Nordic PLUSReviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag betalar mina och min huvudmans fakturor. Min huvudman blev inte informerad om vid telefonsamtalet att första leveransen också innefattade ett bindande långt avtal. Sen kom det ett SMS som skull... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produkterna är väl ok tror jag, men fakturorna är helt snurriga iallafall för mig som har ADD och är delvis ordblind. Fakturorna går inte att skanna dem skriver ut OCR men företaget godkänner inte det... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurar på pensionärer hälsokost via telefon. Sen när man som anhörig vill säga upp abonnemanget så kräver dom både fullmakt och läkarintyg. Svarar inte i kundtjänst. Oetiskt företag. Red flag!!!!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

165 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trevlig försäljare

Trevlig försäljare.

21 januari 2026

Hej Daneil,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Jag hälsar vår representant att bemötandet var bra!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nordic plus har vid flertal tillfällen…

Nordic plus har vid flertal tillfällen skickat påminnelser och skuldebrev till min mor, som har Alzheimer. Detta har inträffat efter det jag skickat in läkarintyg på hennes sjukdom samt efter avslutat abonnemang, detta var 17 mars som dom lovade detta. Jag fick bekräftat via mail att dom skulle avsluta abonnemanget och radera hennes kundnummer. Trots det så fortsatte dom att skicka fakturor och då med annat kundnummer. Och nu (2025-12-12) har dom skickat ytterligare ett skuldbrev, också denna gång med nytt kundnummer. Jag har naturligtvis mailat dom om detta, men inte fått något svar ännu.
Jag avråder kraftigt att köpa något från detta företag, värsta sortens samhällsparasiter!

12 december 2025

Hej Markus,

Vi har som utlovat tagit bort och avslutat allt efter inkommet sjukintyg 17 mars 2025.

Brevet som mottagits avser således ett köp som är gjort tidigare datum. Detta har vi förmedlat och förklarat till dig också.

Vi tolererar inte att du skriver sånt som "värsta sortens samhällsparasiter!".

Håll god ton, särskilt när det du skriver inte har något med sanningen och fakta att göra. Vi har gjort exakt vad som utlovats och enligt den information som vi erhållit från dig.

Ha en bra fredag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra bemötande av killen som…

Väldigt bra bemötande av killen som ringde. Inte tjatig!!!!

12 januari 2026

Hej Gunilla,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Jag hälsar vår representant att bemötandet var bra!

Fortsatt trevlig eftermiddag!

1 års bindningstid!

Ni berättar inte att det finns en 12 månaders bindningstid!

12 januari 2026

Hej Staffan,

Avtalsvillkoren presenteras i sin helhet muntligt. Efter avslutat samtal mottager du skriftligt anbud med samma information.

Hör av dig till vår kundtjänst för vidare assistans. Vi önskar nöjda kunder och rättar självklart till om det skulle blivit något fel från vårat håll.

Ha en fin fortsatt dag!

Lurad pensionär

Hej, min svärmor blev uppringd av er säljare och lurad att skriva på ett gratispaket. Hon blev guidad av säljaren att signera med sms. Hur kan detta vara okej? Det var fult att lura på en gammal fattig pensionär som har svårt med mediekontakter och dylikt. Varför måste ni tvinga på åldringar era produkter? Har ni ingen annan kundkrets?
Mvh Mats

9 januari 2026

Hej Mats,

Alla som beställer hos oss ingår ett avtal. Avtalet presenteras muntligt först. Sedan avslutas samtalet och anbudet skickas ut skriftligen. Det finns ingen som helst påverkan eller tidspress hur fort man ska besvara anbudet. Besvaras inte anbudet alls, eller om man svarar med nej så ingås inget avtal.

Alla beställningar följer Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Vi tvingar ingen att köpa våra produkter. Detta görs helt frivilligt.
Kontakt med oss är enkelt. Telefon, brev och e-post.

