2 van mijn Doggy`s hebben erger Artrose zijn nu een week bezig ze krijgen ieder 6 druppels per dag met zeer goede resultaten ze lopen weer een heel stuk beter. Ik zelf heb veel last van chronische pi... Toon meer

Ik heb de kans gekregen om dit product gratis te mogen uitproberen, sinds ik in de overgang zit slaap ik zeer slecht ,heb echt al van alles uitgeprobeerd maar niks hielp,nu gebruik ik deze olie sind... Toon meer

Als koperblazer(euphomium) zijn mijn lippen erg belangrijk voor me. Ik heb heel veel verschillende producten/merken uitgeprobeerd, maar deze CBD lip balm gebruik ik nu al bijna 3 jaar in volle tevred... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Nordic Oil is jouw betrouwbare leverancier van hoogwaardige CBD-producten. Geen herbiciden, pesticiden, oplosmiddelen, additieven, vulstoffen of smaakstoffen.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goede olie snelle levering en betaalbaar

29 augustus 2021

Ha Albert,

Ontzettend bedankt voor de 5-sterren review. Wij stellen het zeer op prijs. Vragen of opmerkingen over onze producten? Laat ons weten, wij staan altijd voor je klaar!

Mooie website

De hele opbouw van de informatie op de website en de website zelfs gaven me snel een goed gevoel over uw bedrijf. Dusssss...
Goede webbouwer ;)
Goed Bedrijf
En nou maar hopen dat het product ook goed is, want nog maar net in gebruik. Maar de ervaring is goed tot nu toe.
Tnx.

26 augustus 2021

Ha Ivo,

Wow! Wat een leuke reactie. Bedankt voor de complimenten voor onze web designers/bouwers.

Mocht je nog vragen hebben stuur een e-mail naar info@nordicoil.nl

prima product

prima, maar voor mij te duur

22 augustus 2021

Hallo!

Bedankt voor jouw reactie en 5 sterren. Wij raden je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Soms zijn er hele goede aanbiedingen met wel 30% korting.

Nordic Oil team

Ik heb eerst mijn olie opgemaakt van…

Ik heb eerst mijn olie opgemaakt van een ander merk. Sinds vorige week met Nordic begonnen, het voelt goed.

19 augustus 2021

Antwoord van Nordic Oil

Wij zijn blij om te horen dat ons product goed voelt voor jou! Bedankt voor je review.

Top product

Top product, snelle levering en goede service/aanbiedingen.

19 augustus 2021

Antwoord van Nordic Oil

Bedankt voor je feedback Heer Bongers! Fijn om te horen.

Team Nordic Oil

Ik ben nu iets langer dan een week…

Ik ben nu iets langer dan een week bezig met de CBD olie.
Innerlijk ben ik wat rustiger geworden en slaap al iets beter.
Ik probeer ook altijd natuur produken uit.
Als ik het een maand gebruik zal ik jullie zeker laten weten hoe ik me erbij voel.
Hartelijk bedankt. ❤❤❤

18 augustus 2021

Hoi Sil,

Bedankt voor je mooie review. En wat fijn dat de CBD olie je nu al wat verlichting geeft! Je bent ten allen tijde van harte welkom om ons een berichtje te sturen. Heel graag gedaan! ❤

erg tevreden

Ik ben erg tevreden over het product evenals over de snelle levering.

18 augustus 2021

Antwoord van Nordic Oil

Dank je wel Rachel! Fijn dat je er zo tevreden over bent. :)

Fijn weekend!

Team Nordic Oil

T doosje was leeg en kreeg toch n…

T doosje was leeg en kreeg toch n niruwe toegestuurd.ik heel blij met deze servus
Gr truus

16 augustus 2021

Antwoord van Nordic Oil

Fijn om te horen dat je blij bent met onze service Truus!

Fijn weekend!

pijnbestrijding

Hele fijne olie. Ik gebruik het voor pijnbestrijding. Zou graag aanbieding willen voor vervolg bestelling

15 augustus 2021

Hoi Chiel,

Bedankt voor je 5 sterren recensie! Wij zijn blij om te horen dat de olie je goed bevalt. Neem gerust contact op met info@nordicoil.nl wie weet loopt er op dat moment nog een mooie aanbieding!

