Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Underbar lodge med fantastiska omgivningar. Mycket fint boende med fantastisk mat med goda viner. Underbar personal! Trevliga och kunniga guider som gjorde allt för att vi skulle få kunskap om djuren... Toon meer
Folke Bernadottes Allé 5, 2100, København Ø, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
En fantastisk oplevelse, hvor alle forventninger til fulde blev opfyldt
Udsigt fra egen teresse til elefanter og flodheste
Som kørestols bruger, var hjælpsomheden stor, så ingen hindring
Vi har rejst med Nyati tidligere og måtte bare af sted igen. Nyati kan ikke få roser nok.
Alt var fantastisk, lige fra vi bestilte rejsen, til vi stod der igen og blev taget imod alt personalet med sang. Det var rørende, og vi gav hånd til alle. Vi følte os meget velkommen.
Personalet var så søde, imødekommende og smilende, og servicen var tip top konstant. Vi blev hele tiden spurgt om, hvordan turene havde været.
Maden og vinen var overdådig. Frokost og middag blev præsenteret hver dag. Et af personalerne var så søde at lave græshopper til os (til morgenmad) :-D
Bushwalk og driving var fantastiske. Rangerne var meget engagerede og leverede en god service.
Vi boede denne gang i Oliphant villa med vores venner. Det var deres første tur. De var "blæst væk" af oplevelsen og stedet.
Da vi skulle hjem, stod personalet der igen og sang og sagde farvel og gav hånd til os alle. Det var totalt tudetur.
Vi var blevet enige om, at nu måtte det være sidste tur, men det kan vi ikke holde. Så vi ses igen.
Mange hilsner Lars og Berit
Helt fantastisk 🤩 upplevelse
Wow Nyati är super supertrevlig personal fint boende allt var över förväntan
Rekommenderar starkt detta företag
Safari eventyr med luksusforplejning, som i selv skriver i reklamerne. Hele rejsen fra start til slut var præget af at man fik alt hvad man forventede og så lidt mere. Personalet, rangerne og alle på lodgen var utroligt venlige hjælpsomme og imødekommende. Maden var virkelig god, stemningen eventyrlig og servicen var i top.
Der var 2 bitte små ting som jeg godt kunne have ønsket bedre: et spejl med godt lys i hytten (chalet) og flere håndklæder.
Hvis jeg havde muligheden for at rejse med jer igen, ville jeg helt sikkert endnu en tur til Nyati- det var fantastisk!
Helt fantastisk rejse. Venlig og kompetent personale samt virkelig dygtige Rangers.
Vidunderlig beliggende Lodge lige ved floden, hvor alle store dyr kommer.
Alt var bare super, Fine hytter mm. med ordentlig rengøreing. Ikke en finger at sætter på mad og drikker.
Game Drives og øvrige turer var godt organiseret, og sikkerheden i top. Fik selv anbefalet Nyati, og har absolut ikke fortrudt, og anbefaling givet videre efter hjemkomst.
Bent, Hillerød
Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur. Härliga buschwalks med frukost med fin utsikt. Så god och vällagad mat. Flög luftballong i gryningen som var helt fantastiskt. Tack för alla fina minnen.Vi kommer tillbaka. Kram från Helena & Lars-Åke Nilsson ❤️
Samarbejdet mellem ledelse og glade tilfredse medarbejdere gjorde at man som kunde følte sig tryg,
hele tiden en fantastisk hjælpsomhed fra alle.
Det gjorde et stort indtryk at opleve den respekt og kærlighed til natur og dyr som alle udviser.
Dette var anden gang min kone og jeg var på Nyati
safari lodge, vi er ved at bestille den tredje tur, en måneds ophold, vi glæder os.
Jeg kan fortælle at min kone Ellen er dårligt gående efter en blodprop i hjernen, men da vi som tidligere skrevet, har været der tidligere, havde vi ingen betænkelighed ved at tage afsted, og vi blev på ingen måde skuffet, der var hjælp hele tiden igennem.
Nyati havde arrangeret alt, så flyveturen var ikke noget problem.
En rejse, vi aldrig glemmer. Fra det øjeblik vi ankom til Nyati Safari Lodge, blev vi mødt med en varme og gæstfrihed, der gjorde hele oplevelsen endnu mere særlig. Servicen var i top – alt var arrangeret med omhu, og personalet sørgede for, at vi følte os hjemme. Safariturene var uforglemmelige, med dygtige guider, der gav os de vildeste naturoplevelser i ro og mag. At sidde ved floden efter en dag på savannen, nyde en god middag og lade indtrykkene synke ind, var helt perfekt. Fantastiske telte, der havde det hele.
Nu har vi været afsted 2 gange og det har været fantastisk begge gange. Alt er i top klasse, lige fra bestilling af rejse hos Carsten på kontoret til opholdet på Nyati. Personalet er så søde, venlige og hjælpsomme og tangerne er super kompetente og vil gå den ekstra mil for at give deres gæster de bedste oplevelser. Vi så Big Five på 3 dagen og vores ranger fandt dem på 3 timer.
Vi elsker det og kan godt love at vi kommer igen.
Tusind tak for en fuldkommen fabelagtig rejse.
Vi nød hvert minut af ferien og havde SÅ mange fantastiske oplevelser sammen med vores fremragende ranger, Nicholis. Imponerende velorganiseret!
Endnu en gang en kæmpe oplevelse og alt det NYATI havde ansvar for fungerede perfekt.
Kompetente, imødekommende og venlige medarbejdere både i Danmark og i Sydafrika.
Vi nød hvert minut på vores 3.tur.
Til gengæld kan vi ikke anbefale Lufthansa, der både ændrede vores sædebestilling til nogle absolut ringere sæder - og endnu ikke har betalt vores betaling tilbage.
fantastisk veldrevet lodge
logistik helt i top
mange dyr
flot mad
gode hytter
venlig betjening og service
Højt kvalitets- og serviceniveau under hele opholdet. Sted, staff og udflugter.
Kan absolut anbefales. Alt var intet mindre end perfekt. Lever op til alle forventninger, da alt var som lovet.
Ikke sidste gang vi rejser med Nyati
Super familietur En oplevelse af der blev fulgt op på alle forespørgsler. Rejse og ophold levede flot op til beskrivelser. Kan helt sikkert anbefales