakken registreret ved DAO d. 23,men derefter sker der intet og intet modtaget. Samtidig er det ikke Sverige de kommer fra, men Hong Kong.
Fup, svindel og første gang jeg er blevet snydt.
Jeg bestiller to armbånd ved dem i den tro at det er et design fra dem. Jeg modtager en pakke fra Kina, med to armbånd fra Temu ! Leveringstiden er en del længere en lovet, og produktet er langt fra den stand som på billedet. Billigt møg. !
Jeg bestilte to armbånd d. 11. Juli. Den 20. Juli skrev jeg til firmaet, da produktet endnu ikke var afsendt. De beklagede, men kunne trøste mig med at de kom inden for et par dage. Det jeg desværre ikke havde set (formentlig fordi det ikke fremstod nogen steder!) Var at produktet kom fra Kina. Når jeg tjekker forsendelses nummeret, så er der de første 10 opdateringer - men pakken er STADIG i Kina i dag d. 4 august! Hold jer langt væk fra dette firma. Nu har jeg bedt om en refundering af mit køb, men det høre jeg nok intet fra dem om.
Efter jeg skrev en anmeldelse, må jeg sige at jeg fik svar 2 dage efter, hvor de beklagede at ventetiden på armbånd ikke var okay. De ville give mig pengene tilbage, vi må se. Men armbåndene er kommet 🙏 så nu har jeg istedet givet dem 3 stjerner m. Tak for hurtig tilbagemelding 🤗
Jeg tror ikke min ordre kommer. Det er ren svindel.
Køb og betalt for 2 uger siden, og intet er modtaget.
På DAO står der at forsendelsen er oprettet (denne status har været den samme i 10 dage) og at forsendelsen er fra “Hong Kong Yunexpress logistics” - havde været rart at vide at den kom så langvejs fra (hvis den overhovedet kommer)
Faktisk burde det være en mulighed ikke at give stjerner . For ærligt har dette sted ikke fortjent en eneste .
For det snyd og bedrag , de tager ens penge, varen kommer aldrig og de lyver på mail .
Jeg har bestilt 2 armbånd For ihvertfald 1.5 mdr siden og de endnu ikke kommet, de skriver pakken er på vej, har de gjort adskille gange pluds lovet adskillige gange at pakken er der om få dage. Pakken kan ikke spores som de lover.
Det er det rene svindel !
Bestilt og ikke modtaget!
Snydt som alle andre der har bestilt hos Nordband!
Husk at tjekke leverandøren inden du bestiller..🤷🏻♂️
Kun en stjerne udelukkende fordi nul ikke var en mulighed. Syntes jeg havde tjekket siden ud. Men åbenbart ikke godt nok.
2 armbånd bestilt 8/7. Den 27/7 er de stadig ikke kommet!.
Varen kommer aldrig. Det er snyd og fup. Bestil ikke derfra
Scam firma… jeg havde tjekket hjemmesiden og der stod dansk webshop og support, derfor købte jeg der.. jeg skrev til dem da der blev oprettet i DAO app fra Hong Kong. De svarede men ikke på det jeg spurgte om, flere uger senere ankom de 100% identiske med dem fra Temu til en 20’er 🥵 snyd snyd snyd
Jeg overvejer om jeg skal kontakte udsendelsen Kontant for syntes det her lugter langt væk ! Det er ret lang yid siden at jeg betalte for 2 armbånd og under sporing af ordrer står em lastbil konstant og skriver "undervejs" !!!
Undskyld mig hvad foregår der ???????
En stjerne fordi jeg ikke kan vælge 0. Bestilt to armbånd for 14 dage siden, intet på vej endnu.
Tog chancen, men det er så læring at holde sig væk..
Flot armbånd med et stærkt budskab, bestilte D17/7 og levering skulle tage 3-6 dage. Sender dem mail D20/7, får to forskellige svar to dage efter.
Så får jeg mail igen om de vil give pengene retur og kunne alligevel beholde varerne. D8/8 får jeg mine armbånd men pengene er ikke kommet. Kan desværre ikke anbefale at shoppe ved dem.