Øliva er en dansk virksomhed, der importerer økologisk ekstra jomfru olivenolie direkte fra Jaén i Spanien – uden mellemled. Olien er koldt udvundet, laboratorietestet og tappet i små partier for at bevare friskhed, smag og kvalitet.

4,5

Uitstekend

Smuk og lækker olie

Hurtig levering af en virkelig flot flaske, flot æske til den på 3 liter og tilbehøret!
Man kan tydeligt se og mærke det er kvalitet og ikke et masseprodukt. Det smager fremragende og kan kun give de bedste anbefalinger med 🫒🌱💚

15 april 2026

Kæmpe anbefaling herfra!

Så god olivenolie! Frisk, mild og med den reneste smag - virkelig lækker! Udover at bruge til stegning, er den også virkelig god at hælde ud over dine retter og til at dyppe brød i. Kæmpe stor anbefaling herfra.

12 april 2026

Den bedste olivenolie jeg har haft i køkkenet

En ven anbefalede Øliva, og jeg er glad for at jeg lyttede. Smagen er mild og ren, helt uden den bitterhed man nogle gange kan opleve med andre olivenolier. Bag-in-box konceptet er genialt til opbevaring, og den lille glasflaske man fylder op fra boksen er virkelig flot at have stående. Man kan mærke at der er tænkt over hele oplevelsen, fra emballage til produkt. Kan varmt anbefales.

13 maart 2026

Antwoord van Øliva

Mange tak for de rosende ord! Det gør os virkelige glad at høre 🥰

Skøn olivenolie

Dejlig olivenolie. Smager skønt og smuk flaske og hældetud.

15 maart 2026

Så dejligt at høre! Tak for at dele 💚

En rigtig god olie

En rigtig god olie, som er i top 3…..

17 maart 2026

Antwoord van Øliva

Mange tak! Vi er virkelig glade for at høre at du kan lide vores olivenolie 🥰

Virkelig lækker olie

Virkelig lækker olie! Perfekt til salater - eller bare lige et par tomater og agurker med lidt salt og olie på. Det går fantastisk sammen med æggene om morgenen. Og så er tuden perfekt - det er nok første gang i 10 år jeg ikke har fingrene smurt ind i olie efter brug. Kan klart anbefales

13 maart 2026

Antwoord van Øliva

Mange tak for din søde anmeldelse Marcus!

I’ve just received my “wellcome…

I’ve just received my “wellcome package” with the most delicious and tasty olive oil, I have ever come across. An exclusive package with a bag in box-oil, a beautiful bottle on a wooden plate you definitely don’t want to hide in the cupboard, a very useful and trendy shopping bag and a great lid with “pouring function”. What’s not to like🤓. The family enjoys this Øliva-oil every day 👌👍.

16 maart 2026

Antwoord van Øliva

Mange tak for din søde anmeldelse, Joan! Så dejligt at du er glad for både olien og velkomstpakken

Tegner rigtig godt 😊

Modtaget vores første ordre og hold da op en indpakning og kvalitet i produktet. Skal være ærlig og sige at jeg pt ikke har anvendt olivenolien endnu, men ser virkelig frem til at prøve.

14 maart 2026

Antwoord van Øliva

1000 tak for din søde anmeldelse! Vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at skrive den.

Fantastisk smag!

Det er uden tvivl den bedste olivenolie, der helt sikkert får en fast plads i køkkenet.

3 maart 2026

Antwoord van Øliva

1000 tak for din pæne anmeldelse! SÅ glad for at høre Øliva faldt i din smag!