1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Oplichters

Ik had eerst 300 euro gestort bij OBR, en daarna kleine winst, je word constant gebeld om meer te investeren, daarna heb ik nog 2 keer 5000 euro gestort wat in totaal 10.300 maakt, nu is mijn saldo op 0.0,-. Als ik naar geschiedenis kijk zie ik ook dat er staat'' u heeft geen trades gesloten''
Dit betekent dat 10.300 euro nu is niet meer is, hoe dit kan word mij nog steeds niet uitgelegd.
Trap niet in deze val en doe hier niet aan mee!!!
Ik ben nu bezig met juridische stappen, ik ben gewoon belazerd en 10.300 geld kwijt waar ik zo hard voor had gespaard

18 mei 2022

Beste

Beste, trap niet in deze organisatie. Ze zeggen dat ze gereguleerd zijn, maar het enige doel is om clienten geld afhandig te maken. Ze geven verkeerde informatie, bellen 100 keer per dag, totdat je aangeeft dat je niet meer wilt investeren. Dan krijg je een berichtje dat ze wettelijk gezien geen account manager mogen koppelen aan clienten in Nederland.
Kees van der Spek heeft onlangs een documentaire op televisie uitgebracht en alles wat je daar te zien krijgt, hebben wij ervaren. Je bent 100% zeker al je geld kwijt.

5 december 2021

Het begon goed

Het begon goed! Een behoorlijk bedrag gestort en enige, kleine winst gemaakt. Daarna werd er toch min of meer "geadviseerd" om nog meer te investeren want de markt ging in een bepaalde richting waar de winst groter zou worden indien je meer op je account had. Op zich ging het wel goed, hier en daar wat kleine winst/verlies. Genoeg telefonisch en/of e-mail support, maar er ontbrak echter meer uitleg over alle functionaliteit en betekenis van al die "headers" ( bv Swap en hoe Stop loss en Take profit ingesteld kon worden )
Ik had alleen een grote pech, een langdurige verblijf in het ziekenhuis en door de aard van de aandoening kon ik mijn account niet beheren en daardoor verloor ik, helaas, bij een positie een groot bedrag plus Swap kosten.
Hoe dan ook, het vervolg en de consequenties van mijn verdere verlies kan ik alleen aan mijzelf te danken/verwijten.
Het is tenslotte aan ons zelf om te beslissen of we met OBRinvest zaken wel of niet doen en niet aan hen. De medewerkers doen gewoon hun werk waar ze hun geld mee verdienen en ongeacht hun manier van werken, nogmaals, JIJ beslist!!!!!

20 oktober 2021

Beste Vlastimir
Allereerst hartelijk dank dat u ons als uw effectenmakelaar heeft gekozen en dat u uw handelservaring met ons heeft willen delen. Wij staan altijd naast onze klanten en wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw review te plaatsen. Als u hulp nodig heeft aarzel dan niet om ons een email te sturen op support-obr@obrinvest.com.

Nadat ik tig keer heb aangegeven dat ze…

Nadat ik tig keer heb aangegeven dat ze moeten stoppen met bellen, word ik nog steeds dagelijks gebeld. Heel vervelend en weet niet hoe het stopt!

19 oktober 2021

Beste Tineke,
Wij hebben u een verzoek gestuurd om u als klant te verduidelijken. Zodra u ons uw gegevens stuurt naar supportobr@obrinvest.com, kunnen wij uw zaak onderzoeken en u een oplossing bieden. Dank u.

Afschuwelijke lui- schenden privacy

Afschuwelijke lui, mijzelf aangemeld maar direct na eerste keer bellen aangegeven hier geen gebruik van te willen maken. Meerdere keren verzocht mijn gegevens te verwijderen en niet meer gebeld te willen worden maar ze blijven aan de gang. Niet mee in zee gaan. Ik heb een mail waarin ze mij bevestigen dat alle gegevens zijn verwijderd maar wordt nog gebeld. Ik ga ze melden ivm overtreden van het gebruik van mijn privacy!
Eerst belden ze met een 0044 nummer en nu ineens met Nl 06 nummers, wat een zielige lui.

15 oktober 2021

Geachte Marian,
Wij verontschuldigen ons voor uw ervaring met ons. Wij willen graag uw account controleren en u helpen, stuurt u alstublieft uw accountgegevens naar support-obr@obrinvest.com.

ONGELOFELIJK IRRITANT!

