Das Oceanium wirbt nach wie vor mit seinem Mondfisch, obwohl dieser leider schon seit Monaten verstorben ist. Weder vor Ort noch online findet man einen entsprechenden Hinweis, was ich sehr enttäusche... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi kom uden de store forventninger, men blev superpositivt overraskede. Sikke meget man kan lære her om havet omkring os! Dejlig mad (Kyllingesandwich og Rejemad) i caféen, friskt og lækkert, til ok p... Toon meer
Nordsøen Oceanariet er en famtastisk oplevelse. Vi kommer her et par gange om året med vores børnebørn. De er vilde med stedet, så vi blive ved med at besøge stedet. Her er utrolig mange muligheder. V... Toon meer
Havde min søster og svigerinde med på besøg med vores tilsammen 5 børn. Vi havde en fest, og børnene nød hvert sekund. Vi var her kun i 3 timer, men vi burde nok have sat hele dagen af til det. Da bør... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Træd ind i en verden fuld af spændende oplevelser. Mød vores klumpfisk og se de søde sæler. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser.
Contactgegevens
Willemoesvej 2, 9850, Hirtshals, Denemarken
- nordsoenoceanarium.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Stjernen alene grundet pæn og høflig…
Stjernen alene grundet pæn og høflig betjening.
Bestilte 2 x fish and chips.
Ekstrem dårlig kvalitet, samt tilberedelse. Kan på ingen måde anbefale denne menu.
Det var et ualmindeligt grimt styrt.
Mangelfuld COVID 19 tiltag og halvkedelig udstilling
I disse Coronatider er det underligt at man flere steder skal lede efter sprit da det ikke altid står fremme. Det er især der hvor der er berøringsflader hvor børn kan røre ved skærme osv. Der dur det simpelthen ikke, at man efterfølgende skal på en skattejagt, for at finde håndsprit.
Der er ingen medarbejdere der minder om at holde afstand, så man går ofte oven i hinanden i store flokke. I området omkring der store akvarie er der plads til mange mennesker og det samme er gældende i området ved de interaktive skærme, men her sidder folk tæt eller stiller sig i gangarealerne så man ender med at stå stille i store grupper. Det dur simpelthen ikke og der burde være medarbejdere der orienterer om at holde afstand osv.
I Caféen er der krav om mundbind, men mens vi spiste der gik utallige personer bare rundt uden. Der burde nok være mere opmærksomhed fra ledelsen omkring dette, så der er en medarbejder der minder folk om det. Jeg observerede flere gange folk der hostede, tørrede næser mv. Mens de gik rundt uden mundbind
Selve oceanariet er fint for børn, men prisen på 175 for voksne er noget i overkanten for det indhold der er. Fodringen af sælerne må siges at være den største skuffelse. 3 medarbejdere der smider døde fisk ud til 5 sæler mens den ene snakker om sæler i det vilde og hvorfor man skal holde afstand. Det er alt sammen fint, men lydanlægget gør, at man kun hører halvdelen og selve fodringen er kedelig da de som sagt bare står og smider halve fisk i vandet fra det samme sted, så man føler men strækker hals for at se ned i den anden ende af bassinet.
Alt i alt er turen ok for børn, men prisen er alt for høj ift
indholdet, og når der samtidig er mangelfuld håndhævning af Coronatiltag og ligegyldighed i caféen kommer jeg nok ikke tilbage
De lukker for mange ind
Må bare sige, at det er fuldstændig uacceptabel, at de lukker så mange mennesker ind, at man står som en sild i en tønde. Vi måtte forlade stedet før tid, da vi på ingen måde kunne forsvare så mange mennesker tætpakket... ellers et spændende sted. Vi var der i uge 31
Kedeligt
Kedeligt.
Ganske enkelt.
Ok med afstand i forhold til corona. Men 2 timer så kunne vi virkelig ikke strække den længere og ungerne kedede sig.
Skuffende og Kedelig
Direkte skuffende, ikke nok forskellige fisk. Det er mere et læringscenter.
Hvis i vil se forskellige fisk og hajer, så tag til Kattegatcentret i stedet for, længder bedre!!
Selv om vi fik billeterne til halv pris, er det ikke engang pengene værd...
Vi havde set det hele på 1 time...
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse, der var alt for mange mennesker, det var fysisk umuligt at holde afstand(corona), der var fint skiltet på gulve og på skærme rundt omkring, men trods mange forsøg på at holde den fornødne afstand gav vi op. Der var lukket alt alt for mange besøgende ind. Vi valgte at få refunderet vores billetter, og det var heldigvis ikke et problem.. tak for det 😀
Do not waste your time
I did not get a warm welcome when I arrived. I bought the tickets online, but when I arrived I was informed that my tickets was already used the day before, just before the closing time.
The guy who was telling me that was very rude and impolite.
I left the place just after one hour.
Do NOT waste your time and money.
Instead visit the Blue Planet in Copenhagen which is much bigger and better.
Mere end skuffende
Mere end skuffende, jeg er lykkelig for at vi ikke betalte fuld pris.
Sjovt
Sjovt, spændende - både at se dyrelivet i Danmarks farvande samt lærerige underholdende shows. Venligt personale og børnevenligt sted. Rent og pænt. Afbalanceret med lære-stationer og legepladser. Overskueligt sted og dejligt med både indendørs og udendørs arealer. Rigtig god oplevelse, kan anbefales.
Ein tolles Erlebnis für die ganze…
Ein tolles Erlebnis für die ganze Familie...toller Aussenbereich zum picknicken und spielen für die Kids....und die Mondfische sind faszinierend.....
Too many people ..
Too many people ... attractions closed ... loong kews and wait for food and shopping !!
Not at all a good experience for me and my family !