De grootste winst zit hem in het verminderen van de netto vergadertijd. We werken de notulen grotendeels vooraf uit. Wijzen in de meeting acties toe en na afloop weet iedereen precies wat hij of zij m... Toon meer

1. Online samenwerkingsplatform
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Softwarewinkel
  4. Internetwinkel
  5. Softwarebedrijf
  6. Softwareverkoper

Over Notulen Software

Let op: sinds 2023 is Notulen Software verder gegaan onder een nieuwe naam: Topical. We zijn eigenlijk best wel gek op vergaderingen. De meeste vergaderingen zijn vergelijkbaar: de meeste mensen willen er niet heen, maar zouden het erg vinden als ze niet worden uitgenodigd. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat vergaderingen efficiënt en productief zijn. Onze missie is zorgen voor minder en betere vergaderingen.

De oplossing: slimme vergadersoftware

Om vergadertijd te verminderen, kun je een agenda vooraf voorbereiden, duidelijke doelen stellen en het aantal aanwezigen beperken. Met Topical kun je dit proces gemakkelijk faciliteren en automatiseren. Zo realiseer jij minder en betere meetings.

Voor elk type vergadering
Voorzitters, managers en notulisten zijn dol op Topical omdat het hen in staat stelt hun proces te automatiseren, vergaderingen te structureren en opvolging te geven aan actiepunten. Na een vergadering delen ze snel een PDF-rapport met alle beslissingen en actiepunten. Topical zorgt voor tevreden en productieve medewerkers in alle afdelingen van de organisatie.

Begin gratis
Is jouw bedrijf op zoek naar een snelle en efficiënte aanpak en wil je de netto vergadertijd voor jouw organisatie verminderen? Begin gratis met Topical om de productiviteit van jou en je team te verbeteren. notulensoftware.nl topicalmeetings.com/nl

4,6

Uitstekend

Voor types gemak; en alle anderen

Als gemak, structuur, transparantie, volledigheid en snelheid is wat je nodig hebt voor, tijdens en na jouw vergaderingen, dan ben je met NotulenSoftware op het goede adres. Zoek niet verder en focus je op dat waarmee je het verschil kunt maken! PvdA Heerenveen is een uitermate content gebruiker!

9 maart 2021

Efficiënter vergaderen met Notulen Software.

Handige tool die niet alleen tijd bespaard maar ook hoofd en bijzaken goed weet te scheiden. Opvolging gaat hierdoor makkelijker en vergaderingen zijn efficiënter. Je kunt de software snel eigen maken en als je het eenmaal gewend bent kun je niet meer zonder vergaderen. Aanrader dus!

Keep up the good work NS!

7 juni 2020

Antwoord van Notulen Software

Bedankt voor de mooie woorden Robbert!

Fijn systeem dat actief vergaderen stimuleert!

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken voor een project en we zijn er blij mee. Het is even werk om het in te richten maar het is super om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Ook voor vergaderen op afstand is het in deze thuiswerkperode ideaal. Top is dat iedereen voor de bespreking al actief input op de agendapunten kan toevoegen.

20 mei 2020

Gebruiksvriendelijke tool!

Gebruiksvriendelijke tool!

We gebruiken Notulen Software nu een aantal weken en we zijn erg enthousiast. Bij offline én online meetings is het fijn om één centrale plaats te hebben voor alle notities, aantekeningen en actiepunten. Het bespaart veel tijd en gedoe met zoeken naar de juiste documenten. Niet alleen voor interne meetings, maar ook voor meetings met klanten is de software erg handig. Aanrader!

12 mei 2020

Antwoord van Notulen Software

Johan, bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat het jullie ook zo goed bevalt.

Goede software

Goede software, doet wat het moet doen. Zitten soms nog wat kinderziektes in, maar contact met de ontwikkelaars is goed daarover.

22 april 2020

Fijne software om in te werken

Fijne software om in te werken. Je merkt dat het product in ontwikkeling is en er wordt persoonlijk contact opgenomen om feedback te vragen op de software, dat wordt erg gewaardeerd. Je ziet ook dat er echt iets gedaan wordt met de feedback die je geeft en tegelijk krijg je tips om beter gebruik te maken van de software. Over het algemeen werkt de software goed, is er ruimte voor verbetering maar heeft dat gewoon even tijd nodig.

21 april 2020

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken

Wij zijn blij dat wij het al gebruiken.

De netto vergadertijd kunnen we drastisch reduceren omdat iedereen op zijn/haar eigen moment al input op de agendapunten kan toevoegen voor de vergadering begint. Briljant is dat!

Zeker in deze Corona situatie, die dwingt tot communicatie op afstand, biedt dit tool ons flexibiliteit en continuïteit.

7 april 2020

Notulen software

Werk nu sinds een aantal maanden met deze notulen software en het is in een woord geweldig. De notulen software maakt het mogelijk om makkelijk en efficient te werken.

2 april 2020

Antwoord van Notulen Software

Bedankt Martin! Fijn om te horen dat het zo goed werkt voor jullie.

Makkelijk te gebruiken tool

Makkelijk te gebruiken tool. Alles is na vergaderingen makkelijk terug te vinden waardoor je meer tijd over houd voor het uitvoeren van andere taken binnen je organisatie. Ik ga deze tool zeker nog vaak gebruiken.

