Superbra support när jag behövde hjälp
Hade lite problem med att verifiera mitt konto men kundtjänsten var snabb och hjälpsam. Fick bra support från dem och löste allt inom en dag. Plattformen i sig är också mycket intuitiv och lätt att navigera.
Registrerade mig för några månader sedan och det har varit en genomgående positiv upplevelse. Fick bra support från dem redan vid onboardingen och har känt mig trygg hela vägen. Rekommenderar gärna Novafjord till vänner och familj.
Å sette inn penger gikk veldig raskt men jeg skjønte ikke helt hvordan valutaomregningen fungerte ved første forsøk. Etter en rask prat med support ble alt tydelig og problemfritt. Selve transaksjonsopplevelsen er ellers veldig god.
Novafjords automatiserade handelssystem är en gamechanger för mig. Jag behöver inte sitta klistrad framför skärmen dygnet runt utan låter AI:n sköta arbetet. Resultaten talar för sig själva och jag är väldigt nöjd med hur systemet presterar.
Militärklassad kryptering, plånböcker med flera signaturer och försäkringsskydd på upp till 500 miljoner dollar är inte något man ser på alla plattformar. Novafjord tar säkerheten för sina kunders pengar på största allvar och det återspeglas i hur plattformen är byggd.
I have been using Novafjord regularly for over a year and see no reason to switch. The platform is constantly improving and it is clear that the team behind it listens to its users. Each update has made the experience a little better.
Markedsdata i realtid, snævre spreads og lynhurtig ordreudførelse er de tre ting, jeg har mest brug for. Novafjord leverer på alle tre uden kompromis. Efter at have testet en række konkurrenter, er dette den platform, der rent faktisk holder trit med mit handelstempo.
Jeg er ikke ute etter raske gevinster men ønsker å bygge formue over tid. Novafjords brede spekter av aktivaklasser kombinert med solide risikostyringsverktøy passer min strategi utmerket. ISK-konto på Elite og oppover er dessuten en stor fordel for norske investorer.
Første gang jeg tok ut penger tok det litt tid å forstå bekreftelsesstegene. Men det er jo egentlig bra at det er grundig sikkerhet ved uttak. Supporten forklarte prosessen og siden da har alt gått knirkefritt. Ingen grunn til klage egentlig.
Som förstagångsanvändare var jag lite nervös men supporten tog sig tid att förklara allt ordentligt. Fick bra support från dem och kände mig välkommen redan från början. Plattformen är enkel att förstå och allt fungerar som det ska.
Hadde et teknisk problem midt i en viktig handel og kontaktet support umiddelbart. Fikk god støtte fra dem og problemet ble løst på rekordtid. Det er i slike øyeblikk man virkelig setter pris på å ha et kompetent team i ryggen.
Det tok meg litt tid å forstå alle funksjonene til Novafjord men det var vel verdt innsatsen. Plattformen er innholdsrik og det er ikke alt som er åpenbart intuitivt ved første øyekast. Når man først har satt seg inn i det er opplevelsen veldig god.
Satte in pengar på måndag och de syntes direkt på kontot. Provade sen att ta ut en del och pengarna kom inom 24 timmar. Smärtfritt och effektivt precis som det ska vara.
Lees meer over geverifieerde reviews.