Slechte ervaring en vervalste tickets
Zeer teleurstellende ervaring met Number 1 Tickets & Travel.
Voor de wedstrijd Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kocht ik via Number 1 Tickets & Travel drie tickets voor mijzelf en mijn twee jonge zoons. We hadden ons enorm verheugd op deze bijzondere voetbalervaring.
Bij aankomst in het stadion bleken onze plaatsen echter al bezet te zijn. Toen wij dit meldden, werden we door stewards van de tribune gehaald voor een controle van onze tickets. Tijdens die controle kregen wij te horen dat de kaarten niet geldig waren en dat deze volgens de controleurs waren bewerkt.
De situatie werd vervolgens zo ernstig dat wij uiteindelijk door de politie uit het stadion werden begeleid. Voor mijn zoons was dit een enorme teleurstelling en voor mij als vader bovendien een zeer ongemakkelijke en beschamende situatie.
Op het moment dat dit allemaal gebeurde was Number 1 Tickets & Travel niet bereikbaar om het probleem op te lossen of ons te helpen. Achteraf werd nog een tegemoetkoming of goedmaker toegezegd, maar die is ondanks meerdere verwachtingen nooit ontvangen.
Wij betaalden voor wat legitieme toegangsbewijzen hadden moeten zijn voor een mooie dag voetbal in Dortmund. In plaats daarvan eindigde de dag in teleurstelling, frustratie en een bezoek aan het stadion zonder de wedstrijd te kunnen bekijken.
Op basis van deze ervaring kan ik Number 1 Tickets & Travel helaas niet aanbevelen.