Projekteren virker overhovedet ikke som beskrevet og tiltrods for utallelige timer hvor jeg har forsøgt det ene og andet, så kan jeg ikke caste fra min telefon til projektoren… Har skrevet til dem f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var lang tids levering. Den larmer, den er langsom og han ikke afspille alle tingene på netflix. Det virker til den kører på et gammelt styresystem.
Super god projektor. Rigtig biografstemning, vi koblede vores sound bar til med Bluetooth. Vores hund var også meget optaget af billedet hvis vi så hunde videoer. Hilsen Betinna Jensen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos NordicDisplay er vores mission at bringe biografoplevelsen hjem til danske familier med kvalitetsprojektorer til en overkommelig pris. Vi specialiserer os i at levere innovative produkter, der kombinerer høj ydeevne med brugervenlighed, så alle kan nyde underholdning i storformat direkte fra deres egen stue. Vores projektorer er designet til at skabe uforglemmelige øjeblikke, uanset om det er til film, gaming eller sport.
Denemarken
- nordicdisplay.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårligt produkt og dårlig kundeservice
Har skrevet til dem flere gange siden start januar, men de vender ikke retur…
Helt og addeles humbug firma
Der var lang tids levering
Har bedt om en returlabel for 10 dage…
Har bedt om en returlabel for 10 dage siden, men har ikke modtaget den endnu
Der er meget lidt intuitiv
Der er meget lidt intuitiv. Den larmer meget. Og den ikke eksisterende kundeservice trækker virkelig ned.
6 uger før jeg fik min bestilling
6 uger før jeg fik min bestilling, samtidig fungerer den bare ringe. Dårlig lyd og billede. Kæmpe fejlkøb
Alt for lang leveringstid
Jeg havde glemt at jeg havde bestilt den og måtte gå ind og undersøge hvornår ,den 28 november og har først fået den nu for 2 dage siden ,det må man sige og mener der står 1-3 dage men kan ikke lige huske det men det sku ikke I orden og der skal man ikke bestille fra hvis man skal have sine ting i god tid.
Vidste ikke det var black week og som skrevet så havde jeg glemt det men uanset hvad så er leveringstiden for lang.

Antwoord van Nordic Display
Hurtig forsendelse
Jeg har købt deres projector til 799…
Jeg har købt deres projector til 799 kr. i december 2024. Den virker ikke længere og de svarer ikke når man skriver til dem!
Sløret billede, ødelagt, scam
Sløret billede. Kan ikke læse skriften.
Den larmer helt vildt.
Den første jeg fik var ridset, og tydeligt vis brugt! Så fik jeg sendt en ny, den virker men alt er sløret og ulæseligt :( en anden ting er at der medfølger en fjernbetjening UDEN batteri, dvs den er ikke klar til brug.
Dårlig service og svær at komme i kontakt med. Ingen kommunikation med sælgeren.
Ikke den bedste oplevelse
Protecter har ikke den bedste lyd og billede kunne have været bedre.
Desuden virker Netflix appen ikke.
Skriver til dem at man ønsker at returnere varen men får ikke en respons fra dem.
Order not sent
The website states 2-4 days shipping within DK. I placed an order a week ago, which still has not been sent. No response to contact by e-mail.
Super god projektor. Rigtig biografstemning
Hilsen Betinna Jensen
Rigtig god købsoplevelse
Hurtig levering og god og konstruktiv vejledning omkring produktet 👍

Antwoord van Nordic Display
Film aftener er blevet så meget federe!
Jeg var meget skeptisk, men tænkte hvorfor ikke da der er lang fortrydelsesret. Et valg jeg ikke har fortrudt! Projektorens billede er fantastisk til den pris. Film aftener er blevet så meget federe!
bruger den til præsentationer i…
bruger den til præsentationer i firmaet. og det virker bare. god investering.
Godt produkt til ren hygge eller…
Godt produkt til ren hygge eller alenetid
Mega god service!
Elsker min projekter! Bedste opfindelse. Tak for god service!
Lees meer over geverifieerde reviews.