Notabene Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med dette high-end skobrand Notabene i København. Butikken er virkelig smukt designet, dejlig duft og personalet leverer en kanon service. Deres sko er af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gorgeous shoes!!! It’s clear that quality is top priority. They are modern but yet with a classic touch. I’m always complimented when I wear them. There’s a broad selection for all occasions. They are... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget tilfreds med hvor hurtig min vare blev leveret. Kvaliteten er også god selvom jeg måtte returnere da skaftet på de fleste af deres støvler er ret smalt, hvor mine lægge er til den større side. M... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt et par sko fra deres lagersalg, og allerede samme dag fik jeg ordrebekræftelse, og de blev sendt inden få dage. Der har været ingen problemer. :) Vil helt klart anbefale deres produk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top experience

Super lækre sko, elsker hele købsoplevelsen, det er kvalitet fra A-Z, både ved besøg i butikken eller ved køb fra udlandet. Stor fan og kan på det varmeste anbefale notabene.

2 november 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ærgerlig service og mærkelig atmosfære

Jeg var taget til København for at prøve og købe brudesko hos Notabene. Min veninde og jeg havde taget vandflyveren fra Aarhus og var meget spændte på at opleve den fine butik. Vi ankommer d. 21 juni til den fineste butik i København. Skoene er utrolig smukke, dansk-design og er ikke de billigste. Derfor forventer jeg egentlig god service, når jeg træder ind i butikken. Det eneste jeg kan sætte en finger på er servicen hos notabene. Den ansatte opsøgte os ikke for hjælp, da vi gik rundt og vi afventede en del. Man havde en følelse af at hun ikke ville forstyrres og/eller være på arbejdspladsen. Det var en solrig dag i København, så det var også forståeligt, at man stirrede ud af vinduerne og ønskede at man havde fri, men det er ærgerligt, når man som kunde kan man mærke, at de absolut ikke har lyst til at være der.

Da hun endelig opsøgte os bad vi om nogen forskellige sko til afprøvning, den første hun kommer op med, er den forkerte model. Det er ligepræcis den brudesko, jeg har haft mine øjne på inden jeg kom ind i butikken, så det spottede jeg med det samme. Hun går straks efter at have udleveret skoen og vi afventer i ret langtid på at sige, at vi simpelthen tror det er en forkert model. Der var en anden ekspedient som hun bad om hjælp, men hun virkede heller ikke særlig imødekommende overfor hende, der skulle hjælpes og det kunne mærkes. Desværre, en utrolig ubehagelig atmosfære.

Efter noget tid beslutter jeg mig for at købe de sko jeg gerne vil have. Men her igen er der total forvirring og ekspedienten har lagt mine sko i den forkerte boks, som igen viser, at hun vidst ikke helt forstår, hvad der er hvad.
Den anden ekspedienten kommer igen og de finder ud af, at hun har taget den forkerte boks. I stedet for at blive og hjælpe går hjælpe-ekpendienten igen. Ved betalingen går der altså hele 30 minutter med utrolig dårlig vibes og atmosfære. Det slutter desværre ikke her.

Det slutter med at jeg bliver spurgt om jeg vil have kvitteringen online eller udskrevet. Jeg vil gerne have den udskrevet, så jeg kan få den i min sko-boks. Det kan så heller ikke lade sig gøre, så jeg ender med at få den online.

Alt i alt tog hele købe-oplevelsen tunge 75 minutter hvoraf det sagtens kunne være klaret på det halve. Det blev yderligere langsomt at den følelse af ugidelighed fra begge ansatte. Det er altid ekstra akavet når man som kunde, kan mærke det på de ansatte. Både at de måske ikke har lyst til at være på arbejde, men også at de ikke har lyst til at hjælpe hinanden. Generel en følelse af interne stridigheder. Jeg arbejder selv i det private og det kan næsten ikke beskrives bedre end, at jeg forestiller mig, at de absolut ikke er provisionslønnet, for der var intet incitament for at hjælpe kunderne og/eller spille hinanden bedre.
Efter jeg er kommet hjem bærer skoene også præg af, at de allerede er brugte? De har i hvert fald slidtage på ydersålen, som undrer mig, idet jeg har købt en hel ny sko. Og jeg er ikke blevet gift endnu og har altså ikke brugt dem.

