Havde forventet at de ville kunne blive på under en løbetur. Det sad faktisk fint de første 1,5-2 km., men løsnede sig nærmest sekundet jeg begyndte at svede. Derfor ikke særlig velegnet til sport, hv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjælper utrolig godt under træning og løbeture. Hertil hjælper den mod snorken. Meget tilfreds! Jeg er virkelig imponeret over den service, jeg har modtaget fra Nosefix.dk. Fra start til slut har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan nu trække vejret meget lettere, især om natten, hvilket har forbedret min søvnkvalitet markant. Disse næsestrips er perfekte for alle, der har problemer med tilstoppet næse eller ønsker bedre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har efterhånden prøvet flere brands af nosestrips. De kommer alle med det samme problem. HVER gang stripsene bliver bare lidt fugtige af sved eller regn falder de meget nemt af, hvilket gør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NoseFix sikrer dig, en forbedret vejrtrækning og en bedre nattesøvn. Vores næsestrips er designet til at hjælpe dig, med at sove bedre og træne mere effektivt, ved at åbne dine luftveje og reducere snorken. Perfekt til løbere, fitnessentusiaster og alle, der værdsætter sundhed og velvære.
Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super gode til om natten, dog dårlige til træning. Limen holder ikke, når man sveder.
Åbner op for vejrtrækningen men kunne klistre bedre
Produktet har ikke givet mig den oplevelse, som der reklameres med, selvom jeg har sikret mig, at alle trin i påførelsen er gjort 100% efter beskrivelsen, som findes på pakken.
På hjemmesiden står, at der er 30 dages fuld returret, såfremt brugeren ikke er fuldt ud tilfreds med produktet, samt dette “Der ydes IKKE refundering, hvis pakken med næsestrips eller andre produkter, er åbnet og emballagen brudt.”
Opdatering d. 17 juni 2025
Jeg har været i dialog med butikken og hvis man ikke er tilfreds med produktet, skal man sende Nosefix en mail og så er der mulighed for at få refunderet sine penge, selvom emballagen er brudt. Det har jeg benyttet mig af og har fået refundering.

Antwoord van NoseFix
Alså godt produkt! Og måske Danmarks bedste kundeservice!
Giv det et skud hjælper også på søvn

Antwoord van NoseFix
Nosefix.dk gør det bare nemt. Deres kreatin gummies smager sindssygt godt og er perfekt til mig, der altid er på farten og gider ikke bøvle med pulver og shakers. Næsestrips i topkvalitet. Elsker hvor nemt og gennemført det hele er hos Nosefix!

Antwoord van NoseFix
Har prøvet lidt forskellige næsestrips. Synes faktisk det er den bedste vi har i DK ⭐️

Genialt produkt!
Jeg har altid haft svært ved at trække vejret optimalt, igennem næsen når jeg sov. Men næse-stripsne er bare geniale! Nu er der ingen problemer, uanset hvordan jeg ligger!
Og de sidder virkelig godt!

Antwoord van NoseFix
NoseFix er ideel til træning, især hvis du har svært ved at trække vejret optimalt når du er aktiv! 💪🏼

Antwoord van NoseFix
Nosefix er en gamechanger både til træning og i forbindelse med søvn.
⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van NoseFix
Fantastisk sovemaske blokerer alt lys men sider lidt mærkeligt når man ligger ned på en pude. Og næsestripsene har ingen virkning på indtil videre anbefaler ikke til børn med mindre at man har problemer med næsen.

Antwoord van NoseFix
Helt klart fem stjerner. Manden bag nosefix er genial i alle sine ting den mand foretager sig. De ser både fede ud og af rigtig god kvalitet. Jeg har ikke behov for de 10% rabat da produktet snakker for sig selv.

Mega fedt produkt.
Virkede faktisk bedre end jeg havde regnet med, og ren faktisk et online produkt der lever op til forventningerne🤝

Antwoord van NoseFix
Næse tape det virker uden tvivl.
Min udfordringer har været at de falder af fra alle andre producenter.
Men fra Nosefix holder de også ret godt o sauna hvilket er super godt for mig.

Antwoord van NoseFix
Jeg synes ikke, produktet har nogen effekt overhovedet ift. at afhjælpe snorken.
Produktet virker endda meget stift og dermed uformbar ift. at skulle "passe" på næsen - enderne "vipper" ofte op.

Antwoord van NoseFix
Alt er perfekt i denne butik, alt er så godt gennemtænkt. Jeg kan på det kraftigste anbefale deres produkter, bruger dem selv hver dag. Og tør snart ikke tænke på hvordan jeg vil undlade uden dem! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van NoseFix
Wow, NoseFix er virkelig noget for sig! Jeg har tidligere prøvet næsestrips fra apoteket, men de falder af efter en times tid. Med NoseFix fik jeg en HELT anden oplevelse – de sad så godt fast, at jeg nærmest skulle kæmpe for at få dem af igen, haha! Kvaliteten er virkelig i top, og man kan mærke forskellen med det samme. Jeg er virkelig begejstret og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en næsestrip, der faktisk virker! Fantastisk produkt!

Antwoord van NoseFix
Lees meer over geverifieerde reviews.