Kendte ikke hjemmesiden i forvejen. Levering og kommunikation vedr. Ordren foregik effektivt og helt efter bogen. Havde produktet mindre end 2 døgn efter bestilling.
Lees wat reviewers zeggen
En rigtig go' købsoplevelse ! Jeg fik det jeg bestilte. Alt var så fint , både Varen og indpakning. Og jeg fik det leveret dagen efter.
Nordiq-Home er en super løsning hvis man lige skal bruge godt tilbud og en Kaj Bojesen gave Nordiq-Home er super effektiv og så leverer de lyn hurtigt
Var lidt skeptisk i starten da jeg ikke kendte til siden. Bestilte fredag d 3. sent eftermiddag og fik en ordre bekræftelse. Kunne hente min pakke mandag d. 6
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
NordiqHome er din destination for skandinaviske kvalitetsprodukter og tidløst design. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af både anerkendte nordiske brands og internationale mærker, der alle passer ind i vores skandinaviske univers. Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og et stærkt fokus på de nordiske designprincipper – enkelthed, funktionalitet og æstetik.
Contactgegevens
Køgevej 204, 4000, Roskilde, Denemarken
- kontak@nordiq-home.dk
- nordiq-home.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Manglende vare i ordre 968248
Jeg modtager mine vare den 18/11 De er fine der mangler bare en pakke glas 6 stk Sender mail med foto af indhold .Får autosvar at de vil svare indenfor 1-2 hverdag Sender igen mail en uge efter med samme svar har prøvet at ringe men er i meget lang kø så opgiver.Hvor lang tid skal jeg vente på svar? order nummer 968248
V.h Githa
Gode priser
Gode priser, gode mærker, super indpakning og hurtig lev. Kun +++ herfra
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering
Bestiller gerne igen havde pakken dagen…
Bestiller gerne igen havde pakken dagen efter.
Varerne jeg bestilte svarede til det…
Varerne jeg bestilte svarede til det forventede.
Et godt sted at handle online
Et godt sted at handle online. Har handlet her er par gange, fungerer rigtigt fint, hurtig fremsendelse, rimelige priser. Kan kun anbefales👍😊
Nem at bestille hurtig levering og fin…
Nem at bestille hurtig levering og fin information
Hurtig levering
Hurtig levering, sikkert pakket, fantastisk vare. De bedste anbefalinger herfra
Varene er præcis som beskrevet
Varene er præcis som beskrevet. Det er nemt at finde hvad man søger. Hurtigt levering
Ok hjemmeside for bestilling,
Ok hjemmeside for bestilling,
og hurtig levering
Produktet er som beskrevet
Produktet er som beskrevet, det blev leveret hurtigt og til en god pris.
Det viste sig, at det transport firma jeg havde valgt, ikke bragte så stor en pakke ud (Burg), og jeg havde valgt dem, fordi det var gratis. Da jeg ringede til jer dagen efter, stod den medarbejder (jeg husker desværre ikke navnet) "på hovedet" for at hjælpe mig, og jeg fik den nye transport, GLS - til "samme pris", som jeg skulle have givet ved Burg = gratis. Meget flot og god service. Tak for det :)
Hurtig levering med Bird med smuk klyngelyskæde
Hurtig levering med Bird
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. Alt k orden.
Nem bestilling og rigtig hurtig…
Nem bestilling og rigtig hurtig levering.👍🏼
Hurtig levering
Jeg bestilte d. 2 november et strygestål, det blev leveret i dag d. 4/11. Ordrebekræftelsen blev sendt i går, fakturaen i dag, hurtig levering, ingen problemer og godt pakket ind, jeg kan godt anbefale.
Forkert produkt. Kom nu ind kampen
Kom nu ind kampen, vi bestilte en pandekage pande og får en almindelig. Forkert produkt. Hvor svært kan det svært kan det være
Virkelig amatører
Måske fup og svindel
Jeg købte en brødkasse d. 23. September og modtog en ødelagt brødkasse. Har siden jeg modtog den, talt med firmaet 3 gange og der er stadig ikke sendt nogen ny brødkasse selv om de lover at nu skal de nok gøre det.
Så nu er jeg da bange for at det er fup og svindel
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.