Nordic Tea Reviews 388

TrustScore 5 uit 5

4,8

Excellent care & service. Very prompt and courteous in their email responses for cancellation, reorder process and order status response. They package the order with great care and safety. I was surp... Toon meer

Bestilt noget Oolong te herfra, dem fra Kina er rigtig god kvalitet men dem fra Taiwan ikke lige så meget. Navngivningen af dem fra Taiwan er også ikke anerkendt officielle navne for Oolong te i Tai... Toon meer

Nordic Tea har de bedste økologiske teer af fantastisk kvalitet. Jeg har handlet med dem så langt tilbage som de har eksisteret og i dag køber jeg også mine krydderier og urteteer fra dem. Butikken i... Toon meer

Sidder lige her og nyder en kop af den citronte jeg købte. Den er sammen med kirsebærteen af mine favoritter, men denne gange har jeg også købt 8 smagsvarianter som er nye for mig. Teen leveres i for... Toon meer

1. Theewinkel
  2. Chocolaterie
  3. Koffiewinkel
  4. Theehuis

Nordic Tea ApS består af en fysisk butik i Møllestræde 6 i Hillerød samt webshoppen nordic-tea.dk. Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau. På disse kriterier har vi gennem årene etableret en solid fast kundekreds, som vokser støt. Om du er til Earl Grey eller First flush darjeeling – vi har med sikkerhed en te til dine smagsløg. Te er vores store passion og vi har brugt mange år på at rejse verden rundt i jagten på sublime smagsoplevelser. Vi har derfor ikke alene et af Danmarks største sortimenter af te, men muligvis også et af de mest nøje udvalgte. Hos Nordic Tea finder du desuden et udsøgt udvalg af kaffe, krydderier og lækkerier i ligeledes høj kvalitet. Endelig finder du i vores sortiment også tilbehør som krus, kopper, tedåser, filtre og andet udstyr. Vi har samlet alt i te og tilbehør under samme tag. Besøg os i vores fysiske butik i Hillerød, eller udforsk udvalget af nøje udvalgte produkter på vores hjemmeside – fra te og kaffe til lækkerier og krydderier.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Altid god te

Altid god te og hurtig service

25 februari 2026

Hej Maria
Tak for at værdsætte vores te og dejligt at vi kan være med til at stille din te tørst.
MVH
Jens

God købsoplevelse

Hurtig forsendelse - Gode produkter

Hej Cecilie
Dejligt at du værdsætter vores produkter og vores service

Stort sortiment

Nordic Tea havde lindeblomstthe, som min klassikerlæsekreds selvfølgelig skulle drikke, mens vi talte om Prousts På sporet af den tabte tid. Teen var mild og rund.

12 februari 2026

Kære Nina
Dejligt at vi kunne plet med den rette te

Her får man kvalitets-te til…

Her får man kvalitets-te til fornuftige priser. Og så fungerer leveringen perfekt. Har brugt Nordic Tea i flere år og de har aldrig skuffet.

25 februari 2026

Antwoord van Nordic Tea

Tak for de fine ord og vi er glade for at være din te leverandør

Super god og velduftende the 😊

God og vildt velduftende the, har de sidste 20 år købt min the ved Nørreport station, det er slut nu, Nordic Tea har overtaget den rolle til 5*

Hej Ole

Det er jeg super glad for at høre og vi siger mange gange velkommen til Nordic Tea.
MVH
Jens

Stort udvalg i te

Stort udvalg i te. Og super hurtig levering.

Hej Dorte

Tusind tak for roserne - det sætter vi stor pris på.

Fantastisk

Jeg er så glad for at jeg fandt denne butik. Aldrig før har jeg fået så go the. Tak for jer.

26 januari 2026

Hej Anita
Vi er så glade for at kunne levere god te i din retning.

Sidder lige her og nyder en kop af den…

Teen leveres i forseglede poser med "lynlås-funktion" poser, det giver god holdbarhed. Det er 4 gang jeg køber te hos Nordic te. Det kan anbefales

27 januari 2026

Kære Henriette
Dejligt at du værdsætter vores produkter og vores fine poser.
Tak

Bra utbud

Bra utbud, tydlig hemsida och snabb leverans

29 december 2025

Kære Karl-Johan
Vi glæder os over at du finder at vores udvalg, kvalitet og service følges ad

Lækker te

Lækker te, hurtig forsendelse, god info på de poser, teen kommer i. Poserne er godt forseglet, så teen ikke mister smag.
Min foretrukne online tehandel.

25 augustus 2025

Kære Lene

Dejligt at du har så dan en dejlig oplevelse med Nordic Tea.