4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,3

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Yderst professionel og tryghedsskabende

Jeg møder først damen ved skranken, allerede der følte jeg mig rigtig godt taget imod.
Da jeg kommer ind til lægen Mads giver han mig med det samme, en følelse af at være i trygge hænder. Han var yderst lyttende og meget professionel. Kan klart anbefale ham.

2 juli 2026

STÆRKT!

I går havde jeg konsultation hos læge Mads Fynboe. Inden der var gået 3 minutter, havde jeg fået ledning op gennem næsen og ned i halsen, vel at mærke to gange , diagnostiseret med bl.a. tør næse og andet samt fået fjernet prop i højre øre der gjorde ondt. Plus recept. Jeg har da aldrig nogensinde oplevet så proaktiv, beslutningsdygtig og profesionel behandling i godgørenhedsindustrien. Stærkt! Det findes altså derude. Tak!

27 januari 2026

Behageligt personale :)

Jeg blev mødt af en rigtig sød receptionist. Lidt efter blev jeg taget ind af Lægen Mads og senere af hans klinikassistent der begge var super søde og dejlig rolige så jeg følte mig tryg og fik en rigtig god behandling af dem alle. Kan klart anbefale klinikken :)

2 november 2025

Reaktion på Anonymt opslag

Reaktion på Anonymt opslag:
Min datter og jeg har været patienter i klinikken af flere omgange. Vi kan varmt anbefale klinikken. Vi har kun oplevet at ØNH-læge Mads er professionel, dygtig, venlig og under ingen omstændigheder er det et retvisende billede, som anonym har slået op.
Der er flere klinikker i samme opgang og ud fra opslaget foretaget af "Anonym" vil jeg tænke, at "Anonym" er gået forkert. Anonym må være kandidat til en helt anden behandling end den ØNH-klinikken tilbyder, selv om sygdommen nok sidder mellem ørerne. Opslaget må betegnes som bagvaskelse af værste grad, skam dig Anonym. Trustpilot slet det opslag fra Anonym.

28 januari 2025

Reaktion på anmeldelse fra “Anonym”!

Hvad i alverden er det for en anmeldelse, som “ anonym” har slået op?
Jeg har været i klinikken som patient, og jeg har aldrig oplevet noget lignende det, som “anonym” beskriver.
Altid god, ordentlig og meget professionel behandling. Mine oplevelser når jeg er kommet i klinikken er så direkte modsat, at jeg er fuldstændig uforstående!
“Sort magi” - jeg tænker at indholdet i opslaget taler lidt for sig selv, det er jo rablende vanvittigt for at sige det mildt.
Chokerende at denne form for opslag rent faktisk findes og får lov til at blive stående.
Jeg har meldt opslaget til Trustpilot, håber det bliver fjernet!

17 februari 2025

Flink og grundig

Kan ikke sige andet end gode ting, man er helt tryg, det gælder både børn og voksne.

17 oktober 2016

Is dit jouw bedrijf?