Bedrijfsgegevens

3. Biotechnologiebedrijf
  4. Internetwinkel
  5. Onderzoek en productontwikkeling

Geschreven door het bedrijf

NordVial är en svensk e-handelsplattform med fokus på forskningspeptider och produkter för laboratoriebruk. Vi har svenskt lager och vänder oss främst till kunder i Sverige som söker peptider och andra produkter för forskningsändamål. - Vi lägger stor vikt vid tydlig produktinformation, relevant dokumentation och batcher som kan styrkas med tillhörande analyscertifikat (CoA), samt snabb och personlig kundservice. Vår support hjälper till med frågor som rör produkter, beställningar, betalningar och leveranser. Produkterna är endast avsedda för forskningsändamål. - Målet är att våra kunder ska känna sig väl bemötta och få hjälp även när något går fel. Om något oväntat inträffar försöker vi alltid hitta en lämplig lösning. Det kan exempelvis handla om att hjälpa till att ändra en order eller, när något avviker från det förväntade, erbjuda en lämplig kompensation. - Vi arbetar löpande med vår information och service och strävar efter att hålla informationen om vårt sortiment aktuell och tydlig. Vi vill att det ska vara enkelt för kunder att hitta relevant information om de produkter vi erbjuder och förstå vad som ingår i en beställning. - Kundservice och återkoppling från våra kunder är viktiga delar av hur vi arbetar. Vi tar frågor, synpunkter och eventuella problem på allvar och försöker hantera varje ärende på ett tydligt och professionellt sätt. Vårt mål är att erbjuda en seriös och transparent plattform för peptider och laboratorieprodukter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

3,4

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställ ej

Beställ ej, de har inga produkter i lager. Flera veckors leveranstid vilket kommer fram efter man har betalat.

28 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

handla inte här!!

leverans står 1-2 dagar, men de framkommer inte att de ska betalas via krypto, så betala man via klarna så tar de ytterligare dagar innan klarna fixar allt med banxa och ordern ens packas. när den sen påstår att de är skickat, så kommer de ändå ingen leverans, dom påstår att de är fel på adressen och att adressen inte kan ta emot paket (när man få massa andra paket i brevlådan via postnord). dom ville återbetala i krypto som jag själv skulle omvandla, men efter mycket om och men, och att man skrivit att man ska polisanmäla misstänkt bedrägeri så fick man pengarna från någon på swisch.
aldrig mer detta företag.

30 september 2026

Helt fantastisk upplevelse

Helt fantastisk att handla från Nordvial. Otroligt personlig och trevlig kommunikation. Det är även toppkvalitet på produkterna. Jag kommer att lägga en ny beställning MOTS-c, BPC-157, TB500 & Selank igen redan idag. Vill även tillägga att man får med verktyg och Bac-vatten. Kommer endast att handla från Nordvial framöver.

18 september 2026

Väldigt nöjd

Support och produkt får 5-stjärnor. Väldigt lätta att kommunicera med, blir det något hinder eller liknande så har det löst sig lika fort. Snabb leverans och allt var i sin ordning, rekommenderar!

11 september 2026
Logo NordVial

Antwoord van NordVial

Tackar. Kul att allt fungerade bra från beställning till leverans. 🙂

Bra support och produkt

Jag beställde 1st 15mg Retatritude tillsammans med BAC vatten som ingick som bonus, fick besked via email att leveransen var försenad men att jag fick välja en extra produkt som kompensation och även 10% rabatt på nästa beställning vilket jag självklart uppskattade. Den Retatritude som jag fick fungerade över förväntan så jag gjorde en ny beställning på 2st Retatritude som skickades omgående. Jag är väldigt nöjd med produkten, priset och framförallt kommunikationen med Nordvial där jag fått bra och snabba svar när jag kontaktat dom på appen Telegram.
Jag ger Nordvial mitt högsta betyg och mitt fortsatta förtroende som kund.

12 september 2026
Logo NordVial

Antwoord van NordVial

Tack för de fina orden. Uppskattas verkligen att du tog din tid att skriva, och kul att höra att du är nöjd med vår service :)

Dit is Trustpilot