Helt i toppen Den spændende og lige købte opskrift skulle bare strikkes. Forskellige prøver blev fabriceret og endelig - med den utrolig hjælpsomhed og forståelse blev garnet købt. Prisen på garn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget god og rask ekspedering ! Men leveranse tok litt lang tid, ingen har ringt eller prøvd å levere direkte til adresse som det står i sporing. Tok derfor en uke før pakken kunne hentes i post /bu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godt sortiment og hurtig levering. Masser af inspiration på hjemmesiden og altid god info ved køb. Og selvfølgelig - så vidt muligt, helt naturlige og bæredygtige garner. Jeg anbefaler andre at h... Toon meer
Hurtig forsendelse lækkert garn Lever virkelig op til forventningerne indtil videre. Er i fuld gang med mit strikkeprojekt og garnet er super lækkert. Glæder mig til at se og mærke det færdige resu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Önling er en designvirksomhed, som designer håndstrik og sælger opskrifter samt garn til disse designs. Vores produkter er produceret i Europa med omtanke for miljøet og naturen. Vores designs er funderet i den Nordiske designtradition, så enkelhed og basisdesigns er i højsædet. Dette, koblet med garn i høj kvalitet, sikrer dig en lang levetid på dit håndstrik.
Rosenkæret 14, 2, 2860, Søborg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God behandling i en bytte/klagesituation. 👍💕

Antwoord van Önling
Medarbejderen virkede slet ikke imødekommende eller som om hun gad hjælpe mig. Jeg blev snerret af i telefonen, og følte mig ikke velkommen på nogen måde. Der kommer jeg ikke til at lægge mine penge 💸

Antwoord van Önling
Hej. Hurtig levering og god service.
Nvh Gunhild Therkelsen

Helt i toppen
Den spændende og lige købte opskrift skulle bare strikkes. Forskellige prøver blev fabriceret og endelig - med den utrolig hjælpsomhed og forståelse blev garnet købt. Prisen på garn kender vi alle. Lække kvalitet . flotte farver.
tak til Lotte for din store tålmodighed. Det er jo ikke altid nemt når man fylder de 87. og online kan drille.

Antwoord van Önling
Bought a pattern online and received it immediately after payment.

Antwoord van Önling
Er i gang med projektet, og det skal nok blive godt. Jeg fik garnet hurtigt og nemt MEN jeg troede, at der var en fysisk strikkeopskrift med i pakken. Jeg forstod teksten sådan, og jeg synes også, at jeg betalte så meget for den at det var ok at forvente.
Professionel. Høj kvalitet. Spændende Modeller

Meget fin hjemmeside.
Hurtig og nemt.
Mange tak

God kundeservice.
Fik et nøgle garn med fejl i. Hurtig svar fra kundeservice, som sendte et nyt nøgle garn uden beregning.
Derudover har de også mange lækre produkter og jeg har handlet der er par gange nu og kommer helt sikkert tilbage en anden gang.

Antwoord van Önling
Fandt en dejlig opskrift, men rigtig mange af farverne er åbenbart udsolgt. Så jeg har store udfordringer med at finde et andet garn eller finde ud af hvilke farver, der matcher

Hurtig forsendelse lækkert garn
Lever virkelig op til forventningerne indtil videre. Er i fuld gang med mit strikkeprojekt og garnet er super lækkert. Glæder mig til at se og mærke det færdige resultat.

Antwoord van Önling
Jeg har købt en "Easy Peasy" opskrift - hvis den er easy peasy, vil jeg nødig skulle strikke efter en opskrift med højere sværhedsgrad. Jeg skal bladre rundt, og der er tegninger som, for mig, ikke er easy peasy- og heller ikke gennemskuelig, jeg har gemt opskriften på min Ipad, og der er skrevet et "link" til YouTube!!! det er bare ikke et link jeg kan klikke på for at kommer dertil, og jeg kan ikke kopiere det.
Jeg har opgivet at strikke efter opskriften - 60 kr. er jo ikke en herregård, så glad for jeg ikke købte et kit, så havde i kun fået nul stjerner.

Nem og hurtig handel.
Fuldt ud tilfreds med varen.
JE

Antwoord van Önling
For det første var det rigtig hurtig levering, og for det andet er det noget rigtig godt garn.
Gik i gang med det samme med et par strømper og det er lækkert at strikke i.
100g koster 84kr og der er nok til et par voksenstrømper og sikkert også en lille rest til et par babysokker❤️

Antwoord van Önling
Jeg har fået god service og guidning af venligt personale

Antwoord van Önling
Måske er det bare mig, men selvom jeg er en mangeårig strikker, finder jeg jeres opskrifter svære at følge, måden de er sat op på er ikke overskuelig. Man bladrer frem og tilbage for at finde f.eks. forkortelses oversigt. De 2 sidste opskrifter jeg har købt hos jer, har jeg måtte opgive. Alt for rodet sat op. Petiteknit opskrifter er skrevet enkelt og forståeligt.
Ærgerligt for det er fine modeller.
Med venlige sommerhilsener
Solrun

Antwoord van Önling
Hurtig levering. Der var lidt fejl i garnet, fik tilsendt nyt som jeg havde inden 2 hverdage.
Super lækkert garn og god service.

Antwoord van Önling
Lees meer over geverifieerde reviews.