Trevlig måndag

trevlig bemötande

Trevlig bemötande, erbjöd bra produkter!
Jag valde Q10 som är bra på ♥️ hjärtat, för minnen. Rekommenderar 😄

9 januari 2026

Hej Susanna,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Vi hälsar vår representant att bemötandet var fint.

Ha en bra måndag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dom ringer ock erbjuder provpaket men…

dom ringer ock erbjuder provpaket men fortsätter att sicka varor fast man ej beställt .Svarar ej på mail bara sänder varor ock kravbrev Slutar aldrig att sända varor. kontakta konsumentverket för hjälp.

6 januari 2026

Hej Rune,

Vi skickar inga varor utan att man själv beställt. Avtal finns på samtliga beställningar. Original-avtalet har alltid kunden, vill man ha en kopia kan man få detta via vår kundservice.

Vi svarar alla som kontaktar oss via vår e-post. Dock så tar det olika lång tid beroende på ärendets komplexitet samt hur många som kontaktat oss. Svar ges alltid.

Bra bemötande

2 januari 2026

Hej Margareta,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Vi hälsar vår representant att bemötandet var fint.

God fortsättning på det nya året!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hela affärsidén går ut på att binda…

Hela affärsidén går ut på att binda kunder i långa dyra kontrakt som inte går att bryta. Skickar felaktiga fakturor ett år efter uppsagt & fullt betalt abonnemang. Om man betalar dessa fakturor & svarar på deras sms binds man igen. Vid mailkontakt kräver de, enl lag, att man bevisar att adressen tillhör en själv. Det kan endast göras via telefonnr som de har registrerat. Ett nummer som inte fd kunden har längre samt att de inte svarar på den korta telefontiden som är tillgänglig. Innebär att man inte kan avsluta inom ångertiden går ut. Anmäl till KV, ARN osv. om ni också är drabbade! Edit: 29/12 2025 anmäldes omdömet för att försöka få det borttagit, vilket de alltså misslyckades med. Anmäla dåliga omdömen & behålla bra fungerar inte som tur är. Tack Trustpilot!

19 december 2025

Hej Carl-Johan Henrik,

Våran affärsidé är våra hälsokostprodukter som uppskattas och gör gott för hälsan.

Fakturor som skickas ut är reella och absolut inte felaktiga. Detta ser vi som ett övertramp att ens påstå. Alla fakturor och varor som skickas från oss till kund är beställda, och avtal på detta finns.

Vid betalning av faktura så regleras denna och blir bokförd som betald, man kan inte "bindas igen genom att betala en faktura" som du skriver.

Ångerrätten är enligt lag 14 dagar efter första leverans, man kan nå oss på telefon, e-post och brev. Vid kontakt från en icke verifierad e-post kan denna behöva verifieras först.

Vi behandlar personuppgifter så vi måste säkerställa att allt skickas till rätt ställe, godkänt utav kunden. Detta är för alla våra kunders säkerhet.

Trevlig måndag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min gamla mamma har blivit totalt lurad…

Min gamla mamma har blivit totalt lurad .Fått inkasso på att hon inte har betalat, vilket hon har gjort flera gånger.
Beställ INTE FRÅN DOM .
VARNING.

23 december 2025

Hej Karl,

Alla som fått varor och fakturor från oss har gjort en beställning, eller flera. Alla avtal ingås korrekt och enligt lag.

Inkasso skickas ut om en faktura inte bokförts som betald hos oss. Inga fakturor eller krav skickas ut om det är betalt i tid.

Trevlig måndag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oskar var trevlig och var inte…

Oskar var trevlig och var inte påstridig på att jag skull testa deras produkter vilket många andra telefonförsäljare kan vara.

15 december 2025

Hej Thomas,

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt.

Viktigt är att du får bra service, och information om vilken produkt som passar bäst just för dig.

