Banner for NordVPN

NordVPN Reviews

49.410
TrustScore 4 uit 5

4,2

Het makkelijke gebruikers gemak van App,en ook bij PC gebruik is de laatste jaren steeds makkelijker geworden. Ook uitval van VPN is zeldzaam. Ook is de internet snelheid acceptabel.

Werkt prima op de achtergrond. Je merkt er vrijwel niets van. Ook de snelheid is dik voldoende. Alleen de onprofessionele en eigenlijk kinderachtige melding na de updates steeds mag men wel achterweg... Toon meer

Wanneer er een update iss van NordVPN of van windows 11 dan ben ik 3 uur bezig on weer een nordlynx internettoegang te krijgen. Reset van de app of reset van het netwerk in diagnose functie van NordVP... Toon meer

Ik was daar voor twee jaar ingeschreven Via een Wireguard verbinding loopt de snelheid hier naar 800/800, op een glasvezelsnelheid van 1 Gbps. Niks te klagen. Althans... Steeds meer... Toon meer

1. VPN-service

Enjoy ultimate internet privacy, security and freedom with advanced features such as Kill Switch, Double VPN, Threat Protection Pro™, Dark web monitor, state-of-the-art encryption and no-logs policy so that your sensitive information is protected from snoopers of any kind.

Secure encryption
Keep your online traffic safe behind a wall of next-generation encryption.
SmartPlay
Watch shows and movies safely without extra steps — whether at home or abroad.
Safe when disconnected
Rest easy knowing our Kill Switch will shield your data if your VPN connection drops unexpectedly.
Double VPN
Add another layer of encryption with our Double VPN servers for extra peace of mind.
Private DNS
Enjoy more online privacy without worrying about third parties spying on your every move.
Worldwide network
The extensive network of 6500+ VPN servers covering 113 countries lets you explore internet like a virtual traveler.
Multi-device
NordVPN allows you to secure up to 10 devices with your Nord account and boost your privacy even more.

Goed

TrustScore 4 uit 5

49K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(49.410)

7.122 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prettige VPN meer veel opties

Een prettige VPN service die veel opties biedt en je ook informeert over online veiligheid!

20 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Bedankt voor je lieve woorden! -L.L.

Ga niet in zee met deze partij

Ga niet in zee met deze partij! Voor je het weet zit je aan een abonnement vast waar je niet voor gekozen hebt. Daarnaast vragen ze bizarre prijzen voor een simpele service. Denk 2x na als je denkt dat dit een eenmalige betaling is. Let op: ze attenderen je ook NIET op een volgende afschrijving. Wat niet eens mag!!! Ze zeggen dit wel te doen maar dit is niet waar. Het is gewoon geldklopperij en absoluut niet klantvriendelijk.

15 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Kunt u uw beoordeling bijwerken met de ticket-ID die u van onze klantenondersteuning heeft ontvangen? Wij zullen uw aanvraag onderzoeken en u verder helpen. Bedankt. -D.I

Eigenlijk nooit geen problemen

Eigenlijk nooit geen problemen. Dus helemaal blij. Nu 5 jaar bij deze club.

14 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo, we zijn blij om te horen dat je van onze service geniet! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie voor ons achter te laten! -N.L.

Geld afschrijven zonder goedkeuring en waardeloze service

Wat een schijt bedrijf is dit. Voor vakantie een maand gekocht, met iDeal betaald zodat ik niet vast zit aan die maandelijkse onzin.

Vervolgens kom ik er drie maanden later achter dat ze iedere maand steevast een bedrag afschrijven.

Op voorhand is nooit duidelijk gemaakt dat er een automatische verlenging aan vast zat. Vervolgens heb ik geen enkele mail of ander bericht gekregen over een nieuwe verlenging (dat dus maandelijks zou moeten gebeuren).

Na een mail gestuurd te hebben naar NordVPN krijg ik een reactie terug met het feit dat zij geen geld terug kunnen geven maar wel kunnen helpen met het annuleren van het abonnement (wat natuurlijk direct zelf al gedaan is).

11 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Het spijt ons echt om uw ervaring te horen. Helaas worden al onze abonnementen standaard geleverd met automatische verlenging. Dit wordt vermeld bij aankoop van een abonnement. Excuses voor het ongemak. -D.I

ONBEHULPZAAM XXXXXL !

ONBEHULPZAAM XXXXXL !
HELP MIJ KLANTENSERVICE! Sta mij normaal te woord! en zeg niet dat jullie niets kunnen doen! Ik ben dit zo zat. Ik heb contact met de bank opgenomen er er is geen probleem bij de bank om op te lossen.
Het PROBLEEM zoals jullie beschrijven zijn JULIIE ZELF! STOP mijn abonnement en STOP de afschrijvingen. ECHT ZAT NU. SLECHTE SERVICE! SLECHT BEDRIJF!
ONGELOFELIJK DIT! IK WIL NIET MEER LANGER KLANT ZIJN, IS HET ZO DUIDELIJK! KOM MET EEN FATSOENLIJK ANTWOORD OF EEN TELEFOONNUMMER WAAR IK MET IEMAND ECHT KAN SPREKEN. EN STOP DE BETALINGEN.

