(norsk) Fantastisk kul butikk. De har et stort og varierende utvalg med overraskende lave priser! Uansett hva du skulle ønske, har de noe. Jeg var smålig usikker på butikken, men har blitt svær... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det ville være absolut uretfærdig at give mindre end 5 til gutterne fra NA. Jeg har personligt hentet varer fra deres lager i randers og er blevet mødt med venlighed og en lang og hyggelig fiskesnak o... Toon meer
Hej Daniel. Undskyld den sene anmeldelse, du skulle entlig have 6 stjerner, Jag har altid været super tilfreds med din service. Det kunne være sjovt at møde dig en dag ved vandet. med venlig hi... Toon meer
Daniel & Co repræsenterer det absolut bedste når det kommer til service, viden og varesortiment ... alle de (mange) gange jeg har handlet her er der en ting der går igen ... den helt unikke og gode... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Fluebinding, fluestænger, fluehjul og waders til de rigtige priser. Kvalitetsmærker som Scott, Sage, Rio, Simms og Waterworks. Alt fra Whiting til Futurefly hos Nordic Anglers.
Contactgegevens
Denemarken
- nordicanglers.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfekt
Service og Know How i verdensklasse.
Priser og Grej er fornuftigt! og der er ikke gået på kompromis! med Kvalitet.
Enmands Firma når de er bedst!
Ren verdensklasse! Findes ikke bedre!
Daniel D. Holms fluebindingsshop er uden tvivl den bedste i Danmark - ja, måske i verden! Daniel gør det simpelthen så godt, og lægger ufatteligt meget arbejde i shoppen. Tingene kommer til tiden og de er altid i orden. Daniel har også en youtubekanal hvor han lægger bindevideoer og nyhedsbreve op. Daniels videoer er utroligt pædagogiske og lærerige for både øvede samt den helt nystartede begynder. Jeg har lært næsten alt om fluebinding gennem Daniels videoer og allerede efter et års fluebinding kvalificerede jeg mig til DM i fluebinding. Daniel og hans shop er genial!
Fedeste service!
kanon service, eneste minus: ingen følgeseddel..
daniel kører det bare perfekt!
tak for det!
Bedste fluebindings shop i Danmark!
Har handlet flere gange hos Daniel og han giver den bedste service i Danmark og har de bedste produkter på markedet til en virkelig god pris! Så han for mine bedste anbefalinger!
Fantastisk Service!
Den flinkeste mand som er til for at hjælpe dig! Han har ringet mig op privat for at forklare mig omkring fluestænger! Det jo perfekt
Service i ypperste klasse!
Fin butikk, gode beskrivelser av produkter og mange YouTube filmer med tips og triks. Har hatt en reklamasjon, og den ble håndtert slik at jeg kom veldig godt ut av det! Fantastisk kundebehandling!
kanon god service
Altid vare på lager. hurtig levering . gode you tube kanal. Har købt fra Daniel d Holm de sidste 8-10 år. kvalitets vare. sådan en kun jeg have brugt for 30 år siden da jeg startede med at binde fluer . en kunde fra Lolland
Ganske enkelt - fremragende!
Købte et fluesæt inde ved Daniel, og da min viden var ret begrænset efter kun at have fisket med flue i knap 6 mdr, satte jeg min lid til Daniel, som jeg havde set en del fiskevideoer med på YouTube. Her får man virkelig et indblik i en person, som er så passioneret omkring fiskeriet, og en som har så meget viden omkring dette han gerne vil give videre. Jeg lagde en bestilling, og han ringede mig op dagen efter, for lige at høre hvilken slags fiskeri og hvor erfaren jeg var, for måske han havde en line som passede bedre til mig.
Og så skal det siges, at han handler med kvalitets grej. Købte en #4 TFO BVK stang, som jeg er ovenud imponeret over.
Som det nok fremgår i teksten, så handler jeg hellere end gerne hos Daniel / Fluebinding.nu igen, og kan klart anbefale andre det samme, hvis I gerne vil have kvalitet!