Mycket trevlig

Mycket trevlig

9 december 2025

Hej Ulla,

Ha en underbar onsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det passar mej nu bra " o smidigt att…

Det passar mej nu bra " o smidigt att få prova på "

9 december 2025

Hej kundens,

Trevlig tisdag!

Varning för lurendrejeri

Varning! Det här är fullständigt lurendrejeri. Har tackat nej upprepade gånger men de byter nummer och skickar sms ändå. De lurar människor och det är fullkomligt omöjligt att bli av med samtal och sms från de. De byter nummer när man blockerar dem.

2 december 2025

Hej Erik,

Vi håller absolut inte på med något lurendrejeri. Det är inte okej att skriva sådant här utan grund eller bevis. Vi är ett seriöst företag som följer lagen till punkt och pricka!

Du kan enkelt be om att få ditt nummer spärrat genom att säga till om detta. Kontakta vår kundservice via telefon, e-post eller brev så löses detta omgående.

Önskar dig en bra start på veckan!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vet vad jag ska skriva

Vet vad jag ska skriva

5 december 2025

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme.
Vi skulle bli glada av en lite mer utförlig beskrivning, och varför du valt att betygsätta oss med 3 stjärnor.

Uppdatera gärna ditt omdöme med detta.

Önskar dig en bra start på veckan!

Trevligt bemötande

Lyssnade på mig..

4 december 2025

Hej kund,

Tack för ditt fina omdöme!
Jag hälsar vår representant att du tyckte samtalet var trevligt.

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt hos oss.

Trevlig helg!

Trevlig man som ringde

3 december 2025

Hej Margareta,

Tack för ditt fina omdöme!
Jag hälsar vår representant att du tyckte samtalet var trevligt.

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt hos oss.

Ha en underbar torsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Försäljarens attityd och bemötande av…

Försäljarens attityd och bemötande av mina frågor tydlig och informativ högsta betyg på hennes lämplighet som anställd hos omegaplus.

3 december 2025

Hej Eva Christina,

Tack för ditt omdöme!
Härligt med ett riktigt omdöme efter kontakt med oss på nordic PLUS för en gångs skull!

Jag hälsar vår representant dina fina ord. Attityd, bemötande och tydlighet är grundstenen hos oss.

Hoppas våran produkt passar dig lika väl!

Ha en fortsatt fin onsdag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyra, stora och väldigt hårda tablette, som jag inte kan äta, men måste betala 8 sändningar, fast jag har inte beställt dem!!!

I telefonsamtal fick jag uppfattningen att jag kunde gratis prova deras Magnesium och sedan bestämma om jag ville ha mera. Jag var på en annan ort då på Paleatina avdelningen med min syster. När jag kommer hem till Stockholm, väntar det höga räkningar angående Magnesiumförpackningar som jag skulle hämta från ”posten”. Tabletterna är stora och väldigt hårda, jag kan inte äta dem. Ringer till Nordic Plus. Inget att göra, jag ska få 7 gånger till dessa dyra och oätbara tabletter! Jag har inte sagt att jag vill ha tabletterna!!!!!

2 december 2025

Hej Eliina,

Vid beställning hos oss är det väldigt tydlig med vilken produkt som beställs, antalet leveranser, minsta totalkostnad. Detta är helt och hållet ditt egna val.

Alla avtals-detaljer godkänns skriftligen utav dig som kund innan avtalet sluts. Vill man byta produkt är det inga problem, inkom till vår kundtjänst så fixas ett byte till annan sort. Detta är kostnadsfritt att göra under en avtalstid.

När beställning läggs så skickas leveransen ut till din önskade adress. Ifall man befinner sig på annan adress så är det faktiskt eget ansvar. Meddelar man oss i tid så kan vi alltid se över anstånd med fakturans betalningstid osv. Adressändring behöver också meddelas oss i tid.

Tabletten sväljes gärna hel med ett glas vatten i samband med måltid.

Trevlig onsdag!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.