Notabene Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med dette high-end skobrand Notabene i København. Butikken er virkelig smukt designet, dejlig duft og personalet leverer en kanon service. Deres sko er af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gorgeous shoes!!! It’s clear that quality is top priority. They are modern but yet with a classic touch. I’m always complimented when I wear them. There’s a broad selection for all occasions. They are... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønne sko af høj kvalitet og fabelagtig hjælp til at finde de helt rigtige

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfreds med hvor hurtig min vare blev leveret. Kvaliteten er også god selvom jeg måtte returnere da skaftet på de fleste af deres støvler er ret smalt, hvor mine lægge er til den større side. M... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verdens klasse service

Verdens klasse service! Den størrelse jeg havde bestilt på webshop var desværre alligevel ikke på lager, men kundeservice stod på hovedet for at løse fejlen og kan kun rose dem for denne service. Her handler jeg klart igen!

12 augustus 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds kunde

Generel en god behandling. De sender hurtigt varerne og man modtager dem hurtigt. Jeg sendte dem en mail, som blev besvaret hurtigt med god service.
Det trak lidt ned for mig, at jeg købte dem på tilbud, og ugen efter var de sat yderligere ned!

1 juli 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød og hurtig service

Super sød og hurtig service, og FANTASTISKE italienske sko.
Jeg savner dog bare at skoene bliver leveret med en stabil sål. Jeg fik ny såler på mine helt nye flotte sko, men resultatet er til at græde over. Så heller betale lidt mere for skoen, og får den med flot sål.

29 juni 2019

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt! Virkelig gode billeder på webshoppen hvor man kan se skoene fra flere vinkler.

24 juni 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

To størrelser

Jeg købte et par pointy loafers og betalte 1795kr
Da jeg modtager dem står der på kassen at de koster 1695kr og den ene sko er lidt skæv i det. Hvorfor sendte jeg dem ikke retur? Fordi jeg har haft nogle før, og dem var jeg meget glad for. Desuden var det det sidste par i min størrelse.

15 mei 2019
Logo Notabene

Antwoord van Notabene

Kære Lilian

Mange tak for din anmeldelse og feedback. Det er dejligt at høre, at du har været glad for dine Pointy Loafers og at du derfor ønskede at investere i endnu et par.

Vi beklager mange gange den fejl der er opstået ved prismærkning af dine sko og vi vil derfor meget gerne tilbyde at tilbagebetale differencen. Refunderingen vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort. En af vores medarbejdere sender dig en mail senere i dag, så snart refunderingen er foretaget.

Såfremt der skulle være en fejl i konstruktionen må du, i øvrigt, endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os på webshop@notabene.dk.

Endnu en gang tak for din anmeldelse.

De bedste hilsner
Notabene

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Yderst useriøs reklamationsbehandling!

Jeg har købt et par Loafers til 1.895 kr. via deres webshop d. 05.04.2019. Her under en måned efter købet er den ene syning allerede gået op.

Jeg kontakter den mail der fremgår af deres hjemmeside, at man skal bruge ved reklamation. I mailen er købsfakturaen, ordrenummer i emnefeltet og billede af den syning som er gået i stykker.

Jeg får en mail, at de vil sætte pris på at jeg kommer med en kvittering!! What? Hvorfor undersøger de ikke mailen inden de svare - virkelig spild af min tid. I mailen var netop købsfakturaen hvilken udgør kvittering ved et onlinekøb - for en god ordens skyld havde jeg også skrevet ordrenummeret i emnefeltet! Simpelthen for useriøst! Undersøg da tingene først.

Jeg får videre besked på at jeg kan komme forbi butikken eller sende dem dertil - jeg bor så i Aarhus. Det er videre ikke lovligt - da sælger ved onlinekøb skal betale fragtomkostningerne - det skal være uden omkostning for køber. Disse generelle vilkår i købeloven er Notabene altså forpligtet til at efterleve hvis de ønsker at drive onlineshop.

30 april 2019
Logo Notabene

Antwoord van Notabene

Kære Mil

Mange tak for din anmeldelse og ærlige feedback.

Jeg beklager mange gange det uheldige forløb som du har været igennem i forbindelse med din reklamationshenvendelse. Din henvendelse er desværre endt hos en medarbejder som ikke har været tilstrækkeligt klædt på til at håndtere den givne sag, hvilket fremgår tydeligt af klagepunkterne i din anmeldelse. Vi afholder naturligvis alle fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer på vores varer, og min kollega har derfor efterfølgende sendt dig et forudbetalt returlabel således at du fragtfrit kan sende dine loafers ind til vurdering.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedst mulige service i alle henseender og vores interne retningslinjer for varetagelse af reklamationer er derfor blevet tilpasset således at vi undgår en lignende situation i fremtiden.

De bedste hilsner
Anne Sophie, Digital Manager
Notabene

Lees meer over geverifieerde reviews.