Novaline Verzwaringsdekens Reviews 228

4,7

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Toon meer

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Toon meer

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Toon meer

1. Beddengoedwinkel
  2. Beddenwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Meubelaccessoires

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

4,7

Uitstekend

Prijs kwaliteit helemaal top, super goede service!

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen hoes bij waar je het deken met strikjes binnenin kan vastmaken en tot mijn verbazing blijft het deken goed vastzitten. Helemaal prima dus. Ik had ook nog een fleece hoes besteld maar met de verkeerde afmetingen. Op eigen kosten heb ik deze probleemloos kunnen terugsturen. Het pakketje blijkt echter verloren gegaan bij Post NL maar alsnog krijg ik mijn centjes terugbetaald gezien ik hier niets aan kan doen. Heel correct, professioneel en top communicatie van Koen! Super aanrader

30 januari 2026

Hi Kirsten,

Dank voor je mooie review en fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop en de service!

Goede kwaliteit

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen.
Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mijn hele lichaam.
De kwaliteit is ook prima.

26 december 2025

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Hoi Chris, heel gaaf om te zien dat je zo'n trouwe klant bent! En leuk om te lezen dat je een passende deken voor jezelf gevonden hebt.
- Koen

Het is echt een heerlijke hoes voor…

Het is echt een heerlijke hoes voor onze verzwaringsdeken. We hebben in 1e instantie de blauwe minky gekozen omdat dat de warme variant is. Per ongeluk was de hoes niet gelijk met de post mee en kreeg ik gelijk een verontschuldiging en de andere dag was de hoes er. Prima service, heerlijke hoes!

11 november 2025

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je mooie review!

Top verzwaringsdekens

Sinds enkele maanden slapen wij onder de verzwaringsdekens van Novaline en we zijn er erg blij mee. Het is even wennen maar nu slapen we makkelijker in, worden we 's nachts minder wakker en onze activity trackers bevestigen wat we voelen: we slapen dieper en beter en worden uitgeruster wakker.
Onlangs dus ook de nieuwste kleur (beige) hoezen voor onze verzwaringsdekens besteld, om een beetje af te wisselen. Wederom snelle en keurige levering.

9 november 2025

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Hi Stijn, dank voor je mooie review! :-)

Top service en kwaliteit

Nadat ik contact had gezocht voor extra advies werd ik supersnel en goed geholpen. Verzwaringsdeken is van hoge kwaliteit en binnen 2 dagen in huis.

9 november 2025

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Hi Maxim, dank voor je mooie review. Dat wordt gewaardeerd. Veel plezier van je deken!

De hoes is nog steeds niet ontvangen

De hoes is nog steeds niet ontvangen
Maar er wordt nu weer om een review gevraagd
Beetje bijzonder

6 april 2025

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Dag Durk, dank voor jouw bericht.
Jouw bestelling betreft een backorder, zoals aangegeven is de levertijd daar nog een aantal weken.
Dat je bent gevraagd om hier al een review over te schrijven was niet de bedoeling, excuses hiervoor.

Ik houd je via de mail op de hoogte van de levertijd.

Boven verwachting!

Onze dochter had al tijden moeite met in- en doorslapen en we hebben van alles geprobeerd. Maar met deze deken slaapt ze, na 5 avonden wennen, vrijwel meteen in na het lezen. Voor ons is het bijna een wondermiddel! :-)

9 november 2024

Goede service!

Goede service!

28 oktober 2024

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling!

Dank voor deze life-saver

Ik gebruik de deken nu een week. De verzwaringsdeken werkt perfect voor mij! Sinds ik eronder slaap, slaap ik zoveel beter. Ik word veel uitgeruster wakker. En ook mijn smart-Watch geeft aan dat ik dieper slaap en meer rem-slaap heb. Ik ben er enorm blij mee en ga er nu ook een voor mijn dochter (19) aanschaffen.

Dank voor deze life-saver. 😊🍀🙏

27 oktober 2024

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Jeltje! Dankjewel voor je beoordeling :)

Mooie op tijd afgeleverd en het zie er…

Mooie op tijd afgeleverd en het zie er mooi uit en goed inpakken en het ligt heerlijk op je lijf ik slaap er lekker mee beter dan anders het is wel eventjes wennen maar nogmaals het slaap er goed bij het is een aanrader voor mensen die moeilijk in slaap komen en de prijs valt ook mee

29 augustus 2024

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat het product je helpt om beter te slapen. Het is inderdaad even wennen, maar geweldig om te horen dat je nu heerlijk slaapt. We waarderen je aanbeveling en zijn blij dat je de prijs ook goed vindt. Nogmaals dank voor je positieve woorden en we wensen je veel goede nachten toe!

Mee gedacht en opgelost.

Mee gedacht en opgelost.
Had huis nr niet ingevuld.
Misschien wel handig om ervoor te zorgen dat je niet verder kunt als het niet juist is ingevuld

28 augustus 2024

Antwoord van Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor je feedback Peter! Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost en dat er met je werd meegedacht. We nemen je suggestie zeker mee en zullen kijken hoe we het bestelproces nog verder kunnen verbeteren.

Korting is misleidend

Er is niets mis gegaan maar jullie zeggen 30% korting te geven wat niet waar is, jullie prijs is de prijs die je bij andere webshops ook betaald maar dan zonder korting.

28 juli 2024

Beste HM,

We zijn bezig met een opheffingsuitverkoop en de prijzen die we aanbieden zijn 30% korting op de prijs die we eerst rekenden op onze producten. Onze eenpersoons verzwaringsdeken waren eerst 99,95 en de tweepersoons 144,95. We sturen je een e-mail met het bewijs daarvan. De bamboe hoes die jij hebt gekocht was in december nog 59,95.

Producten tussen concurrenten hebben een vaak een verschillende prijs. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het product en de geleverde service. Wij bieden een 100 dagen proefperiode en stoffen van een hogere kwaliteit dan goedkope concurrente, die vaak met een tijk van polyester werken. Bamboe is daarnaast een dure stof om mee te werken.