Jag är jätte nöjd med min beställning för det var jätte fina smycken med bra kvalitet. Det var smidig och enkel betalning utan några svårigheter! Det var snabb leverans för jag beställde smyckena på m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag la min beställning den 5 november och har fortfarande inte fått några smycken. Jag har betalat och bett om att få makulera min beställning men det är tydligen inte möjligt enligt kundtjänst. Alter... Toon meer
besviken trodde de var en nordisk sida med med .se trodde jag paketet kom iallafall inom EU men såg via spårning att det kommer från Kina. Handlar inte från shein osv pga miljön och kvaliten så tänkte... Toon meer
Man får intrycket att det är ett svenskt företag och inte att produkterna kommer från Kina. Jag tryckte igenom ordern, men skickade meddelande direkt om att vi ångrade ordern när jag såg på leveranslä... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Blufföretag med Kina-skräp
Blufföretag med Kina-skräp. Produkten jag fick liknade inte ens produkten på bilden. Handla inte från detta företag.
Proffessionellt bemötande och hög…
Proffessionellt bemötande och hög servicenivå vid strulande leveransbolag. Fin produkt!
Dålig kvalitet och obefintlig kundservice
Dålig kvalitet på örhängena som inte alls överensstämmer med hur bilderna ser ut. Inte ens realistisk guldfärg. Men värst av allt är att jag inte får kontakt med kundtjänst. Lång tid från beställning till leverans. Skrev samma dag att jag ville returnera, det har nu gått tre veckor utan att jag fått svar.
Svenskt företag men produkterna skickas från Kina
Jag fick intrycket av att det var ett svenskt företag men det visade sig att produkten skickades från Kina. Jag kontaktade företaget via mejl med önskemål om att ångra mitt köp men fick inget svar förrän 3 dagar senare att det inte var möjligt. Produkten var det inga fel på men den returnerades.
Leveranstiden var ju brutal för ett…
Leveranstiden var ju brutal för ett "svenskt" företag. Beställde 4 mars får ringen den 21. Så när jag läser andra omdömen om att det är billigt krafs så måste jag instämma. Trodde det var ett svenskt företag, går inte att lita på någon idag.
OBS! Detta är en scamsida!
OBS!! Köp inte här! Det är en dropshipping sida!!
Alltså det är exakt som att köpa från teemun etc.
Jag köpte ett par fina örhängen till tjejen och när paketet aldrig kom så märkte jag att det kom från kina. Och det stod att det skulle vara Sterlingsilver ”925” men när örhängerna kom så stod det ”665” på dom
Som alla säger här
Som alla säger här. Lurar människor. Beställde för en månad sedan och hade inte fått någonting.
Dålig kvalité
Dålig kvalité. Lång leveranstid.Inget svar från företaget vid negativ feedback på kvaliteten.
Skickas från Kina vilket inte framgår på hemsidan!
Troligtvis billiga smycken från typ Temu/Shein som Nordiskt sken tiodubblar priserna på.
Helt ok service men dålig kvalitet
Fick hem ringen jag beställde, den va dock inte likadan som den som var på hemsidan, samma design men inte samma färg.
Fin ring i det stora hela, kändes dock billig i materialet och den tappade färgen lika fort så fick mejla och kräva en ny. Dom svarade snabbt och jag fick hem en ny några veckor senare, tog ju tid med tanke på att den skickades från Kina. Hände dock samma sak med denna ring, den tappade dessvärre också färgen. Blir tyvärr inga fler köp ifrån denna hemsida.
Vilken bluff
Vilken bluff , bilderna på smyckena är en försköning av hur verkligheten var.
Lång leverans från Kina.
Fanns inte ett uns av Nordisksken.
Dropshipping
Dropshipping. Paketet kom direkt från Kina. Varan finns tillgänglig på AliExpress för en femtedel av priset. Inget nordiskt med det.
Drop shippingsida som säljer skräp
Ännu en tröttsam dropshippingsida som utger sig för att sälja skandinaviska designermärken. Smyckena kommer direkt från Kina och är små sladdriga saker som inte är värda mer än några kronor. Fri frakt står det också men det är ju den man betalar för. Köp inte härifrån!
Du får finare saker i Kinderegg!
Beställde och betalde ett armband. Efter suspekt lång leveranstid dyker ett chinapaket upp i brevlådan.
När jag öppnar paketet hittar jag ett söndrigt armband.
Ser ut som ett armband från ett Kinderegg.
Drop-shipping
Blir så irriterad på att det var ett drop-shipping företag. Hade inte en aning.
Mycket fina smycken!
Beställde hem ett par örhängen & en ring som jag är mycket nöjd med! Använder ringen dagligen och den ser fortfarande ny ut. Fick leveransen inom en vecka!
Från Kina, dålig qualitet
Från Kina, Temu dålig qualitet, skam
Bedrövligt
Bedrövligt! Stod att de skulle komma inom en vecka men tog nästan en månad. De ser billiga ut. Kan lika väl ha köpt från temu för mindre än halva priset.
Lång leveranstid
Beställde för en månad sedan, fortfarande inte fått mitt paket..
Lång leveranstid och dålig kvalitet
Lång leveranstid, så julklapparna kom flera veckor för sent. Dålig passform på örhängena, bara som en avklippt metalltråd. Kan inte vara äkta material heller. Fidgetring var okej ändå.
Känner mig lurad, men orkar inte bråka då jag nu förstått att det är ett kinaföretag. Köp ej.
Beställde 3 smycken
Beställde 3 smycken. Var inte nöjd med ett par örhängen. Fick svar jättesnabbt. Skickade in foton. Fick tillbaka pengarna genast via Swish. Behövde inte ens returnera varan eftersom det var fel på den. Jessica på kundtjänst var toppen!
Dit is Trustpilot