Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mand hentede en rigtig Fantastisk “April,Maj,Juni TAPAS” til 4 personer d.15/5 -26 …. - Tusinde tak, det var 1.gang vi prøvede det og helt sikkert ikke sidste gang, - Vi var alle 4 vildt begejstre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konfirmation x 3 har Norevent stået for hos os. Super lækker mad, meget flot anrettet af kokkene, dejligt varieret menu at vælge ud fra. Stor fleksibilitet og tilgængelighed i administrationen. Ka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har benyttet Norevent til vort bryllup i december 2025. Gennem hele processen fra kontakt, møde omkring ønsker for mad og servering til afvikling af dagens middag - alt fungerede suverænt. Madens... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu er det anden gang vi har brugt Kevin og Michelle (ejerne) til privat dining. Lad mig gøre det kort og præcis… KLASSE & KONGE SERVICE HELE VEJEN. De er booket igen 🙏🏼👏

Bedrijfsgegevens

1. Catering

Geschreven door het bedrijf

"Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke" Grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, er Norevent mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Fra intime middage til storslåede festligheder som bryllupper og konfirmationer og virksomhedsevents, inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vores mål er at hæve standarden for catering og udforske de mange facetter af gastronomien, samtidig med at vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem eksklusive pop-up events, hvor vi forener vores passion for vin og gastronomi. Vi tager os af hele processen fra planlægning og skræddersyning til tilberedning af menuen og sikrer en cateringoplevelse af høj kvalitet.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk mad

Fantastisk mad, fantastisk vejledning og fantastisk personale.

Vi holdt bryllup med mad fra Norevent og det har bare 100% levet op til forventningerne. Maden blev serveret med 'social dining' princippet. Det var både lækkert anrettet, der var nok og det smagte fantastisk.

Personalet har været super venligt fra begyndelsen. Vi har fået gode råd og vejledning til aftenens forløb ift. mad, taler og borddækning. Kokkene der var ude og lave maden var meget, meget venlige, og vores serveringspersonale havde kun positive ord om deres samarbejde på dagen.

Så selvom jeg aldrig anmelder noget, synes jeg, at der skal lyde en kæmpe anbefaling herfra. Vi er så glade for at have haft Norevent med på vores fantastiske dag.

17 augustus 2024

Antwoord van Norevent

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de mange rosende ord! Vi er utroligt glade for, at både maden, personalet og vores vejledning har levet op til jeres forventninger og bidraget til at gøre jeres bryllup helt specielt. Det er en fornøjelse at høre, at I følte jer godt taget hånd om, og at social dining-konceptet var et hit. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og er meget taknemmelige for at have været en del af jeres store dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Norevent leverer skyhøj kvalitet!

Vi var så heldige at have Norevent til at stå for maden til vores bryllup d. 10. august. Alt lige fra kommunikation, udvælgelse af service til eksekvering har fungeret spot on. Kvaliteten af maden kan der på ingen måde sættes en eneste finger på og var virkelig en oplevelse. Alle vores gæster har efterfølgende rost maden til skyerne - ligesom vi selv er ovenud tilfredse. De største anbefalinger skal der lyde herfra.

Mvh.

Frederikke og Christian

10 augustus 2024

Antwoord van Norevent

Kære Frederikke og Christian, tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og for at vælge os til jeres bryllup! Det betyder meget for os at høre, at både kommunikationen, maden og servicen har levet op til jeres forventninger og givet jer og jeres gæster en mindeværdig oplevelse. Vi er så glade for jeres ros og taknemmelige for jeres anbefalinger!

NorEvent leverer, ***** herfra

Jeg fik mad til min 40 års fødselsdags-fest i lørdags d. 6/4-24 fra NorEvent, hvor jeg havde bestilt deres 4-retters takeaway forårs menu, og det hele var SÅ vanvittigt lækkert, velsmagende og super flot/æstetisk anrettet på pænt service 😍
Alt spillede bare, intet og sætte en finger på.
Alle mine gæster roste maden og spurgte hvor maden var bestilt fra.
Det er absolut ikke sidste gang jeg skal have mad fra NorEvent, også selvom vi kørte 50 km hver vej for at hente det.
De yder top service, og får mine største anbefalinger ☺️

Mvh. Aurora Gembora

6 april 2024

Antwoord van Norevent

Kære Aurora, tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os utrolig meget, at vores 4-retters forårsmenu gjorde din 40-års fødselsdag helt speciel, og at både smag, præsentation og service levede op til dine forventninger. At dine gæster var lige så begejstrede, gør os ekstra stolte. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – tak for tilliden og for at køre den ekstra mil for maden!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varmeste anbefaling her fra hustanden

Varmeste anbefaling her fra hustanden.
Suveræn lækker nytårsmenu, udførlig vejledning i at varme og anrette så vi kunne sætte de smukkeste velsmagende tallerkner på bordet.
Endnu engang har Norevent leveret til perfektion.

