NordiCare Reviews

2.097
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tack för allt. Jag fick stort hjälp från A till Ö ang. mina frågor innan min beställning. Mänskligt och uppmärksamt bemötande via mejl ( kundtjänsten ) . Snabb leverans sen och väldigt fin pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är överlag nöjd med min BH Leveransen var snabb och smidig, och produkten känns bekväm att bära. Passformen är bra och den ger ett fint stöd i vardagen. Det som drar ner betyget är priset, jag up... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Ziekenhuisbenodigdheden

Over NordiCare

Geschreven door het bedrijf

NordiCare är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför noga utvalda produkter till kunder inom ortopedi, kirurgi och fallprevention.

En central del i NordiCares produktutveckling är funktion och användarvänlighet. Vår drivkraft är att ta fram funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såväl användare som den medicinska professionen.

Vårt sortiment är utvecklat med kundernas behov i fokus. För att kunna erbjuda de bästa lösningarna och högsta kvalitet, samarbetar vi med utvalda internationellt ledande materialproducenter och tillverkare. Kunderna ska alltid känna sig trygga i valet av NordiCares produkter både vad gäller dess kvalitet, funktion och miljöpåverkan.

Produkter är designade och framtagna med fokus på människorna som ska använda dem. De ska vara enkla att använda och sköna att bära. De får gärna vara snygga att se på också.

Alla våra produkter är registrerade som medicintekniska klass I produkter i enlighet med EU:s förordning om medicintekniska produkter (MDR). Det innebär att de uppfyller tillämpliga regulatoriska krav och är säkra att använda för angiven indikation. NordiCare är ISO 13485-certifierade. Det betyder att vi följer en internationellt överenskommen standard som ställer krav på ett kvalitetsstyrningssystem.

Har du förslag på produktförbättringar? Hör gärna av dig till oss.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.097)

255 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft ljumskbråck i ett par år nu…

Har haft ljumskbråck i ett par år nu och sista halvåret har det börjat att märkas dagliga besvär fram emot seneftermiddagen. En vilopaus på soffan har oftast räckt för att komma igång igen. Tanken på ett bråckband har funnits länge och till sist kom jag till skott och hittade NordiCare på webben och läste mig till bråckstödet Balder och en extra tjock frigolitkudde som nog skulle hålla magens innanmätet på plats. Och det blev succé! Inga besvär alls trots ett mycket fysiskt aktivt leverne.
Ändå blir det operation om några veckor.
Snabb leverans ska nämnas också och jag ångrar att jag inte köpt tidigare. Det var värt pengarna1

7 september 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det är smidigt och det går relativt…

Det är smidigt och det går relativt fort, jag bor i östersund och beställde åt min son i stockholm, jag skrev hans adress och telenr, men ändå kom paketet till mig i östersund, det kanske är bra att dubbelkolla, shit happens så är det ibland

11 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ej fått leverans

28 augustus 2026
Logo NordiCare

Antwoord van NordiCare

Vi beklagar att DSV haft problem med din leverans och spårning. Kundtjänst har varit i kontakt med dig och har nu skickat en ny vara. Så om ett par dagar ska den finnas hos ditt ombud. Tveka inte att höra av dig igen om det blir problem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

När jag talade med er säljare & frågade…

När jag talade med er säljare & frågade om bråckbandet även passade kvinnor svarade han ja….det stämmer inte

Jag var osäker på strl M eller L mina mått stämde med M jag blev rek att köpa både M & L
Jag blev inte informerad om att jag måste betala returen på 66kr
Kommer inte rek detta företag

21 augustus 2026
Logo NordiCare

Antwoord van NordiCare

Vi beklagar verkligen om du har fått vilseledande eller bristfällig information från oss. Vi brukar alltid rekommendera kvinnor att rådfråga sin vårdgivare innan man använder bråckband på grund av vissa risker, men Balder är avsedd för män. Tveka inte att höra av dig till oss igen om du vill ha mer information eller råd.

Dit is Trustpilot