Hele oplevelsen blev vi nødt til at skylle bort med nogen fantastiske bobler på den anden side af gaden. Jeg har været usikker på, om jeg skulle skrive den her anmeldelse. Men jeg håber og tror den kan bruges til at fremme samarbejdet og det kollegiale hos de ansatte, så det i hvert fald ikke kan mærkes hos kunderne som kommer ind i butikken og at de sidste ende kan blive glade for at gå på arbejde, da de er omringet af de fineste sko i den smukkeste butik.

Af ros skal ekspedienten have at hun nævner, at man kan komme ind og få serviceret sine sko. Hun fik dem til at dufte godt og de blev pakket pænt ind. De kan serviceres, hvis man viser kvitteringen. Her er det igen lidt ærgerligt at skoen ser brugt ud og at jeg fik online kvitteringen, men er trods alt glad for jeg kunne få en kvittering

21 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Notabene

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og først og fremmest beklager vi, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi er kede af at høre, at du ikke følte dig set under dit besøg, særligt når du kom langvejs fra og med stor forventning. Det skulle naturligvis have været en tryg, smuk og inspirerende oplevelse – ikke præget af forvirring, ventetid og dårlig stemning. Det beklager vi.

Vores ambition er at skabe en atmosfære, hvor både kunder og medarbejdere trives – og hvor service, professionalisme og samarbejde er i højsædet.

Angående skoene og det indtryk af slid, du nævner, vil vi meget gerne følge op og sikre, at du står med et produkt, du føler dig tryg og tilfreds med. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på webshop@notabene.dk, så vi kan finde en løsning.

Tak fordi du også valgte at fremhæve de elementer, du satte pris på – det sætter vi stor pris på. Og endnu en gang undskyld for, at vi ikke levede op til det niveau, du med rette kunne forvente.

Med venlig hilsen,
Notabene

Fantastisk god service!

Fantastisk god service og venlig hjælp med at finde den helt rigtige størrelse og model! Har købt Notabene sko tidligere, og er meget tilfreds med den høje kvalitet.

24 april 2025

Elsker Notabene

Elsker Notabene! Altid sød betjening:)
Skulle returnere nogen sko i butikken som jeg havde bestilt online, super nemt og hurtigt.

8 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Apologies that this is in English but ……

Apologies that this is in English but … I’m afraid I have had a very poor experience so far. I ordered a pair of slingbacks on 21/3 - a few days later, I received notification that my order had been cancelled (not by me!). Customer services were helpful but told me I needed to re-order, which I did on 28/3 but, as of 7/4, I have still not received the shoes (I paid UK taxes on 3/4). Let’s hope they arrive soon.

28 maart 2025

Hi,

Thank you for your feedback, and no worries at all about the language – we’re just sorry to hear that your experience so far hasn’t met expectations.

We sincerely apologise for the confusion around your first order and the delay with your second. We understand how frustrating this must be, especially after having already paid UK taxes. International shipping can occasionally take a bit longer due to customs processing.
If you need any updates or assistance, please don’t hesitate to reach out directly to our customer service team at webshop@notabene.dk. Remember to include your order number and we'll be ready to help you.

Thank you again for your patience – we truly appreciate it.

Warm regards,
Team Notabene

Fantastisk oplevelse

Smukkeste butik i København med de bedste sko i super lækker kvalitet og virkelig god service med skobaren nedenunder, hvor jeg fik pudset mine sko.

27 maart 2025

Antwoord van Notabene

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med butikken, skoene og ikke mindst i vores skobar.

Vi elsker at kunne tilbyde det ekstra lille touch med skopleje, så dine sko kan holde endnu længere og se flotte ud. Vi håber at se dig igen snart i Møntergade.

De bedste hilsner,
Team Notabene

Lees meer over geverifieerde reviews.