20 maart 2020

Antwoord van Notulen Software

Zo horen wij het graag! Meer tijd en ruimte om te focussen op hetgeen echt belangrijk is voor jou en jouw team! Bedankt voor de review!

Fijne tool!

Fijne tool!

Duidelijk overzicht na het maken van een vergadering, mensen kunnen uitgenodigd worden en krijgen meteen een pdf van de agenda en evt. toegevoegd bijlagen. Professioneel uiterlijk en werkt soepel! Aanrader!

18 maart 2020

Super Bas, dankjewel!

Erg handige tool die tijdsbesparing…

Erg handige tool die tijdsbesparing oplevert en zorgt voor structuur in de vergaderingen! Verder merk ik zelf goed dat het erg gemakkelijk in gebruik is. Samengevat, werkt super!

18 maart 2020

Dankzij deze tool ben ik binnen mijn…

Dankzij deze tool ben ik binnen mijn organisatie sneller en efficiënter gaan vergaderen, waardoor ik meer tijd overhoud aan primaire activiteiten binnen mijn organisatie. Vooral de structuur van de tool en het overzicht dat dit genereert is voor mij een groot pluspunt.

Notulen Software

Ik gebruik Notulen Software als commissielid van de 013 Business Tour (JCI Hart van Brabant). Vaak zijn notulen en agenda's allemaal aparte documenten. Het is dan vaak lastig om een taak of besluit terug te vinden. Het is ook vaak moeilijk om als nieuw commissielid snel terug te vinden wat er in het verleden is besproken en/of afgesproken. Met Notulen Software is dat verleden tijd want je kunt alles heel eenvoudig en snel vinden. Met 1 druk op de knop kun je na je vergadering een hele overzichtelijke lijst van besluiten en taken aan de deelnemers van de vergadering sturen. Het werkt echt super
fijn!

Goed om te horen dat het voor JCI zo goed bevalt. Bedankt Bart

Brengt structuur en efficiëntie

Als alledaags bestuur van een grote studenten vereniging is efficiënt vergaderden een must. Wij gebruiken notulen software om het standaard deel van de vergadering zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk aan te pakken, dat creëert rust en ruimte om te focussen op de meest belangrijke agendapunten. Verder is het erg gemakkelijk om tijdens de vergadering een taken lijst te maken. Deze kan na de vergadering makkelijk afgevinkt of aangevuld worden.

Antwoord van Notulen Software

De templates werken dus erg goed voor jullie! Dit is natuurlijk ook precies waar ze voor bedoeld zijn: automatisering van simpele handelingen zoals je agenda voorbereiden, genodigden uitnodigen en verslagen rondsturen. Bedankt Wiebe

Ik heb er pas een aantal keer mee…

Ik heb er pas een aantal keer mee gewerkt, maar het is een fijn systeem! Je kunt duidelijk zien wat de agenda punten zijn, wie wat opvolgt en of dat het al opgevolgd is.

Echter, af en toe is het lastig met toevoegen van de wie doet wat punten. Zo bleek ik er laatst niet tussen te staan.

Daarbij wil ik graag aangeven dat de service snel en goed is:)!

Antwoord van Notulen Software

Hoi Mariska, bedankt voor jouw reactie! Ik heb een vermoeden dat er bij jullie wellicht een verschil zit tussen "genodigden op de template" en "genodigden op een individuele vergadering". Ik zal het voor je uitleggen:

Je kunt het beste de lijst met genodigden vastleggen in de template, zodat het bij alle volgende vergaderingen direct goed staat ingesteld. Als jij in de template staat als genodigde, dan heb je automatisch toegang tot alle nieuwe vergaderingen van hetzelfde template.

De tip is dus: controleer of jij op de template staat.

Indien het niet lukt schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag!

Bij Heabb werken we al een tijdje met…

Bij Heabb werken we al een tijdje met Notulen Software. Het is een makkelijke en efficiënte tool om vergaderingen in bij te houden. Wij gebruiken het dagelijks voor onze Daily Stand Up en andere vergaderingen.

We hebben verschillende templates zodat we snel kunnen starten. Door middel van de agenda ga je snel en doeltreffend door de meetings heen zodat je niks vergeet.

Je kunt actiepunten aanmaken en toewijzen die vervolgens terug te vinden zijn bij je eigen dashboard.

Super

Antwoord van Notulen Software

Fijn om te horen Tom. We zien steeds vaker dat organisaties er de stand-up (en evt. stand-down) in vastleggen. Dit is zeker in deze tijden erg handig! Start een video call en houd in Notulen Software bij wie wat gaat doen. Zo voorkom je allerlei losse lijstjes of lose bestanden op een Google Drive of andere cloud omgeving.

Bedankt voor je reactie!

Efficiënter gebruik van notulen

Laatst zijn we overgestapt op Notulen Software. Tot op heden positief verrast door het programma, wat het maken van notulen een stuk efficiënter maakt. Daarnaast is het jonge energieke team rondom Notulen Software zeer betrokken in het helpen met vragen. Daarom raad ik dit zeker aan voor andere bedrijven!

Antwoord van Notulen Software

Hoi David, bedankt voor jouw review en aanbeveling. Fijn om te horen dat het product goed aansluit op jullie wensen!

Zeer nuttige tool

Zeer efficiënte maar vooral ook overzichtelijke tool die wij dagelijks gebruiken binnen ons bedrijf.

Antwoord van Notulen Software

Bedankt voor jouw review Bas!

Reviews in alle talen tonen. (40 reviews)