31 december 2023

Stor ros til Norevent

Norevent stod for den lækreste mad til vores bryllup, og vi kan varmt anbefale at gøre brug af dem. Som en bonus kunne vi også leje det smukkeste tallerkener, bestik mm. gennem dem. Jeg har ikke en finger at sætte på samarbejdet, og ville gøre brug af dem igen anytime.

7 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service! Når man (læs undertegnede) ikke kan finde ud at bestille nytårs menu med levering 31/10-23…. Ps. På en lørdag aften, så bruger Norevent deres aften/fritid på at hjælpe tossen igennem bestillingsprocessen. Så nu er der bestilt nytårs menu med levering den 31/12-23 tak for hjælpen!! 🤣👍👍

28 oktober 2023

Den mest fantastiske mad

Den mest fantastiske mad til min fødselsdag. En kæmpe ros fra alle gæsterne, som synes det var en lækker madoplevelse ud over det sædvanlige. I var så gode til at ramme lige præcis mine ønsker og selv de små ændringer ugen forinden mht. vegetar retter fiksede i uden nogle problemer.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg får mad fra jer!!
Tusind, tusind tak for at være med til at gøre min dag helt fantastisk.

9 september 2023

Hej Michelle
Tusinde tak for de meget fine ord. Det er vi rigtig glade for at høre! Vi håber helt bestemt, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen til et andet arrangement :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Madoplevelse ud over det sædvanlige

Den mest fantastiske madoplevelse til vores bryllup! I fik så meget ros fra alle vores gæster over det fantastiske mad I serverede!
Det var en madoplevelse ud over det sædvanlige, og selv min garvede faster, som selv er kok, var meget imponeret!
Så tusind, tusind tak!
Vi glæder os til at genbestille til vores næste arrangement.

2 september 2023

Antwoord van Norevent

Tusinde tak for de meget rosende ord. Vi er taknemmelige for, at vi måtte være med på jeres store dag - og vi vil se frem til at hjælpe jer igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mad og kæmpe anbefaling

Vi er så glade for, at vi valgte Norevent til vores bryllup. Maden var meget velsmagende, og blev rost af vores gæster også vegetarerne som Norevent lavede en særlig menu til. Kokken Kevin lavede en flot præsentation af hver ret, som gav et eksklusivt og lækkert touch, og det føltes som at sidde på en gourmet restaurant, selvom brylluppet blev holdt i forsamlingshus.

Vi lejede også service af Norevent, som var så smukt på bordet. Det passede bare perfekt i forhold til de drømme og ønsker vi havde for vores bryllup. Servicen blev også rost meget af vores gæster. Kommunikationen op til brylluppet med Michelle var også rigtig god, og der blev altid svaret hurtigt tilbage. Vi følte os meget trygge hele vejen igennem forløbet op til brylluppet. På bryllupsdagen klappede alt også bare, og kokkene samarbejdede godt med serveringspersonalet i køkkenet, som vi selv havde fundet. Vi kunne læne os tilbage og nyde vores bryllupsdag. Vi kan helt klart anbefale Norevent.

2 september 2023

Antwoord van Norevent

Tusinde tak fordi, at vi måtte være en del af jeres store dag. Vi sætter stor pris på jeres flotte ord, og er glade for, at vi har været med til at gøre dagen helt særlig for jer.

Fantastisk Sølvbryllup

Forrygende god mad! Velsmagende, flot pyntet og smukt præsenteret. Alle har rost maden til skyerne, også vegetarerne.
Super god kommunikation undervejs - ALT klappede bare. Vi har bare helt trygt lænet os tilbage og vidst at med Jer var fundamentet for en fantastisk fest helt på plads.

Hverken første eller sidste gang vi lader jer stå for maden - i levere HVER gang ♥️

5 augustus 2023

Antwoord van Norevent

Tusinde tak for de meget flotte ord, og tak fordi vi måtte være en del af jeres store dag. Vi vil se frem til at hjælpe jer igen en anden gang :)

Mad til bryllupsfest

Fremragende mad til bryllupsfest, venlige og professionelle kokke, god vejledning gennem hele processen og særdeles rimelig pris. Stor anbefaling herfra.

5 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft NorEvent til vores bryllup…

Vi har haft NorEvent til vores bryllup og det har været helt fantastisk. Alt fra praktik og bestilling til dagsforløbet under brylluppet. Kokke, personale og det hele har været helt fantastisk. Maden og service var en stor del af brylluppet og det kunne ikke være gjort bedre.

8 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Norevent har har stået for…

Norevent har har stået for bordopdækning, service, mad og kok til vores bryllup. Alt har været helt fantastisk, vi har ikke kunne sætte en finger på noget! Der har været en rigtig god kontakt med dem helt fra starten så vi kendte hinandens ønsker. De har været med på side linjen hele tiden.
Stor ros til Kevin for at præsentere maden på en fantastisk dyb og deltajeret måde!

5 stjerner fra os 🌸

8 juli 2023

Bryllupsfest

Vi havde en fantastisk bryllupsfest, og med den skønneste mad, service og kommunikation med hele teamet fra NorEvent. Vi kan varmt anbefale, at bruge NorEvent til både serviceudlejning, pynt og den dejligste mad. TAK!

17 juni 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.