Väldigt saklig, enkel och pragmatisk. Uppskattade verkligen att de mer tekniska förklarades och även att det som skulle behöva göras gjordes under mötet så man inte hade en to-do efter mötet.
Lees wat reviewers zeggen
Jag hade ett rådgivningsmöte på Nordea Node och är mycket nöjd med upplevelsen. Han var både kunnig och transparent, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Han presenterade inves... Toon meer
Elias var mycket professionell och kunde lägga sig på den nivå som passade mig vad gäller att förklara och få mig att förstå på bästa möjliga sätt. Guldstjärna till honom!
Bedrijfsgegevens
- Leningbureau
- Financiële instelling
- Verzekeringsmakelaar
- Niet-bancaire financiële diensten
- Pensioenadviseur
Geschreven door het bedrijf
Pension och förmåner har aldrig varit enklare. Nordea Node hjälper dig att maximera din pension och förstå värdet av dina förmåner.
Contactgegevens
Drottninggatan 33, 111 51, Stockholm, Zweden
- 021 - 22 030
- support@nordeanode.se
- nordeanode.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra digitalt möte
Bra digitalt möte, konkreta förslag tiden räckte.
Sakligt, enkelt och pragmatiskt.
Väldigt saklig, enkel och pragmatisk.
Bra rådgivning med bra förklaring och…
Bra rådgivning med bra förklaring och tålmodig rådgivare
Möte ang flytt och att slå ihop…
Möte ang flytt och att slå ihop tidigare pensionsförsäkringar. Simon var tydlig, kompetent och inlyssnande. Tack för ett bra möte!
Elias var mycket professionell och…
Guldstjärna till honom!
Proffsig och tydlig
Bra, proffsig och tydlig genomgång med värdefulla rekommendationer
Alexandra Stridh var en fantastisk…
Alexandra Stridh var en fantastisk rådgivare!
Mycket bra och korrekt rådgivning.
Förklarade allt mycket tydligt och hade…
Förklarade allt mycket tydligt och hade jättebra tålamod.
Bra personlig rådgivning
Bra och personlig pensionsrådgivning av Elias Johansson på Nordea Node. Kunnig och trevlig!
Engagerat möte med mycket tålamod!
Hade nyss ett långt och informerande underbart möte med Elias på Nordea Node. Jag har aldrig läst på och förstått pensionssparande så han hav mig verkligen en grundig genomgång, tack för att du tog alla mina dumma frågor! Jag känner nu att jag har översikt över mitt pensionssparande. Tack så mycket för all hjälp! 🙏
Rådgivaren hade förståelse för min…
Rådgivaren hade förståelse för min kunskap och mitt behov. Det hjälpte mig att förstå placering av premiepension. Överlag tycker jag Nordea Node har en enkel hemsida att arbeta med.
Very helpful
Very helpful! Explained everything clearly and I came away understanding my pension much better than I did before.
Mycket trevligt och informativt
Tryggt, personligt möte - som det ska vara!
Personligt, trevligt bemötande och väldigt nyttig genomgång. Tack för hjälpen!
Perfect consultation.
Perfect consultation.
Not only Jonas has covered all the information about my pension and insurances in the clearest way, he also explained some important questions I had about my previous employer pension. The best financial consultation. Thank you
Jättekunnig och värdeful råd
Jättetydlig och bra information
Jättetydlig och bra information. Väldigt hjälpsam!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.