nucleonbet.com Reviews 63

1,3

Zeer slecht

Opgelicht voor 90000.

Opgelicht voor 90000.
Je leest het goed, ik heb met een bonus buy van 1000 euro maar liefst 90000 euro gewonnen. Helaas denkt Nucleonbet daar anders over en hebben ze met een smoes over veiligheid zonder pardon al het geld afgepakt, toch nog wel een bonusje van 100 euro mogen ontvangen uiteindelijk, en bedankt!

Klacht ligt al meer dan een jaar bij MGA echter geven die niet thuis, sla dit casino lekker over zou ik zeggen. :)

16 augustus 2023

opgelicht door nucleonbet.com

Het zijn oplichters ze hebben de welverdiende 3700 euro niet uitbetaald en afgepakt, klantenservice die ze hebben lijkt alsof je met bot´s spreekt enigste wat je als reactie terugkrijgt is standaard text.

dus als je vraagt om opheldering die ga je ook niet krijgen.

ga absoluut niet in zee met nucleonbet.com je krijgt geen rode cent

12 april 2023

Geld innen kunnen ze wel maar zo netjes…

Geld innen kunnen ze wel maar zo netjes zijn om mensen fatsoenlijk uit te betalen, ho maar. Zo lang mogelijk rekken in de hoop dat de persoon in de tussentijd zijn geld alsnog vergokt. Als je zo als casino bent ben je het laagste van het laagste als je het mij vraagt. Doe jezelf (en mij) een plezier en gun die mensen geen cent, andersom wordt het je net zo hard niet gegund, schandvlekken.

29 juli 2022

Zeer slechte online casino, not done!

Zeer slechte online casino, ze zijn traag in betalingen. Ga niet gokken als het geld weer op je account komt. Je verliest direct! Flinke afrader, slechte support. vrij trage reactie en de live support kan je helemaal vergeten.

Not done!

22 juli 2022

In totaal 12000 euro gewonnen in 2…

In totaal 12000 euro gewonnen in 2 verschillende periodes.

Allebei de keren is het bedrag zonder pardon afgepakt.

De 1e keer kwamen ze met een smoes dat je niet hoger dan €5 mocht betten en de 2e keer lieten ze helemaal niks van zich horen!!

Ook worden alle uitbetalingen gecancelled!

Klacht naar MGA gestuurd

SPEEL HIER NIET OP MENSEN, DEZE SITE IS EEN COMPLETE SCAM!

28 juni 2022

All 3 weken geen uitbetaling ontvangen

All 3 weken aan het vechten om mijn 3000 terug te krijgen.
Keer op keer komen ze met nieuwe smoesjes en vertragingen.
Het geld zou all 2 x onderweg zijn maar nog niks gezien!
Madre ingeschakeld en die gaan contact opnemen en hopen dat ik me geld nog ga zien!
Zou hier nooit maar dan ook nooit op gaan spelen echt een drama met uitbetalen!!
Ps. Ik kan iedereen het aanraden een klacht in te dienen bij madre, hopelijk gaat er dan een belletje rinkelen en gaat dit voorkomen worden in de toekomst want ik zie hier dat er veel meer dezelfde problemen hebben.

21 juni 2022

Slecht casino

Slecht casino! Helft van de spellen doet het niet en met de bonus buys pakken ze je al je geld af. 1500 gestort en nog geen fatsoenlijke prijs gekregen!

1 juni 2022

Eindelijk

Eindelijk heb ik mijn geld ontvangen na weken van vertraging en documenten sturen.

Uiteindelijk gedreigd een klacht in te dienen bij MGA en MADRE en toen had ik het geld binnen een dag.

Ik wil iedereen aanraden om niet meer te spelen op een casino van L.C.S.

25 mei 2022

Afwachten of NucleonBet het waard is...

Eerste withdrawal wel snel uitbetaald gekregen. Tot zover nog tevreden. Nu ik een groter bedrag wil uitbetalen beginnen ze al moeilijker te doen. Het begon met 'transaction failed due to a technical error' wat al heel erg vreemd is, dit probleem zou echter nu opgelost moeten zijn. Customer support is echt waardeloos. Ik geef het nog een kans, aangezien ze mij vertelden dat ik het geld binnen 3 dagen zou moeten hebben.. we zullen zien. Ik zou het echter niet aanraden!

Update: Zojuist mijn tweede uitbetaling ontvangen! Moet er nog 3 doen, ben benieuwd.

Update: Ook mijn derde uitbetaling ontvangen. Top! Was even bang dat ik alles kwijt zou raken..

17 mei 2022

STORT HIER GEEN GELD

DAMES EN HEREN STORT HIER GEEN RODE CENT WANT JE KRIJGT JE GEWONNEN GELD NIET. ZE MOGEN GEEN SPELERS ACCEPTEREN UIT NEDERLAND EN DAARDOOR KRIJG JE GEEN UITBETALING. LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN

3 mei 2022

LET OP CASINO BETAALt NIET UIT

LET OP CASINO BETAALt NIET UIT! LIVE CHAT NIET BEREIKBAAR!!!! 3000 euro scam ACCOUNT WORDT NIET GEVRIFIEERD< ZE BLIJVEN VRAGEN OM DOCUMENTEN??????? ZE VRAGEN ZELF EEN TELEFOONREKENING WAAR ALLEMAAL 06 NUMMERS OP STAAN......

WATCH OUT CASINO DOESN'T PAY, NO LIVE CHAT. CASH OUT NEVER COMES, 3000 EURO SCAM

29 april 2022

Nucleonbet Fraude

Mensen, begin hier niet aan.1000€ gewonnen en niet uitbetaald, ondanks ik alle documenten hebt geupload ( duurde een week of 3 tot het goedgekeurd was ). Live chat en email verkeer leverde niks op. Live chat, sluiten ze zonder pardon te zeggen af.stelletje oplichters. Niet storten.

22 april 2022
Toon reviews in alle talen. (63 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken