Her kan man snakke om god kunde oplevelse, Christian som har Nordsjælland bilpleje, sender informativ information på SMS opfuldt af opkald en time før. ingen bekymring over at aftalen ikke bliver over... Toon meer
Jeg fik rengjort min bil indvendigt, og resultatet var virkelig imponerende. Kabinen fremstår som ny, trods at jeg har min hund med på farten til daglig. Det er tydeligt at de arbejder omhyggeligt og... Toon meer
Jeg reagerede på en annonce uden de store forventninger, da jeg tidligere har haft en meget dårlig oplevelse ved andet klargøring firma. Min bekymring blev øjeblikkelig omvendt til tillid, og fi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi giver din bil et friskt pust på din hjemme/firmaadresse.
Nordvænget 20, 3520, Farum, Denemarken
- info@nsj-bilpleje.dk
- nsj-bilpleje.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super god service og bilen ser ud som…
Super god service og bilen ser ud som ny efter endt behandling. Og den var meget beskidt inden. Kæmpe anbefaling
Så fik jeg besøg af Christian fra …
Så fik jeg besøg af Christian fra nsj- bilpleje og jeg må sige han var effektiv pålidelig og en frisk ung mand der bare gav den gas han var rundt i hele bilen. Både oppe og nede og kort sagt alle steder og jeg er meget glad super service af et 2 mands firma jeg kan kun anbefale nsj bil pleje der bliver men ikke snydt og høflig jeg er super glad for mi. Næste nye bil indvendig det er en gammel golf fra 2003 med 280 tusinde km i sig hilsen Jan Varbæk. Rødovre
Professionelt arbejde med en…
Professionelt arbejde med en specialopgave, højt service niveau!
Bilen står skarpt og dufter fantastisk.
Servicen er i top og min bil er næsten som ny.
Haved fornøjelse af deres service og min bil har aldrig været renere.
Kan varmt anbefale Christian og hans team af dygtige medarbejdere.

Antwoord van Nordsjællands Bilpleje
Høj på pålidelighed
Kom til tiden og lavede et flot stykke arbejde
Virkelig godt arbejde
Virkelig godt arbejde. Det føles at komme ud i en ny bil. Den dufter Virkelig godt og selv børnene sagde den var så flot og pin samt dufter de vil gerne have den sådan hele tiden. Det eneste problem var at min bil ikke havde mere strøm på efter. Og ringede til dog for at høre om du havde trykket på noget hvor du også sagde at det havde du ikke. Efter en del timer ringer du til mig for at høre hvordan bil status var. Så derfor bliver du trukket op på 5 stjerne faktisk også mere. Tak for et dejligt stykke arbejde
Christian rengjorde min bil igår
Christian rengjorde min bil igår, det ser super godt ud og jeg tror ikke at den har været så ren og dufter dejligt
Det er 10 stjerner herfra for godt stykke arbejde og god kundeservice
Super nemt og et flot stykke arbejde.
Super nemt og et flot stykke arbejde.

Antwoord van Nordsjællands Bilpleje
Christian er uden tvivl kongen af…
Christian er uden tvivl kongen af rengøring og bilpleje.
Han stopper ikke, før bilen står næsten som ny.
Han er imødekommende, dygtig og en rigtig rar person.
Hvis du vil have en bil, der ser skarp ud hver gang, så er Christian manden du ringer til. Han tager sig tid, gør det ordentligt, og du kan altid regne med et resultat, der ligger langt over det normale.
Flot arbejde 💪😁
Super frisk fyr. Er ansvarsvstsbevidst og udfører et flot arbejde. Han får min bedste anbefaling. Med venlig hilsen Knud Eriksen
Christian fra Nordsjællands bilpleje…
Christian fra Nordsjællands bilpleje har i dag rengjort vores bil. Den er som ny. Christian er meget professionel, grundig og nem at lave aftaler med.
Jeg vil til enhver tid benytte mig af dette firma - stor ros herfra.
Meget tilfreds
Christian gør et stort og flot arbejde, når han kommer og gøre biler rent.
Kan varmt anbefale ham med 5 stjerner.
Kontakt ham trygt.
Venlig Hilsen Anne-Yea.👌👌👌🤩🤩🤩
Kan helt klart anbefale Nordsjællands…
Kan helt klart anbefale Nordsjællands Bilpleje. Christian har givet os en ny bil. Gammelt skidt som vi har forsøgt selv at fjerne er nu helt væk.Bilen er som forvandlet og dufter skønt. Det er ikke sidste gang vi ringer til Christian.
Grundig, omhyggelig og behagelig rengøring af bil
Super grundig og omhyggelig rengøring af en gammel Passat, som nu skinner og dufter som en spritny bil. Selv de steder hvor snavset have bygget sig op gennem årene er blevet som nyt. Det var bestemt ikke sidste gang. Godt gået Christian!
Lækker ren bil
Lækker ren bil
Tak for ren bil, jeg vil nyde at i den
Altid super grundig.
Christian har rengjort min bil et par gange og jeg har bare været super tilfreds. Han er altid super grundig og min bil ligner en ny bil indvendig når han har gjort den ren.
Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk service og hurtig udrykning…
Fantastisk service og hurtig udrykning med kort varsel, til top professionel klargøring af bil. Christian er meget detaljeret og ekstrem omhyggelig med at få bilen gjort helt ren og flot. Kan varmt anbefales.
Når bilen skal være ren
God service ligesom sidste gang! Christian gør det super godt til yderst perfektion!
Står som ny efter indvendig rengøring!
Christian er bare super god :)
Står som en ny bil
Sindssygt flot stykke arbejde - bilen står som ny og dufter fantastisk.
Alle pengene værd - kan klart anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.