Jag är sååå nöjd över mitt nya skal som kom på posten i dag😍 Jag ville ha ett eget motiv och kommunikationen med Ted var både snabb och trevlig, inga problem alls. Den funkar utmärkt att ladda på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag fick hem skalet riktigt snart efter beställning trots röd dag emellan. Jag är nöjd med utseendet på skalet och att kanterna är högre än själva telefonen så att varken kameror eller skärm landar ra... Toon meer
Trevligt och tydligt kommunikation med kundservice innan placering av ordern. Snabb leverans och nöjd med skalen. Jag beställde två stycken: en till min S21 Ultra och en till min frus S21 5G. Det... Toon meer
Allt från lätt att betala, att dom har skal till alla sorters mobiler. Blev ytters lite besviken att det inte fanns ett hårt skal till mobilen (Samsung galaxy s24 Ultra) , men inte avgörande. Bra... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
North Ones är ett företag som skapar & säljer mobilskal med fokus på smarta material och nytänkande lösningar. Vi tillverkar skal i nordisk design, med inspiration av naturen.
Contactgegevens
Söderbyvägen 13, 19560, Arlandastad, Zweden
- hello@northones.com
- northones.com
Snyggaste mobilskalen på marknaden.
Veldig fint deksel med fin gravering.
Veldig fint deksel med fin gravering.
Ble overrasket over prisen da mitt deksel kister nesten kr.1000.- og synes det er litt i overkant.
Gokk hekker ikke noe forvarsel på hva dette kostet å få det gravert.
Men alt i alt meget fornøyd.👌
Fina skal och bra kvalitet!
Beautiful case
So pleased with this gorgeous case. The color of the wood and the texture of the engravings are both stunning. Looking forward to a long run with this one! Can only recommend.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, bra service, snabb leverans, snygg produkt, fint förpackad.
Personlig och snabb service med mycket…
Personlig och snabb service med mycket bra resultat av min egna bild (foto), som jag ville få anpassad och ingraverad i skalet.
Bra produkt
Imponerende sollid deksel
Imponerende sollid deksel. Kjempestilig også. Veldig fint pakket inn og gøy med personlig hilsen inni. Tommel opp 👍
Snabb återkoppling och trevlig service
Snabb återkoppling och trevlig service. Älskar mitt skal🌲🏕️
Bara positivt!
Bra kvalite och vackra motiv.
Pris i absolut högsta läget för vad jag är villig för att lägga på ett skal. Men är absolut nöjd!
Så nöjd!
Fått hem mitt skal ”Please guide me” i cherry och är jättenöjd. Snabb leverans.
Alla plus till er!
Bra och snyggt på alla sätt och vis
Bra och snyggt på alla sätt och vis. Gillade det fina brev man fick med.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.