Nordicbatgame Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super god betjening og service, desværre kan stativet ikke holde til blæsten på Fanø - så vi har måtte tøjre det yderligere og er spændt om det holder

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Julegave køb i hus til tiden! Super oplevelse at købe Nordic Batgame. Købte første gang et original spillesæt i foråret og et hit blandt mine børn og børnebørn og nu har jeg lige bestilt og modtaget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering produktet af god kvalitet og dejlig intuitivt at samle. Glæder os til en sommer med sjover timer med aktiv leg i haven og i sommerhuset

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Her finder du Danmarks sjoveste batspil, til haven, parken, gaden, stranden, alle steder - hele året. Nordic Batgame er for hele familien, venner og et hit til havefesten. Vi har et komplet udvalg af flere Spillesæt at vælge imellem, samt masser af ekstra tilbehør. Vi har ligeså udviklet QR kode med spilleguide så du nemt i haven kan se hvordan spillet kan spilles hurtigt og nemt. Velkommen til!

2-3 dages levering

Levering 39 dkr,-

Levering 39 dkr,-
VI pakker hver dage hele ugen, og sender med DAO til nærmeste pakkeshop. Fragt koster 39 dkr uanset hvad du bestiller. Levering med DAO sker også i weekenden så bestil og modtag pakken 2-3 dage efter bestillingen. Der medfølger returlabel du kan bruge hvis du har fortrudt dit køb.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God personlig og kundebetjening

God personlig og kundebetjening, hurtig levering, alt i alt en god oplevelse. Bedste anbefalinger herfra.

24 april 2026

Hej Rinna

Tusinde tak for de flotte ord og anmeldelsen.
Du ønskes en dejlig dag!

Bedste hilsner

Fantastisk service 👌

Fantastisk service 👌
Nemt, hurtigt og produkt passer til beskrivelse.
Kan ikke blive bedre 🤩

2 april 2026

Hej Eliza

Tusinde tak for de flotte ord, det sætter vi rigtig stor pris på.
Hver eneste ord deler vi, og giver ekstra glæde i hverdagen :-)

Tak!

Bedste hilsner, Per og familie, Nordic Batgame

Ingen problemer

Hurtigt, nemt og effektivt

17 maart 2026

Hej Helle,

Tusinde tak for anmeldelsen - det sætter vi stor pris på.

Bedste hilsner,

Som lovet og forventet

Alt er som lovet mht forsendelsestid.
Produktet synes at være godt - og sjovt 🌻
Informativ hjemmeside 🦉

4 maart 2026

Hej Else
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Bedste hilsner, Per, Nordic Batgame

Tak for personlig service👍

Det har lige ringet på min dør og udenfor står en meget venlig dame med de to x original bat games, som jeg har bestilt forleden dag.
De er flot pakket ind i julegavepapir, og det er skønt, da det er STORE pakker. Jeg skal blot sætte til/fra” kort på. Levering og julepapir var gratis….

Nu glæder jeg mig til at give mine to voksne sønner og deres familier julegaven. Det ser ud som et sjovt spil.
Mange tak for fin service og god jul til jer i firmaet.
Venlig hilsen fra Kirsten i Brøndbyvester.

19 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Kirsten

Tusinde tak for den flotte anmeldelse :-)
Personlige hilsner, Per, Nordic Batgame

Fejlen var hos DAO og ikke Netsy

Tog lang tid af få den leveret, det viste sig dog, at fejlen var hos DAO. Derfor er anmeldelsen rettet, da Netsy havde gjort alt hvad de skulle👍

29 november 2025

Hej Danny

Tak for din flotte anmeldelse.

Personlige hilsner,
Per, Nordic Batgame

Lees meer over geverifieerde reviews.