Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er bare Københavns skønnes klinik - så topprofessionelle med god tid til både information og behandling og udover det lækre omgivelser. Føler mig altid i SÅ gode hænder og er tryg ved behandlingsf... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste Diana er så kompetent og gør det til den bedste oplevelse at komme hos Nuan! Kæmpe anbefaling herfra :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ønsker du et fantastisk resultat? Og ønsker du at få udført dine behandlinger i et trygt og professionelt miljø, hvor der er fuld fokus på dig og dine ønsker? Så skal du vælge NUAN til at udføre dine... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man skal lede længe efter så autentiske og seje kvinder som Line og Diana som har startet NUAN, med hjertet. Jeg har været hos en del forskellige behandlere og klinikker, jeg har aldrig før oplevet så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Gezichtsbehandelingsspa
  5. Huidverzorgingskliniek
  6. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

NUAN er en kosmetisk speciallægeklinik, hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, behov og ønsker. Vi udfordrer den traditionelle tilgang til kosmetiske skønhedsbehandlinger og er med til at sætte vores eget præg på branchen. Vores atmosfære og kultur er varm og positiv og formålet er at give igen.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dygtigste behandlere!

Først og fremmest: Københavns dygtigste behandlere! Sekundært: virkelig smukke lokaler, søde medarbejdere og dejlig stemning. Har fået mange forskellige behandlinger, og alt har været i top-klasse! Kan klart anbefales!

7 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid i de bedste hænder!

Altid i de bedste hænder!! 🌟🌟🌟🌟🌟

2 mei 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Kristine, tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du føler dig tryg ved dit behandlingsforløb i NUAN!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid super professionel rådgivning og…

Altid super professionel rådgivning og behandling 👍

2 mei 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Inge Marie, tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse!

Shut up and take my money<3

Hos NUAN får du den bedste og mest professionelle behandling. De er super søde derinde, og man føler sig meget velkommen fra det øjeblik, man træder ind af døren. Jeg har været der et par gange til forskellige behandlinger, og jeg glæder mig til, at jeg skal derind igen. Jeg kan anbefale NUAN til alle!

20 april 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Louise, tusind tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord! Det betyder så meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse og føler dig godt tilpas i dit behandlingsforløb i NUAN! Mange tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er alle sammen så søde og dygtige

De er alle sammen så søde og dygtige. Var hos Diana og hun er fantastisk! Alle stjerner herfra.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 april 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Noomi, tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse! Vi glæder os til at se dig igen!

NUAN er et så flot

NUAN er et så flot, rent og roligt sted! Jeg er mere en tilfreds med min resultat og kan kun anbefale til andre.

12 april 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Katinka, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi er så glade for at læse om din oplevelse og glæder os til at se dig igen!

Virkelig prof behandling

Virkelig prof behandling, føler mig i de bedste hænder :-)

28 maart 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Gitte, tusind tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse! Vi er så glade for at læse om din positive oplevelse og glæder os til at se dig igen!

Elsker elsker elsker Nuan

Elsker elsker elsker Nuan! Deres ærlighed og professionalisme, og så er det jo de sødeste damer og de fineste lokaler, der møder en i klinikken. Har fået dermapen behandlinger, og min hudstruktur er klart forbedret!

27 maart 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Josefine, tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord! Vi er så glade for at læse om din positive oplevelse og resultatet fra behandlingen.

Vi glæder os til at få lov til at byde dig velkommen igen!
Rigtig god dag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver fem fire stjerner til God…

Jeg giver fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️til God rådgivning og god behandling og rigtig god personale. Det glæder mig at komme igen.
Kan roligt anbefales til alle behandlinger . ❤️❤️👌👌

17 maart 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kæreste Narimal, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi er så glade for at læse om din oplevelse! Vi glæder os til at se dig igen!

Dejlig behandling

Tak for den dejligste behandling af altid skønne Stina♥️

6 maart 2023

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Pernille, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Vi glæder os til at tage imod dig igen 🤍

Antwoord van NUAN Aesthetic

Kære Nina, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, vi er meget taknemmelige for at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse!

Vi glæder os til at tage imod dig igen 🤍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det gjorde lidt ondt men et fantastisk…

det gjorde lidt ondt men et fantastisk resultat

17 januari 2023

Kære Lars,
Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord om din behandling :)
Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Vi glæder os til at se dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag,
NUAN

Lees meer over geverifieerde reviews.