Nordicdrop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning. Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold. Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt 3 drikkedunke fra Nordicdrop. Vi er så glade for dem. Kundeservicen har jeg aldrig andre steder mødt, det er så herligt og rart, når det bare er i top. Jeg havde desværre små problemer me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen de bedste drikkeflasker. Med en gang isterninger fra morgenstunden. Køleskabskoldt vand deri, og der er stadig isterninger i flasken 6-8 timer efter, og dermed godt koldt vand. Fylder de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Over Nordicdrop

Geschreven door het bedrijf

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

486 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig god kundeservice

Jeg bestilte en termoflaske, hvor jeg kunne betale ekstra ved en hjemmelevering
Firmaet bestilte hjemmelevering ved DAO, der “forsøgte” at levere pakken kl 03.32 i Aarhus midtby. Men naturligvis er døren låst på dette tidspunkt.
Jeg skrev til Nordic Drop, der som den naturligste ting i verden, med det samme sendte en ny pakke med GLS.
Pakken er hjemmeleveret nu. På ét tidspunkt hvor døren er låst op
Så god en oplevelse. Sikke en flot kundeservice.
DAO hørte jeg intet fra på trods af skriftlig henvendelse.

Hej Bente,

Tusinde tak for de flotte ord - dem er vi virkelig glade for 🙏 Så dejligt at det kunne lykkes med en GLS levering 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god produkt og nem at anvende…

Rigtig god produkt og nem at anvende jeg bestilte en 350 ml til min søn og 650 ml til min mand og jeg. De er så gode de drikkelåg. Det eneste var det ene låg var der en fejl på og skrev besked i går ved en 17 tiden også sende de et nyt låg kvit og frit idag. Super service og et produkt man virkelig får glæde af. Dejligt når man har en søn på 2,5 der vælter drikke dunke at man ikke har vand ud over det hele. Tak for jer Nordic drop.

21 mei 2026

Hej Sandra,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste drikkedunke jeg har haft

De bedste drikkedunke jeg har haft, virker både til koldt og varmt. Har dem med på vandreture, i bilen og har købt en der kan stå på kontoret.

21 mei 2026

Hej Ania,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏☀️

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Det har gjort at mine piger får drukket meget mere i løbet af en skoledag.
Så kan kun anbefale det herfra 🥰

Hej Malene,

Virkelig god kundeservice!

Min datters låg gik i stykker efter en tur på gulvet og de valgte at sende mig en helt ny flaske 🙌🏼

Hej Kristina,

Tusind tak for anmeldelsen 🙏☀️

Fantastisk kundeservice

Virker som en super fedt produkt og suveræn kundeservice!

Hej Annika,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

BEDST I TEST

Fantastiske drikkedunke & helt igennem god kundeservice. 5 store stjerner jeres vej 🌟🌟🌟🌟🌟

18 mei 2026

Hej Camilla,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Børne termoflasker

Har købt 2 børne termoflasker, den ene var meget svær at åbne og umulig at lukke korrekt igen. Jeg skrev en mail, fik svar med det samme, hvori Nordic Drop beklagede mange gange, og sendte straks en ny afsted samme dag (som vi dog ikke har fået endnu). Virkelig god service - og mega fede og friske farver. Kan klart anbefales. Grunden til "kun" 4 stjerner, er at jeg (børnene) skal vente yderligere for at få den nye flaske.

13 mei 2026

Hej Pernille,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! jeg beklager besværet med den ene flaske! Sådan skal det ikke være 🙏

Suveræne flasker og kundeservice

Flaskerne fra Nordic Drop bliver brugt flittigt hver dag af hele familien. Jeg fik købt ekstra silikone bunde og låg til børnenes flasker. Farven på den den ene bund var den forkerte farve og passede ikke til flasken. Jeg kontaktede kundeservice og de fik sendt den rigtige farve afsted med det samme.
Kundeservice er tiptop og flaskerne er suveræn kvalitet. Vil helt bestemt anbefale til andre.

8 mei 2026

Antwoord van Nordicdrop

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse ❤️🙏

Fem stjerner

Nemt at finde rundt på hjemmesiden og lyn hurtig levering. Deres drikkedunke er fantastiske og har bestilt flere!

13 mei 2026

Hej Marina,

Meget tilfreds med jer

Meget tilfreds med jer. Hurtig levering og nem hjemmeside og gode priser og lækkert udvalg

12 mei 2026

Hej Linda,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Super gode drikkedunke

Super gode drikkedunke, der holder vandet dejligt koldt i lang tid. Også for mine børn i forårs SFO og børnehaven, på varme dage. De kan nemt selv åbne dem og de tåler, at de til tider er lidt hårde ved dem. Det bedste er, at de kan komme i opvaskemaskinen.

9 mei 2026

Hej Nina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥳🙏