Bedrijfsgegevens

4. Messenwinkel
  5. Reparatiebedrijf
  6. Slijpservice

Geschreven door het bedrijf

Det er en tillidssag at få slebet knive. Jeg tilbyder nænsom og professionel slibning af alle slags køkkenknive, fra gamle knive med affektionsværdi til nye japanske knive samt brødknive. Barberknive, jagtknive og andre outdoorknive, sakse. Der slibes enten på en langsomtkørende vådsliber, (Tormek). Eller der slibes i hånden på japanske vådsten. Velkommen til - jeg vil glæde mig til at tage godt og professionelt hånd om dine knive :-) Mette Flensted - skærsliber centralt beliggende i Odense.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ældre knive blev så gode som nye!

Vi har fået slebet tre Zwilling-knive hos Mette, og vi kan ikke huske, at de nogensinde har været så skarpe. Knivene er over 15 år gamle, men de føles som helt nye knive. Knivene er slebet flot uden nogen skrammer, og de er en fornøjelse at arbejde med. Mette var sød at tage imod knivene med kort varsel inden jul, og de var klar få dage efter. Alt i alt en super god oplevelse.

20 december 2025

Hej Katrine
Mange tak for din gode anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at give gamle knive et nyt liv.
Tak for tilliden, - at overlade dine knive i min varetægt.

Også tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse 🤗

Mette Flensted

Super slibning

Det er nu 2 gang jeg får slebet knive hos Odense knivsliber. Mette har gjort mine knive super skarpe, og jeg fik også gode råd med til at få slibningen til at holde længere. Super service og god pris.

3 december 2025

Antwoord van Odensesknivsliber

🤗mange tak for den gode anmeldelse. Det var en fornøjelse at tage mig godt af dine knive igen.
Tak for tilliden.

Professionelt, passioneret og personligt

Jeg fik slebet mine fem køkkenknive hos Mette, som tilbyder både klassisk håndslibning på japanske vådsten og maskinslibning på Tormek. Jeg valgte Tormek, og resultatet er knive, der igen skærer ubesværet – præcis som da de var nye.

Inden hun gik i gang, viste Mette billeder af skærekanten og pegede på de små hak, der skulle udbedres. Ved afhentning tog hun sig tid til at forklare, hvordan jeg bedst kan vedligeholde knivene, så de holder sig skarpe længere. Hun fortalte også om sin hobby med træskæring, hvilket tydeligt viser hendes passion for skarpe, velholdte værktøjer og godt håndværk. Hun leverede endda knivene tilbage med små papbeskyttere til æggene – en lille, men meget værdsat detalje, der beskytter de nyslebne knive.

Da det var første gang, jeg fik slebet mine knive, var jeg lidt nervøs for at overlade dem til en anden. Den bekymring forsvandt hurtigt – Mette er både fagligt dygtig og imødekommende, og man mærker tydeligt, at hun går op i både knivene og kunderne. Jeg vil uden tvivl vende tilbage til hende, næste gang mine knive trænger til en kærlig hånd.

Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Mette. Hun leverer ikke bare skarpe knive, men også en serviceoplevelse, hvor kvalitet og omtanke går hånd i hånd.

At få slebet sine knive er en investering, som helt klart er pengene værd. Jeg var sikker på, at mine knive skar fint – indtil jeg prøvede dem slebet. Så fandt jeg ud af, at jeg egentlig bare havde stået og mase grøntsager i årevis. Dem med nyslebne knive forstår nok 😉

19 september 2025

Hej Victor

Tak for din tillid!
- og mange tak for din anmeldelse. Det glæder mig rigtig meget.

Det er en fornøjelse at arbejde med alle de forskellige knive, der kommer ind. Ikke to knive er ens, de er alle vægtet med deres egen “personlighed” og historik.

Det er en tillidssag at få slebet knive, - at overgive sine gode knive i hænderne på en ny knivsliber.

Du har ret: det er først når man har en rigtig skarp kniv i hånden at man ved hvad en skarp kniv kan, og hvilken fornøjelse, det er at arbejde med den.

Det ER en investering at få slebet knive omhyggeligt og professionelt. Derfor er mit ønske at min slibning gerne må holde og gode råd om vedligeholdelse følger naturligt med, når knivene er en tur forbi mig.

De venligste hilsner
Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og slibning i…

Fantastisk service og slibning i verdensklasse. Tøv endelig ikke med at give Mette lov at forkæle jeres knive. Fra start til slut har det bare været en fantastisk oplevelse. Resten af mine knive følger snart trop.

17 september 2025

Hej Bo
Det glæder mig meget at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos Odenses Knivsliber, tak for det og for de gode ord🤗.
Jeg vil glæde mig til at tage mig godt af resten af dine knive, når de trænger til en tur.

Det bliver ikke bedre

Det bliver ikke bedre, det er 2 gang jeg får slebet mine knive her, og jeg er fuld tilfreds 😊

11 september 2025

Antwoord van Odensesknivsliber

Hej Sander..... Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig meget, du er tilfreds med resultatet.
Det var en fornøjelse at arbejde med dine knive igen🤗🤗

Skarp knivslibning hos Mette 👍

Jeg fik slebet 11 knive hos Mette. Og sikke et stykke arbejde. Jeg har ikke prøvet dem allesammen endnu, men er meget tilfreds med dem jeg har prøvet. De går lige igennem det jeg skærer. Det var en rigtig god oplevelse at møde Mette. Hun gav sig god tid til at forklare mig om forskellige slibningsteknikker så jeg gik derfra med viden om hvordan jeg holder min dyre knive ved lige og at jeg kan slibe mine knive med en læderrem, ligesom barberen 😉 Jeg fortæller alle om min oplevelse. Når mine knive har brug for en ekstra grundig slibning går jeg helt sikkert tilbage til Mette. Brandvarme anbefalinger fra mig. Lise

10 maart 2025

Hej Lise
Mange tak for de fine ord. Det glæder mig rigtig meget at du er tilfreds med resultatet. Det er altid en fornøjelse at give ældre knive fornyet energi.
Tak for at overlade dine knive i min varetægt.
🤗Mette

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine knive er ikke i nærheden af at…

Mine knive er ikke i nærheden af at være så skarpe, som da de blev købt....
De er faktisk MEGET skarpere, nu hvor Mette har givet dem en omgang på slibestenen... 8-)

Mange tak Mette, jeg kommer helt sikkert igen !

1 februari 2025

Antwoord van Odensesknivsliber

Det glæder mig rigtig meget, at du er tilfreds med resultatet. Tak for at du overlod dine knive i mine hænder. Tak for tilliden og den fine anmeldelse.
Mette Flensted
Odenses Knivsliber

Flot arbejde

Flot arbejde. Har set at mine bedste knive kommer i de bedste hænder.

13 juni 2022

Antwoord van Odensesknivsliber

Tusind tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at arbejde med dine knive :-)

Lees meer over geverifieerde reviews.