Hej René.
Jeg er ked af at læse din anmeldelse, da jeg ikke helt kan genkende det beskrevne forløb.
Hos Nygaard Energi & Klimateknik gør jeg mig virkelig umage for at give kunderne en god oplevelse. Derfor ærgrer det mig også, når en kunde står tilbage med det modsatte indtryk.
Allerede da vi første gang mødes i forbindelse med arbejdet i ejendommen, brugte jeg omkring en time på at besvare dine spørgsmål og give dig rådgivning og vejledning - naturligvis uden beregning. Det gjorde jeg ganske enkelt for at være hjælpsom.
Under det efterfølgende badeværelsesarbejde i lejligheden under dig opstod der desværre støvgener i dit kælderrum. Det beklagede jeg, og for at kompensere for generne tilbød jeg at montere en ny radiator hos dig uden beregning for arbejdstiden. Vores aftale var at du alene skulle betale for materialerne.
Mine udgifter til radiator, ventil og øvrige materialer var omkring 975 kr og den samlede faktura lød på 1012,50 kr. Der blev altså ikke opkrævet arbejdsløn, og materialerne blev faktureret til stort set kostpris.
Efter arbejdet talte vi sammen, og her gav du udtryk for, at du var tilfreds med resultatet. Derfor kom din efterfølgende utilfredshed også bag på mig.
Du har siden oplyst, at vi skulle have aftalt en samlet pris på 500 kr. Det er ikke en aftale, jeg kan genkende. Min forståelse har hele tiden været, at jeg betalte for arbejdstiden som kompensation, mens du betalte for de nødvendige materialer.
Med hensyn til din kritik af oprydningen tager jeg den selvfølgelig alvorligt. Hvis vi ikke har efterladt arbejdsområdet tilfredsstillende, beklager jeg det.
Jeg er helt med på at vi som håndværker ikke altid rammer plet, og når vi laver fejl, skal vi selvfølgelig tage ansvar for dem. Men jeg syntes også det er vigtigt, at det samlede forløb kommer frem, så andre der læser anmeldelsen, får mulighed for at danne sig et retvisende billede.
Jeg respektere, at du har oplevet forløbet anderledes, men jeg står forsat ved, at jeg har forsøgt at håndtere situationen både ordentligt og imødekommende.
De bedste hilsner
Rico Nygaard