Ik ben iets te snel overgehaald zonder goed onderzoek te doen en heb mijn e-mail en telefoonnummer achtergelaten. Nog niet eens een account aangemaakt of ook maar 1 euro overgemaakt en ik wordt al wekenlang lastig gevallen door een call center. Nu in ongeveer 6 weken ben ik al ruim 40x gebeld en telkens door een ander nummer dus blokkeren heeft geen zin. Ik heb al meerdere malen gemaild dat ik niet meer wens lastig gevallen te worden, maar dit heeft geen enkele zin.

UPDATE:
OBR heeft geprobeerd deze review te rapporteren en is dus tijdelijk offline geweest. Na het aandragen van bewijzen zoals mails en oproepen met telefoonnummers erbij is dit gelukkig weer geverifieerd en kan iedereen zien wat voor een waardeloze firma dit is.

1 september 2021

Beste klant,

Aangezien wij onze klanten proberen te helpen om eventuele problemen op te lossen, vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar support-obr@obrinvest.com om u te helpen.

Irritante muggen !!!!!

Irritante muggen !!!!!

Dit bedrijf blijft me lastig vallen over de telefoon. Ik heb een aantal maal gezegd en gemaild dat ik niet meer gebeld wil worden.
Ik ga nu officieel een dagvaarding laten uitvaardigen wegens telefonische laster
We zullen eens zien wie hier aan het langste eind trekt

23 augustus 2021

Beste William,
Bedankt dat u ons dit heeft laten weten. We zullen ervoor zorgen niet meer gebeld te worden.

JE BENT JE GELD KWIJT 100%

Let op met deze duistere bedrijfjes vanaf Cyprus, kost mij redelijk wat geld, erg stom van mij maar weet nu wel hoe ze werken. Zo hebben ze 10% van spaargeld. Je stort geld want je ziet mogelijkheden na wat uitleg van hun kant, dan praten ze net zo lang met je tot je meer stort en als je dat hebt gedaan maken ze je een profesionele klant of zelfs VIP. Ze zetten je direct op het verkeerde spoor als je redelijk wat geld hebt op hun bankrekening door je te voorzien van de onjuiste info. Iedere klant ziet op hun site wat ze instellen op jou profiel. In mijn geval zou iets gaan stijgen want dit werd aangegeven op Tradingcentral of ander medium wat ze gebruiken., Je geld ben je kwijt dus hierbij gewaarschuwd voor OBRINVEST en wil je mijn persoonlijke ervaring horen mail naar ericvandorp at outlook com want dit geld voor alle kleine investeringsbedrijfjes (TRADE360 en AVATRADE) die je zomaar bellen. Allemaal oplichters en leugenaars van de bovenste plank en zeer sluw. GEEN GELD OVERMAKEN JE BENT HET 100% KWIJT.

20 juli 2021

Beste Eric,
Het spijt ons te zien dat u niet de beste ervaring had. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke service ontvangt. U kunt er zeker van zijn dat wij dit op dit moment onderzoeken en wij vragen u vriendelijk om te reageren op ons Trustpilot ''Zoek Reviewer'' verzoek.

Ongelofelijke irritante…

Ongelofelijke irritante stalkers.maanden word ik gebeld en proberen ze me binnen te halen nadat ik herhaaldelijk heb aangegeven geen interesse te hebben. Ze blijven bellen met verschillende nummers. Ik werd zelfs door een medewerker leugenaar genoemd, what the heck en dan denken dat ik klant word. Never nooit. Meld je niet aan blijf weg van ze want anders kom je niet meer van ze af.

4 juni 2021

Beste Mimi Ba,,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven. Het spijt ons echter om deze beoordeling van u te lezen en dat u een slechte ervaring heeft gehad met OBRinvest. Wij verzoeken u uw ervaring zo gedetailleerd mogelijk met ons te delen, zodat wij uw zaak kunnen onderzoeken op support-obr@obrinvest.com en uw probleem kunnen oplossen..

Zeer vervelende klantenservice

Waardeloos bedrijf. Ik heb mijn portfolio overgezet naar DEGIRO en wordt nu dagelijks veelvoudig gebeld door een buitenlands callcenter van OBRinvest om mij over te halen om mijn geld weer op OBRinvest te plaatsen. Gekmakend.

22 april 2021

Dear Klant,

As we are trying to help our clients to resolve any issue they may have, we are kindly ask you to send as an email to support-obr@obrinvest.com in order to assist you.

Best regards,
OBRinvest

Toon reviews in alle talen. (65 reviews)