Beste Mevr. Doderlein,
Dank voor uw feedback en vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met ons bedrijf. Wel voelen wij de noodzaak om wat nuance aan te brengen in de 1 ster, aangezien de ernst van de aantijging en de uitingen over onze collega.
De deur was wat later dan verwacht, maar dit zijn geen maanden. Afgelopen maandag hebben wij netjes de deur geplaatst, hierbij hebben wij zelfs nog extra werk geleverd aangezien er tegenstrijdige informatie was gegeven tijdens het inmeten en bij het plaatsen. Hiervoor hebben wij geen extra kosten in rekening gebracht en hebben wij u netjes geholpen om er toch nog een goed resultaat van te maken. Wij hebben u altijd netjes te woord gestaan, maar zijn u 1 keer vergeten terug te bellen, waarna u alsnog een mail van ons heeft gekregen.
Na ons telefonisch contact van gister om uw feedback aan te horen schrokken wij wel een beetje. Hieruit kunnen wij concluderen dat, om het nog netjes uit te drukken, u het niet prettig vond om door een "turk of Marokkaan" te woord te zijn gestaan. Wij zijn van mening dat een vermoedelijke afkomst van iemand niets te maken heeft met de kwaliteit van ons product of de klantenservice.
Aanvulling:
Beste Judit,
Wij blijven bij onze reactie en uitleg over de situatie. Iedereen mag zijn gevoelens en emoties hebben bij ons bedrijf, dat is geen probleem. De verwijzing naar de etnische achtergrond van onze collega was niet zoekend naar een naam, maar gericht op zijn individu.
Wij hebben wel degelijk onze excuses aangeboden tijdens het telefoongesprek en wij waren benieuwd waar de evaluatie van de 1 ster vandaan kwam.
Team OC Home