NXT Level Nutrition Reviews 956

3,6

Top bedrijf, producten zijn lekker en voedingswaarde zijn super! Levering is snel en betrouwbaar. Ik heb al heel veel verschillende supplementen merken gebruikt, maar deze steekt er met kop en schoude... Toon meer

Ik heb op 1 april Whey Protein besteld via de website van Basic-Fit (Bestellingsnummer NXT00145641), betaald met iDeal. Maar ik kreeg geen bevestigingsemail. Nu probeer ik de leverancier te contacten... Toon meer

Ik schrijf niet zo snel een slechte review, maar aangezien ik ondertussen al 3 weken zit te wachten op mijn bestelling en geen reactie meer krijg is het wel nodig. In het begin kreeg ik netjes reactie... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Vitamine- en supplementenwinkel

NXT Level is a nutrition platform for every body, and every goal. With our team, we empower you to live your best life. From weight loss to well-being, we are here to help you follow through. Full of flavor, free of bullshit and fueled with positive energy.

3,6

Gemiddeld

Ik heb onlangs kennisgemaakt met NXT…

Ik heb onlangs kennisgemaakt met NXT Level en ben positief verrast. De producten werden netjes en snel geleverd en de kwaliteit is top. Vooral fijn dat alles goed mengt en lekker smaakt, wat niet altijd vanzelfsprekend is bij sportvoeding.

16 maart 2026

Antwoord van NXT Level Nutrition

Dankjewel voor je leuke review! Smaak waar we altijd voor gaan. Fijn dat jij het lekker vind! Enjoy

Heerlijke goede kwaliteit sportvoeding

Ik had 3 dingen besteld en was de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit sportvoeding en ook heel lekker.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.

20 maart 2026

Antwoord van NXT Level Nutrition

Dankjewel voor je positieve review!

Fijne eitwitshakes & proteïne koffie

Fijne eitwitshakes & proteïne koffie, ook heb ik vitamine pillen, omega3 en magnesium pillen allemaal goede producten. Levering was binnen 1 dag!

18 maart 2026

Antwoord van NXT Level Nutrition

Hi Ducan, dankjewel! Die koffie smaak is mijn favoriet ;-) Veel plezier van de producten!

Echt goede producten!

Ik ben echt zeer tevreden over de producten van Nxt Level. Ik gebruik met name de proteïneshake chocolade en de proteïnereep cookie caramel. De reep is oprecht de beste die ik heb kunnen ontdekken (200 calorieën voor 20 gram eiwit). Veel minder chemische bijsmaak dan repen van andere merken. Ik probeer weleens wat anders maar kom toch elke keer terug bij Nxt Level. De proteïneshake is ook erg lekker en wat mij betreft ook de beste van alle merken. Goede chocoladesmaak en relatief weinig calorieën (168 per flesje) voor 25 gram eiwit. Ik verwarm het vaak in de magnetron en dan is het alsof je warme chocolademelk drinkt. Ik drink dagelijks een flesje shake en eet dagelijks een reep. Op deze manier heb ik elke dag veertig gram extra eiwitten te pakken en het helpt me tegen cravings. Voordeel vind ik ook dat ze het bij AH verkopen. Daarnaast heb ik met mijn Basic Fit abonnement altijd tien procent korting online en heeft Nxt vaak zelf ook nog leuke kortingsacties of sale. Ik kan dit merk echt aanbevelen!

21 maart 2026

Antwoord van NXT Level Nutrition

Hoi Maike dankjewel voor je uitgebreide review! Veel plezier van NXT Level.

Erg goede kwaliteit…

Erg goede kwaliteit voedingssupplementen! Snelle service voor een goede prijs!!!

Antwoord van NXT Level Nutrition

Bedankt voor je mooie review!

TOP BEDRIJF!

TOP BEDRIJF!! echt mega snelle levering en heerlijke producten voor de prijs! Zeker een hele goede aanrader!

Thanks Bente, leuke review! Veel plezier van de producten

Top producten en goede service

Ik ben echt heel tevreden over NXT LEVEL. De producten smaken goed en je merkt dat de kwaliteit gewoon klopt. Wat voor mij ook echt een pluspunt is, is de service vooral de klantenservice is snel, vriendelijk en denkt echt met je mee. Zeker een aanrader als je een betrouwbaar en goed sportvoedingsmerk zoekt!

Antwoord van NXT Level Nutrition

Bedankt Daniel, fijn om zo'n positieve review te lezen. Enjoy NXT Level!

Topppp

Allemaal top producten. Had gisteren besteld en vandaag in huis

16 maart 2026

Antwoord van NXT Level Nutrition

Dankjewel Joep. Fijne dag!

Top producten

Top producten! Snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

18 maart 2026

Dankjewel Tijn

Top!

Ik heb een hele grote bestelling geplaatst en alles is al de volgende dag netjes aangekomen. Echt super service! Alles was goed verpakt en compleet geleverd. Zeker een aanrader!

17 maart 2026

Bedankt Ricardo!