Examenvragen.nl heeft enorm goed bijgedragen bij mijn examen voor BISL. Het examen is behaald! Alle onderdelen van BISL werden behandeld. De opbouw was als prettig ervaren. • Algemeen (BISL... Toon meer
Ik vind de aankoop (IPMA-D) zeer matig, want er zitten fouten in de proefexamen en het terugkijken wat je fout hebt werkt niet....... Tevens vindt ik het daadwerkelijke examen (2020) vele malen pitti... Toon meer
Mail voor de aanmelding nooit ontvangen. Hierover ook een formulier ingevuld, tot op heden ook geen reactie ontvangen. Wel betaald. Slechte zaak.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Effectieve examenvoorbereiding De beste ondersteunende hulpmiddelen voor een APMG, IPMA Certificering of Exin examen op foundation niveau. 100% leerrendement! Zelfstudie met toegang tot de e-learning omgeving en met behulp van APP. Met de examenvragen.nl E-Learning omgeving -goede interface, talloze voorbeeldvragen, altijd bereikbaar -wordt examens doen een stuk leuker. De soms wat droge stof en snel uitgeputte voorbeeldvragen van Exin en APMG zijn verleden tijd. Oefen zoveel vragen als u wil, in uw eigen tempo. Dankzij de rapportage bij de oefenexamens, kunt u zich focussen op die onderdelen waar u wat zwakker op scoort. Hiermee verhoogt u uw leerrendement.
Breukelengracht 6, 1324NE, Almere, Nederland
- +31614662595
- admin@examenvragen.nl
- oefenen.examenvragen.nl
Mensen keken ook naar
Mail voor de aanmelding nooit…
De vragen zijn goed en gaan diep.
Zeer slecht en geen 40 euro waard
Zeer slecht en echt niet de 40 euro waard die je moet betalen.
Als je een vraag fout beantwoord krijg je alleen antwoorden zoals 'Dit is onzin.' of 'Antwoord A is het juiste antwoord.'
Hoe moet ik daaruit opmaken wat de beredenering is achter het juiste antwoord om het daadwerkelijk te begrijpen?
Ik zou het niet kopen.

Prima en geslaagd 35 van 40 goed
Prima en geslaagd 35 van 40 goed. Heeft zeker geholpen groet André
Fijn om op deze manier te oefenen voor…
Fijn om op deze manier te oefenen voor het examen. Er zijn wel wat foutjes in de modules geslopen. Waarbij het goede antwoord niet zichtbaar is, of de uitleg niet zichtbaar wordt.

Antwoord van Examenvragen.nl
De examenvragen kwamen totaal niet…
De examenvragen kwamen totaal niet overeen met wat op het examen is gevraagd. Een andere manier van vraagstelling, te eenvoudige vragen vergeleken met het examen. Ik heb het gevoel hierdoor op het verkeerde been gezet te zijn, ben hier absoluut ontevreden over en zou het niemand adviseren. Dit is volkomen zinloos geweest.
Goeie hulp bij het examen
Examenvragen.nl als prettig ervaren!
Alle onderdelen van BISL werden behandeld. De opbouw was als prettig ervaren.
• Algemeen (BISL in het algemeen, Richtinggevende, Sturend, Uitvoerend)
• Per clusters
• Begrippen (per clusters)
• Examen
Sommige verwijzingen waren verouderd en gedateerd uit 2008, maar praktisch gezien helpen de vragen enorm aangezien de theorie niet veranderd is voor BISL versie 2008 en 2012. BiSL Versie 2020 heeft een paar nieuwe onderdelen; deze komen hierin niet terug. Je hebt voldoende aan alleen de website versie van examenvragen.nl.
Het was nuttig
Het was nuttig, alleen het voorbeeld examen was hetzelfde als het voorbeeld examen dat we hadden gekregen van IPMA zelf. De open vragen waren wel heel nuttig maar blijft lastig te controleren of het juist beantwoord is.
De app werkte niet goed
De app werkte niet goed, maar keurig het geld terug gestort.

1997 wil zijn website terug
1997 wil zijn website terug. Zeer ontevreden over dit platform.
Ik heb toegang tot de toets BiSL Foundation. Kosten € 30,-. De vragen op het platform zijn zeker nuttig, maar het platform functioneert niet. De toets loopt regelmatig vast, waardoor je de toets niet kunt afmaken en ook niet kunt controleren. Dit gebeurt vaker wel, dan niet.
De applicatie kost € 5,- maar werkt überhaupt niet. De applicatie sluit direct af bij het openen van de app.
Goede praktische ondersteuning bij het…
Goede praktische ondersteuning bij het aanscherpen van kennis over Bisl en voorbereiding op het examen.
Echt value for money deze tool.
Echt value for money deze tool.
Sommige vragen gaan buiten de actuele examen stof. Voorgaande jaren misschien.
Soms moet je cookies weggooien na een latere hervatting van je oefeningen.
Heel af en toe...heb ik de indruk dat het antwoord fout is.
Maar 100% zeker weet ik t ook niet
Prettig bij de voorbereiding!
Vragen zijn goed
Fijn dat de problemen zijn verholpen, ondertussen heb ik het examen gehaald :)

Antwoord van Examenvragen.nl
Prima geholpen tijdens de voorbereiding…
Prima geholpen tijdens de voorbereiding op het examen. Een software probleem bij de MC vragen werd snel verholpen.