(norsk) Fantastisk kul butikk. De har et stort og varierende utvalg med overraskende lave priser! Uansett hva du skulle ønske, har de noe. Jeg var smålig usikker på butikken, men har blitt svær... Toon meer
Det ville være absolut uretfærdig at give mindre end 5 til gutterne fra NA. Jeg har personligt hentet varer fra deres lager i randers og er blevet mødt med venlighed og en lang og hyggelig fiskesnak o... Toon meer
Hej Daniel. Undskyld den sene anmeldelse, du skulle entlig have 6 stjerner, Jag har altid været super tilfreds med din service. Det kunne være sjovt at møde dig en dag ved vandet. med venlig hi... Toon meer
Daniel & Co repræsenterer det absolut bedste når det kommer til service, viden og varesortiment ... alle de (mange) gange jeg har handlet her er der en ting der går igen ... den helt unikke og gode... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fluebinding, fluestænger, fluehjul og waders til de rigtige priser. Kvalitetsmærker som Scott, Sage, Rio, Simms og Waterworks. Alt fra Whiting til Futurefly hos Nordic Anglers.
Denemarken
- nordicanglers.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig god service!
Rigtig god service, her vil jeg helt sikkert handle næste gang jeg mangler fluegrej!
Det er sgu i orden
Super godt udvalg og en uovertruffen service ovenikøbet.. Alle gangene jeg har handlet har jeg oplevet utrolig god service .. Og handler med 100% sikkerhed der igen..
Keep up the good work..
Det er sgu et helt igennem iorden firma
Der handlere jeg helt sikket igen :-)
Hej. Jeg bestilte tirsdag kl 11.45 og onsdag kl 15.10 kom posten med pakken.
Jeg købte bug bond uv kit og jeg super glad for både varen og ikke mindst den gode service. Daniels vare er helt i top og til rigtig gode priser så jeg kan kun anbefale at handle med ham, så besøg hans website det er nemt og overskuligt og der er en rigtig go beskrivelse om alle vare, det er alle pengene vær for en nybegynder som mig :-)
Super service!!!
Varerne lever fuldt ud op til beskrivelsen!
Hurtigt svar fra butikken ved mangler.
Kan kun anbefales!
Igen... Perfekt
Er vist nu i dag 28/2 2015 min 6-7 ordre hos Daniel....
Simpelhen en service ud over alle grænser. Et udvalg, kvalitet og priser der ikke er set lignende i Danmark i mange år.
Igen er afsendelse, materialer og udvalgt lige i øjet.
På trods af jul og helligdage er der allerede en extra julegave på vej med posten.
Endnu en gang tak Daniel og hold modet oppe.
Keep up the good work
Altid hurtig levering og gode vare
Har altid fået god behandling og hjælp. gode vare. og hurtig levering hver gang. kan helt klart anbefales!!
Rask levering til Norge
Super service, og rask levering til Norge.
super service
Daniel er altid super hjælpsom uanset hvad man spørger om kan kun anbefale at handle hos han plus han har bare de fedeste materialer og har han det ikke hjemme det du søger skaffer han verdens bedste fluebindnings shop
Den skønne side giver virklig en føles af at den er til for at glæde brugerne og ikke bare tjene penge :)
Var på jagt efter et fluestik og spurgte Daniel holm selv om hvad jeg dog skulle vælge, og selv om da self skal andbefale hans egen ting, gjorder han det dog på en måde så man ikke følte sig tvungte til at købe hos ham.. og da han så tilmed gav mig rabat i form af en trådholder, fik jeg mere for min penge end vis jeg havde købt et billger stik som danvise (har købt daniels stik til 800 kr på siden) og så en trådholder ved siden af :)
og der ud over er det simpelt hen så skønt at handle på siden alt funger og kommer til tiden :) kan kun anbefale både fluestikket og at handle hos Daniel :)
Hilsen Jesper Mejdahl
Ikke sidste gang
Fin og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, det modtagne svarede helt til forventningerne.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget !
Fantastisk service !!!
Daniel som driver Fluebinding.nu er en virkelig reel fyr. Jeg har handlet flere gange hos ham, og man får virkelig en god service og yderst rimelige priser. Daniel har også nogle virkelige gode og instruktive videoer, både om materialer og fluemønstre.
Jeg handler kun hos andre, hvis jeg ikke kan finde det på Fluebinding.nu.
Absolut fem stjerner herfra.
Kunne ikke være bedre
Handlet nogle gange efterhånden, og mere personlig shop skal man lede længe efter.
super shop
meget fint udvalg og altid en hjælpende hånd via de forskellige youtube videoer. klart et sted der kan anbefales.
God personlig service, flotte priser og rask levering.
Jeg vil på det varmeste anbefale denne butikken. Ingen forbehold.
Top service, og hurtig levering
Kan kun anbefale shoppen, og videoerne er super, hvis man skal bruge hjælp
Kundeservice i højsædet
Utrolig kundeservice, hvor jeg blev ringer op af Daniel, for at sikre mig at jeg fik den korrekte vare. Bliver ikke bedre!