Ha' det godt derude :)
kvalitet.
Kan varmt anbefale at handle hos Daniel.
han levere super kvalitet,og nemt at finde rundt på hjemmesiden:)
har aldrig fortrudt et køb da alt har været i kvalitet.
da han selv har passion for fiskeriet ved han hvad der spiller max.
så er man i tvivl om hvor man skal handle,kan man roligt lave en bestilling hos ham.
og er man i tvivl skriver man bare til ham og han vil svare hurtigt
er super tilfreds med han vare.
Servicen er fremragende, den passion for fluefiskeri/binderi udmynter sig i kvalitets varer på hylderne.
en super service og det holder sq bare....
Hurtig levering af kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter leveret 2 dage efter bestilling.
Enkelt at finde de nødvendige og rigtige produkter via den personlige, professionelle og unikke hjemmeside.
fantastisk service med kompetent passion
Min varmeste anbefaling går ud til Daniel for hans måde at drive foretning på altid venlig og yderst kompetent med en hidtil for mig uset service.
Han har redet mig ud af en knibe mere end en gang med sin hurtige respons og geniale service.
Her føler en kunde sig værdsat. 👍👍
En negativ oplevelse bliver vendt til det positive.
1 uge tog det mig at få fat på Daniel. Jeg var vred og skuffet over at man ikke kunne få fat på butikken. For at få besvaret mine spørgsmål, men laver dog en bestilling alligevel.
Situationen blev ikke bedre, da jeg modtog min pakke, der mildest talt var blevet voldtaget af Post Danmark.
Jeg bliver ringet op af Daniel knap en uge efter første kontakt.
Daniel undskyldte mange gange og forklarede at han havde været dødsyg med influenza og at han (trods det ikke var hans skyld) ville ombytte/refundere alle vare, der var beskadiget fra postvæsenet side.
Daniel fik en lidt oprørt fyr i røret, men Daniel kan man ikke være sur på længe.
Han stod på tungen for at gøre situation god igen og for at yde det han kalder et godt serviceniveau.
Det mener jeg nu mildest talt er en underdrivelse.
Servicen i Daniels butik er fænomenal, og man kan virkelig mærke på ham, at han brænder for sin butik, og ikke mindst for at levere kvalitetsprodukter til fluebindere rundt om i Danmark.
Daniels passion er sjældent set, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at fortælle om min gode oplevelse i fremtiden.
Desværre kan jeg ikke give mere end 5 stjerner her på trustpilot. Kunne jeg det, ville det være 5+. Det er helt sikkert!
Fluebinding.nu får de varmeste anmeldelser her fra.
Vh. Christian.
bedste wepshop nogensinde
nok verdens bedste wepshop, som der er blevet lavet. der er masser af videoer, som viser hvordan man bruger de forskellige værktøjer, eller materialer. det er rigtig høj kvalitet, til nogle skarpe priser.
Rigtig fin web-shop - og 5 stjerner er faktisk ikke nok:-)
Jeg har efterhånden handlet en del med Daniel og det skinner igennem at han brænder for fluefiskeri og ønsker det bedste for sine kunder... Kundepleje og service er på top-niveau. Varer og priser er iorden og udvalget fint. Varmeste anbefalinger... Ken Bonde/Assens
skønt skønt
God service, hurtig respons på spørgsmål, venlig tone og hurtig levering.
Kan klart anbefales :)
Derudover er priserne fine (y)
Fantastisk service.
Hr. Daniel Holm yder en service der er langt udover det normale. Mistede et dæklåg til et fluehjul, kun en pyntegenstand, og skrev til ham, få dage efter havde jeg modtaget et helt nyt fluehjuk
super fed butik
Fed butik, nem at finde rundt i og gode priser
virkelig god service samt levering
det er det eneste sted jeg køber mine ting til fluebinding, da der er virkelig hurtig levering og hjemmesiden er nem og overskuelig og det vigtigste af alt er selvfølgelig at priserne er super skarpe !!!!!!