Nie wiem kto odpowiada za brak informacji ondostarczeniu paczki do punktu odbioru. Gdy czas się wydłużał weszłam na śledzenie przesyłki i okazało się że czeka w punkcie od 3 dni. Nie otrzymałam powia... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Odżywka rewelacyjna. Działa na 100%. Systematyczne stosowanie i efekt widoczny już po miesiącu. Każdy pyta czy przedłużałam rzęsy a one po prostu są długie, grube i cuudne. Polecam z całego serducha❤️... Toon meer
Miłe zaskoczenie, pięknie zapakowane. Można komuś wysłac prezent. Zarówno krem do twarzy, jak i serum pod oczu oraz sztyfty do makijażu, lekkie, ładnie pachną, ale nie zbyt mocno, dobrze się wchłaniaj... Toon meer
Przesyłka dotarła szybko i była profesjonalnie zapakowana. System subskrypcji także jest wygodny, elastyczny i korzystny finansowo. Doceniam także estetykę opakowań produktu i wierzę, że sam produkt t... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Opinia na temat Berberyny
Dostawa produktu w miarę szybka. Moje samopoczucie dobre, mam dużo energii, zmniejszony apetyt. Czy te objawy są efektem tego leku?Tego nie wiem🤷, ale mam takie odczucia.
Dlaczego nie ma 5 carmel tylko jest 5…
Dlaczego nie ma 5 carmel tylko jest 5 begine która też jest fajna
Chyba musicie znienic kuriera
Chyba musicie znienic kuriera ! Mam awizowane obie pezesylki dzis czyli poniedzialek o 8.31 a osibiscie do 10.00 bylem w domu 😂👏
Szybko dostarczone
Szybko dostarczone, pięknie zapakowane, bardzo dobry suplement na sen.
Polecam serdecznie 👍💪👌
Firma jest już przeze mnie …
Firma jest już przeze mnie sprawdzona.Kupuję produkty i jestem bardzo zadowolona.Mam zaufanie do produktów,mają dobry naturalny skład,są wysoko w rankingu.Odpowiada mi też minimalistyczna forma opakowania i estetyka.Polecam.
Szybka i bezpieczna dostawa
Szybka i bezpieczna dostawa, pięknie zapakowana. Jakość zgodna co do ceny.
Jestem zadowolona z obsługi
Jestem zadowolona z obsługi, kontaktu i oczywiście z towarów.
Produkty które zawsze mnie zadowalają
Produkty które zawsze mnie zadowalają. Szybka dostawa. Polecam
Szybko i profesjonalnie
Szkoda pieniędzy.
Szkoda pieniędzy.. przereklamowana ta kawa. Kupiłam aż trzy kawy i nigdy więcej.
Świetne produkty
Szybka wysyłka, produkty wysokiej jakości
Poznałam firmę przez przypadek
Poznałam firmę przez przypadek, produkt od razu przypadł mi do gustu, zamówiłam bez wachania. Opinie innych utwierdziły mnie, że to coś dla mnie. Mimo rozważania różnych produktów, postawiłam na nutridome. I się nie zawiodłam.
Zamawiałam już kilkakrotnie z tej Firmy…
Zamawiałam już kilkakrotnie z tej Firmy i zawsze byłam bardzo zadowolona Czas i sposób pakowania wzorem dla innych Beata
zamówienie
Dobrze opisane produkty, estetyczne opakowania i sprawna wysyłka
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Dostawa szybka i sprawna
Dostawa szybka i sprawna. Produkt zgodnie z zamówieniem. Goraco polecam.
krem na dzień i retinol
Dzień dobry krem na dzień rewelacyjny i retinol na noc rewelacja polecam go.
Dit is Trustpilot