5 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Zoals ons klantenserviceteam heeft vermeld, wordt uw betaling in onze database gemarkeerd als betwist. Voor meer informatie dient u contact op te nemen met uw bank. -L.L.

Nog steeds niet geholpen

Nog steeds niet geholpen. Ik probeer 2 weken mijn abonnement en betaling stop te zetten na onterechte verlenging. Na eindeloos chatten en mailen blijf ik dezelfde stoïcijnse dezelfde domme antwoorden krijgen dat ik contact met de bank op moet nemen. Wat ik al gedaan heb. Maar NordVPN geeft aan dat ze de betaling niet stop kunnen zetten. Ongevraagd verlengen gaat ze echter wel goed af. Stop zetten ho maar. JAMMER en erg vervelend om vanaf te komen. SLECHTE SERVICE !!

4 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Kunt u uw beoordeling bijwerken met de Ticket ID die u hebt ontvangen nadat u contact hebt opgenomen met het ondersteuningsteam van onze klanten, zodat we kunnen controleren hoe uw vraag bij ons is afgehandeld? Hartelijk dank! -N.L.

Super

Ben erg blij net deze VPN. Nu kijk ik waar ik maar wil.
Het enige wat ik jammer vind is dat ik niet kan kiezen voor Nederlandse taal

4 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Hey, we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn erg blij om te horen over je ervaring! -N.L.

Uitstekende snelle verbinding

Uitstekende snelle verbinding, GEEN vertraging in de verbinding, ik gebruik NordVPN nu meerdere jaren en ontvang bijna geen spam meer.
Het is perfect dat je toegangs servers in andere landen kan kiezen en zo GEO blocking kan omzeilen.
Ik ben zeer tevreden met deze VPN service.

3 mei 2024

Antwoord van NordVPN

Bedankt voor deze stimulerende recensie! We zijn zeer vereerd dat wij uw keuze voor bescherming zijn en zullen hard blijven werken om de industriestandaard te handhaven! -Drea

Geeft een veilig gevoel

Geeft een veilig gevoel. Riskante websites geven direct een reactie

27 april 2024

Antwoord van NordVPN

We zijn vereerd dat we uw vijfsterrenbeoordeling hebben verdiend! Bedankt dat u voor onze diensten heeft gekozen. Let op je veiligheid! -D.I

Perfecte respons op vragen en ook…

Perfecte respons op vragen en ook direct een juist antwoord op gestelde vragen. Daarnaast is deze vpn server veel makkelijker en duidelijker in gebruik dan een eerder gebruikte. Niks dan lof.

20 april 2024

Antwoord van NordVPN

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. We zijn blij om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. -Drea

Prima vpn en ook een wachtwoord kluis…

Prima vpn en ook een wachtwoord kluis voor een schappelijke prijs

1 april 2024

Antwoord van NordVPN

Wij zijn dankbaar voor uw lovende recensie! Het is altijd een plezier om topservice te bieden. -G.M.

Super

Super, snel en duidelijk antwoord.

5 april 2024

Antwoord van NordVPN

Ik ben blij om te horen dat we u een vijfsterrenervaring konden bieden. Bedankt voor uw positieve beoordeling! -G.M.

Werkt perfect

Werkt perfect als er al problemen zijn worden deze snel opgelost goed beschermd wat wil je nog meer.

10 april 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten! -L.L.

ondanks aankoop van complete abonnement…

ondanks aankoop van complete abonnement kan ik geen verbinding krijgen in tegendeel er wordt me gevraagd een abonnement te nemen
mijn abonnement is niet geactiveerd en ik vraag mijn geld terug want ik krijg steeds opnieuw de melding een abonnement te nemen maar krijg geen antwoord van de klantendienst. ondanks hun antwoord en belofte hieronder is het abonnement nog steeds niet geactiveerd

9 april 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Meld u opnieuw aan bij onze VPN-app om te zien of het probleem met de status van uw account daarna blijft bestaan. Als dit toch het geval is, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van onze klanten, zodat zij uw abonnement kunnen controleren en dienovereenkomstig kunnen activeren. Ons team is 24/7 beschikbaar op support.nordvpn.com. -G.M.

Niet transparant

Proefabonnement wordt stilzwijgend verlengd. Niet transparant dat dit gebeurt.

9 april 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo, Maarten. Dit wordt aangegeven in onze Servicevoorwaarden, wordt ook aangegeven als herinnering tijdens het afrekenen en is een standaardpraktijk op alle mobiele platforms. -Drea

Al jaren een abonnement van Nord VPN

Al jaren een abonnement van Nord VPN. Werkt al die tijd probleemloos! Top.

4 april 2024

Automatisch verlengen

Deze dienst verlengt automatisch het abonnement De prijs van de verlenging is 3-4 keer de prijs dan wat je bij een andere VPN service zou betalen.
van 90 euro voor 2 jaar naar 120 euro voor 1 jaar is buiten proportioneel.

31 maart 2024

Antwoord van NordVPN

Hallo. Wie wir sehen können, haben Sie ein offenes Ticket zu dieser Situation. Bitte setzen Sie die Kommunikation mit unserem Support-Team fort, es wird Ihnen in dieser Situation gerne weiterhelfen. -N.L.