Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Their terms say an account can be closed at their discretion, which is normal enough and every site has a line like it. What is less normal is that when I asked what would happen to a balance in that... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Compared with where I used to play, the spending controls here look complete on the settings screen and are not in practice. There is a deposit limit, a loss limit, a session reminder and a time out,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Na początku weszłam tu tylko po to, żeby wykorzystać jakiś kod promocyjny, który znalazłam w internecie. Nie planowałam zostać na dłużej, bo myślałam, że to będzie kolejna strona nastawiona tylko na w... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pierwszy raz bez stresu

To moje pierwsze kasyno online, więc byłam mega zestresowana, że coś źle kliknę, że stracę kasę, że mnie oszukają. Rejestracja okazała się prosta, wpłata też. Zrobiłam malutki depozyt 30 zł i bawiłam się na niskich stawkach. Co prawda finalnie wszystko przegrałam, ale w trakcie byłam spokojniejsza, niż się spodziewałam. Jak zbiorę się na kolejny depozyt, to chyba już bez takiej paniki.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Miałam obawy, ale jest ok

Po różnych historiach w internecie bałam się wpłacać gdziekolwiek. Tu zachęcił mnie fakt, że koleżanka już tu grała i miała dwie wypłaty bez problemu. Zaryzykowałam mały depozyt, dostałam free spiny, nic wielkiego nie wygrałam, ale po testach od razu puściłam wypłatę tego, co zostało. Przyszło szybko, więc przynajmniej mam psychiczny komfort, że w razie czego pieniądze da się stąd zabrać.

Po wypłacie zrobiłam przerwę

Udało mi się wygrać sumę, która dla mnie była naprawdę konkretna, więc od razu ją wypłaciłam. Stwierdziłam, że to dobry moment, żeby zrobić sobie przerwę od grania na jakiś czas. Kasyno nie robiło problemów z wypłatą, przelali wszystko jak trzeba. Jak wrócę do gry, to raczej znowu tutaj.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pierwsze kasyno, gdzie mnie nie straszą

Na niektórych stronach co chwilę wyskakują jakieś okna z ostrzeżeniami, banerami, „nie odchodź, bonus”. Tutaj wszystko jest bardziej spokojne, mam wrażenie, że szanują moją decyzję, jak się wylogowuję. To buduje u mnie zaufanie.

Bez kombinowania przy wypłacie

Raz miałem sytuację, że w innym kasynie zaczęli wymyślać nowe wymagania, jak tylko zleciłem większą wypłatę. Tutaj na razie dwa razy wypłacałem średnie kwoty i nikt nie robił problemów. Jak tak zostanie, to zostanę tu na dłużej.

Mały depozyt, miła niespodzianka

Wpłaciłem 30 zł, żeby zabić czas, myślałem że szybko zniknie. A tu kilka lepszych spinów i zrobiło się ponad 200 zł. Część wypłaciłem, resztę przejadłem w grach, ale i tak zostałem na plusie.

Zaskoczyły mnie turnieje

Na początku ignorowałem te wszystkie turnieje, bo myślałem, że to tylko dla ludzi grających za ogromne stawki. Ale raz się zapisałem przypadkiem i okazało się, że nawet przy małych zakładach można załapać się na jakiś drobny bonus. Nie są to kokosy, ale dodatkowe free spiny zawsze cieszą. Sama gra bez zmian, sloty działają dobrze. Miło, że coś się dzieje poza zwykłym kręceniem.

Szczęście debiutanta

Pierwszy raz w życiu założyłam konto w kasynie online, wpłaciłam 30 zł, odpaliłam jakiś kolorowy slot z owocami i po 10 minutach miałam 250 zł. Byłam w szoku. Od razu wypłaciłam większość, żeby się nie kusić. Pieniądze przyszły, więc chyba trafiłam dobrze.

Nawet mój ojciec ogarnął

Pokazałem tacie to kasyno, bo chciał spróbować, a jest totalnie anty-techniczny. Ku mojemu zdziwieniu sam założył konto, zrobił depozyt i pograł w ruletkę. Mówił, że wszystko przejrzyste. To chyba najlepsza recenzja – jak mój ojciec dał radę, to każdy da.

Uwielbiam szybkie gry

Jest parę takich gier instant, gdzie wynik jest od razu, bez jakichś długich animacji. Idealne dla mnie, bo nie lubię czekać i patrzeć, jak coś się kręci minutę. Mogę w kilka minut zrobić parę zakładów i wyjść. Strona dobrze to obsługuje, bez lagów.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie blokują wypłat za byle drobiazg

Na innym kasynie szukali pretekstu, żeby przetrzymać moje pieniądze. Tu raz pomyliłem się w tytule przelewu i myślałem, że będzie problem, ale kasa i tak doszła. Nikt nie robił afery.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grałam zmęczona, a i tak ogarnęłam

Weszłam późno po pracy, głowa już nie ta, bałam się że coś poklikam źle. A jednak panel na tyle prosty, że udało się wpłacić, zagrać, nawet skorzystać z jakiegoś wieczornego bonusu. Nie trzeba być informatykiem, żeby to ogarnąć.

Moje pierwsze free spiny

Dostałam kiedyś maila, że mam darmowe spiny za samo zalogowanie w weekend. Nie do końca wierzyłam, ale faktycznie były na koncie. Odpaliłam, coś tam wygrałam, dociągnęłam obrót i wypłaciłam kilkadziesiąt złotych. Jak na prezent „za nic”, byłam miło zaskoczona. Od tamtej pory zaglądam częściej.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobry wybór, jeśli ktoś nie chce kombinować

Ja tam nie lubię szukać po forach, gdzie jest najlepszy kurs, największy bonus i inne cuda. Chciałem po prostu miejsce, gdzie mogę wpłacić, zagrać i wypłacić, bez poczucia, że zaraz mnie ktoś oszuka. Tu na razie tak to u mnie wygląda, więc zostaję.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie żałuję, że tu założyłem konto

Czasami coś przegram, czasami wygram, jak to w kasynie. Ale ogólnie bilans doświadczeń mam na plus: kasa dochodzi, support odpisuje, strona nie wywala błędów co pięć minut. Na tle innych miejsc wypada to solidnie.

Wygodne filtrowanie gier

Jestem wybredny, lubię tylko konkretne dostawce gier. Tu mogę sobie zaznaczyć filtry i nie muszę przeklikiwać się przez rzeczy, które mnie nie interesują. Niby drobiazg, a oszczędza czas.

Miałem obawy, niesłusznie

Wchodziłem trochę z nastawieniem, że znowu będzie ściema jak kiedyś na innym kasynie, a tu w sumie całkiem normalnie. Wpłata kartą przeszła, wypłata na konto bankowe też, nikt mnie nie kręcił z dokumentami, zero kombinacji.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Zaskakująco dobre limity odpowiedzialnej gry

Przy zakładaniu konta olałem temat limitów, a potem jednak je włączyłem. Można ustawić dzienny limit wpłaty i jak już go osiągnę, to system nie pozwala dorzucić więcej. Raz mnie to uratowało przed głupim podwajaniem stawki po kilku przegranych. Nie wiedziałem, że to faktycznie działa, a działa.

Dit is Trustpilot