Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit helt beroende av sheasmör och kaktusolja och kan inte vara utan det! Kaktusoljan går in i huden direkt och lämnar ingen fet hinna. Ansiktet blir mjukt och lent. Jag har aldrig provat nå... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej! Jag köpte Sheabutter och det i sig verkar bra. Men jag testade i ansiktet och blev ordentligt prickig av sheasmöret. Men den fungerar bra på min psoriasis och på händerna och fötterna. Och när ja... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa naturliga produkterna för kroppen till människor i alla åldrar. Sheasmöret är förstås favoriten och tvålen tvättar jag håret med! Älskar att Nuni hjälper kvinnliga communities

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkter som jag testat hittills ✅ Bra återkoppling vid mina frågor jag haft✅ Så nöjd, har beställt tre omgångar med sheasmör/ black soap och cacaosmöret. Har delat ut till släkt och vänner, d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Nuni Global AB är en verksamhet som grundades år 2020 och som har expanderat på bara det senaste året, i takt med att ordet kring oraffinerat sheasmör och black soap spridit sig enormt mycket över hela Sverige och även inom länder i Europa. Men, med alla de fantastiska egenskaper som sheasmör och black soap besitter – så är det inte så konstigt! Sheasmöret och black soap har verkligen talat för sig själva genom att bekämpa olika typer av hud- och håråkommor hos tusentals kunder, vilka lämnat feedback i bland annat före/efter bilder 🤎

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,8

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastiska produkter!

Har slutat använda allt annat inom hudvård (förutom solkräm såklart). Sheasmör på kvällen och arganolja på morgonen. Min hud och hår har aldrig mått bättre.

3 mei 2024

Bästa produkterna nånsin!

Jag har använt både black soap, sheasmör och arganolja i flera månader. Jag är helt lyrisk. Aldrig haft så fin hy som nu och jag vill att hela världen ska veta hur fantastiska dessa produkter är.

6 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rent sheasmör i en klass för sig

Rent sheasmör direkt via Nuni Global från Ghana. Så ljuvligt skönt för hud och hår — och själ och samvete. Detsamma gäller arganoljan (från Marocko) och blacksoapen. Inga andra krämer eller tvålar behövs!

6 september 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Läste om att sheasmöret skulle lukta…

Läste om att sheasmöret skulle lukta gott men det jag fick hem luktade inte alls gott, nästan lite rökigt tycker jag. Har inte testat sheasmöret ännu, den kanske är bra men förväntade mig inte den här lukten. Det tog lång tid för att få hem leveransen, lite mer än en vecka.

30 juli 2024

Så bra produkter

Så bra produkter, har även testat eran nya produkt Arganolja nu, kommer att köpa den igen, så behaglig. Har köpt Sheabutter o Blacksoap sedan ni började sälja dom, även dom favoriter. Behöver inget annat. Ett företag man kan lita på med god service och omtanke

30 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa hudvårdsprodukterna på marknaden!

Med blacksoap, sheasmör och arganolja så känns hår och hudvårdsrutinen komplett för både små och stora i familjen. Tack för fantastiskt bra produkter, som inte bara känns rätt för kroppen utan också bra i själen på grund av rättvis, etisk och hållbar framställning. Ni kan absolut sätta högre priser och inte förlora oss som kunder.

I övrigt jättebra kommunikation, transparens och fint bemötande. Men i huvudsak: de bästa hudvårdsprodukterna på svenska marknaden!

10 juni 2024

Bästa

Kund sedan bolaget startade.
Finaste grundaren. Produkterna är det bästa som hänt min hud och mitt hår.

9 mei 2024

Alltså SHEASMÖRET

Alltså SHEASMÖRET! Min lösning på allt - torr hud, sprickor, eksem, finnar, nagelband, håret och går till och med att använda som vagitorer! Den här hokuspokus-salvan har löst så många av mina problem (och mina vänners). Ingen gatekeeping här!

3 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mina hälsprickor är borta och varje…

Mina hälsprickor är borta och varje vinter sen jag var barn, (51 år nu) fick jag alltid en djup smärtande spricka ovanpå vänster tumme. Sen jag började med Sheasmöret för 2 vintrar sen så har den försvunnit!!! Nuförtiden är det bara Shea för hela slanten, bästa jag investerar i för kroppen och själen. Även mina mopsar får tassarna och nosen insmorda. Världens 8:e underverk🙏🏻.

8 mei 2024

Bästa för min hud.

Bästa för min hud.
Är bästa produkterna för min hud, och då jag har använt detta sedan januari 2022 så är det den längsta hudvårds rutinen jag har haft. Aida är så bra på att svara och inga frågor är för dumma för henne.
Bästa företaget och bästa ägarna helt enkelt.

8 mei 2024

Oerhört nöjd med produkterna

Oerhört nöjd med produkterna. känns även bra att det är rättvisemärkt där man supportar kvinnorna bakom sheasmöret som är en fantastisk produkt. Tack.

1 mei 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.