Jeg anbefaler ikke at handle hos dem. Jeg bestilte nogle varer for snart en måned siden, men har stadig ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme, men ordren er aldrig blevet sendt. Jeg h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nordic Basketball er en fed dansk butik/hjemmeside at handle Basketball udstyr. Uanset om det er fede sko, eller NBA tøj, NBA bolde eller noget helt andet, priserne er også meget fair i sær i forhold... Toon meer
Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser
Glasmagervej 13, 4684, Holmegaard, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg anbefaler ikke at handle hos dem.
Jeg bestilte nogle varer for snart en måned siden, men har stadig ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme, men ordren er aldrig blevet sendt. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men svartiden er lang. Nu har jeg bedt dem om at annullere min bestilling men nu uden respons. Meget utilfredsstillende oplevelse.

Antwoord van Nordic Basketball
Jeg var på udkig efter et par nye basketball sko og fandt udvalget hos Nordic Basketball interessant. Både hvad angår mærker og priser. Det var nemt at handle på hjemmesiden og finde et par spændende sko. Og det er fedt at handle på et site og så modtage vårene dagen efter! Det er der mange der kan lære noget af!!!

Antwoord van Nordic Basketball
Simpelthen for dårligt at pengene hæves med det samme fordi de fra eget lager sende en bold og pumpe. Størstedelen af ordren er en stander til 2400,- som de ikke trods henvendelse kan svare på om er sendt. Egentlig ligeglad med at pengene er hævet men det ville være ordentlig at svare på, hvor langt ens ordre er, når man har hævet pengene. Chat i morges men ingen svar tilbage fra dem.
Det er anden gang og nu sidste gang vores basket udstyr købes her.

Antwoord van Nordic Basketball
Nordic basketball er et af de eneste danske sites med et stort udvalg af basketudstyr. Der er altid hurtig levering og god og hurtig service hvis der skulle være udfordringer. Det er ligeledes nemt at komme i kontakt med de venlige mennesker bag sitet.
(Ordrenr. #144026)

Antwoord van Nordic Basketball
Jeg giver nu en femstjernet anmeldelse, fordi Casper var god til at kommunikere og god til at håndtere manglede levering. Jeg er glad for mine modtagne produkter.

Antwoord van Nordic Basketball
Bestilte en trøje den 18.12.25 hvor der stod levering om 15-20 hverdage.
Skrev med dem da de 20 hverdage var gået (slut januar) får at vide at trøjens forventes leveret inden for en uge. Trøjen er endnu ikke kommet pg nu er der ingen svar på de mails/sms der er sendt. Man kan ikke komme i kontakt med dem via tlf. også uden for skolernes ferie. Er spændt på om trøjen overhovedet kommer eller om jeg er heldig at få pengene retur..

Antwoord van Nordic Basketball
Jeg hadde dessverre ikke god erfaring med Nordic basketball nettside. Jeg kjøpte et par basketball sko til min sønn, og de passet ikke. Fikk returlapp fra dem og sendte skoene tilbake. Pakken ble ikke hentet, og ble returnert til meg. Måtte betale både for sending og retur.

Antwoord van Nordic Basketball
Godt udvalg af produkter og priser. Et must-have til basketball.
Super god kundeservice, tak for det. Meget fine lækre ting.
Ingen problemer hurtig levering
Går inte att få status på paket och ingen svarar på kundtjänst. Usel AI chatt.

Antwoord van Nordic Basketball
Venlig svar i telefon, da jeg rykkede for levering
Alt var også fint denne gang. Det er det altid hos NordicBasketball
Varen var det jeg havde bestilt, og den kom hurtigt frem .
Lees meer over geverifieerde reviews.