Fijn weekend.

Team Nordic Oil

Geweldig middel ,DOOR MIJN HUIS ARTS…

Geweldig middel ,DOOR MIJN HUIS ARTS AANBEVOLEN -Jaren niet of slecht slapen door Artrose in mijn nek en schouder Twee tot drie kussens -.jaren Fysio - enz enz Nu een jaar CBD twee keer per dag 5 druppels ik slaap weer op een kussen en praktisch geen klachten meer .en ja zelfs mijn medicijnen zijn gehalveerd .

1 augustus 2021

Antwoord van Nordic Oil

Geweldig om te lezen!! Wij zijn erg blij dat onze CBD olie jou zo goed helpt..

Geruststellend

Ben er zeer tevreden over slaap er goed door

25 juli 2021

Antwoord van Nordic Oil

Super fijn om te horen Metin! Een goede nachtrust is zeer belangrijk. :)

Bedankt voor je 4 sterren review.

Geweldig

Niks op aan te merken.
Snelle levering en goeie kwaliteit.
Prijs mag wat goedkoper (vergeleken met andere sites)

24 juli 2021

Hoi Leo,

Bedankt voor je waardevolle feedback en 5* sterren beoordeling. Dit nemen wij zeker mee..

Team Nordic Oil

Nog te kort bezig ermee om een goede…

Nog te kort bezig ermee om een goede recensie te schrijven. Wel nette, zuivere en duidelijke producten.

19 juli 2021

Bedankt voor je review.

Je bent altijd welkom om jouw ervaring met ons te delen! Stuur gerust een mail naar info@nordicoil.nl

Top service

Top service. Een bedrijf met een duidelijke klantenbinding. Mooi product en mooi vorm gegeven.

18 juli 2021

Antwoord van Nordic Oil

Dank je wel Albert! Een mooie 5* sterren review. Dit horen wij graag.

Team Nordic Oil

Ik ben nu nordic oil 5% aan het…

Ik ben nu nordic oil 5% aan het proberen tot op heden een heel goed product.

15 juli 2021

Hoi Jan,

Fijn om te horen! Als er nog vragen/opmerkingen zijn, laat het ons gerust even weten.

Snel geleverd

Snel geleverd, prima product

Ha Marcel,

Onwijs bedankt voor jouw 5***** review. Wij stellen het zeer op prijs. Als je nog vragen hebt over CBD in het algemeen. Laat ons weten!

Nordic Oil Team

Top service!!

Antwoord van Nordic Oil

Hallo! Bedankt voor je leuke reactie over onze klantenservice en logistiek. Fijn om te horen. Vragen of opmerkingen over eventueel de juiste dosering, laat ons weten.

Nordic Oil team

Nutteloos middel, maar goede service

Snel verstuurd, leuke actie met het gratis proefflesje zeker! Maar CBD olie is naar mijn mening nutteloos.
Ik had er wel wat van verwacht, maar net zoals bij elk homeopatisch middel is het vooral zelfsuggestie... O ja, nogmaals dat is mijn mening.

Ha Peter,

Bedankt voor jouw eerlijke en toch positieve review. De effectiviteit van CBD varieert natuurlijk van persoon tot persoon. De concentratie van CBD, de stofwisseling en het lichaamsgewicht kunnen allemaal van invloed zijn op de manier waarop het lichaam reageert op CBD. We raden aan om te beginnen met een kleinere dosering ( 1-2 druppels per dag) en deze week na week iets te verhogen totdat je de effecten voelt.

Voor sommige mensen zullen de effecten van CBD direct voelbaar zijn, maar voor anderen kan het een aantal weken duren voordat de effecten voelbaar zijn.

Neem contact met ons op, als je na een aantal weken echt geen effecten voelt.

Nordic Oil team

Helder en snel en zorgvuldige uitleg en…

Helder en snel en zorgvuldige uitleg en levering

13 juli 2021

Ha Esther,

Bedankt voor jouw reactie en 4 **** review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice.