Professionelt, passioneret og personligt
Jeg fik slebet mine fem køkkenknive hos Mette, som tilbyder både klassisk håndslibning på japanske vådsten og maskinslibning på Tormek. Jeg valgte Tormek, og resultatet er knive, der igen skærer ubesværet – præcis som da de var nye.
Inden hun gik i gang, viste Mette billeder af skærekanten og pegede på de små hak, der skulle udbedres. Ved afhentning tog hun sig tid til at forklare, hvordan jeg bedst kan vedligeholde knivene, så de holder sig skarpe længere. Hun fortalte også om sin hobby med træskæring, hvilket tydeligt viser hendes passion for skarpe, velholdte værktøjer og godt håndværk. Hun leverede endda knivene tilbage med små papbeskyttere til æggene – en lille, men meget værdsat detalje, der beskytter de nyslebne knive.
Da det var første gang, jeg fik slebet mine knive, var jeg lidt nervøs for at overlade dem til en anden. Den bekymring forsvandt hurtigt – Mette er både fagligt dygtig og imødekommende, og man mærker tydeligt, at hun går op i både knivene og kunderne. Jeg vil uden tvivl vende tilbage til hende, næste gang mine knive trænger til en kærlig hånd.
Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Mette. Hun leverer ikke bare skarpe knive, men også en serviceoplevelse, hvor kvalitet og omtanke går hånd i hånd.
At få slebet sine knive er en investering, som helt klart er pengene værd. Jeg var sikker på, at mine knive skar fint – indtil jeg prøvede dem slebet. Så fandt jeg ud af, at jeg egentlig bare havde stået og mase grøntsager i årevis. Dem med nyslebne knive forstår nok 😉
19 september 2025
Review zonder uitnodiging