Online Koreaanse huidverzorging en cosmetica shop. Voor 15u besteld, volgende werkdag verzonden. Altijd gratis samples
Beatrixstraat 3, 5089NM, Haghorst, Nederland
- +31654218489
- info@oh-myskin.nl
- oh-myskin.nl
Vraagt klanten om een review
Wederom heerlijke producten ontvangen
Wederom heerlijke producten ontvangen. Heel goed verpakt, snel ontvangen. En fijne gratis extra’s bij de bestelling.
Super fijne producten
Super fijne producten
Hele snelle levering
En er zit altijd een leuke goodie bij

Antwoord van Oh Myskin
Dhl levert niet op tijd dat is jammer
Super webshop super producten . Alleen dhl is zo traag en slecht leveren niet op tijd en volgens de aangegeven levertermijn, dat is het enige nadeel

Snel & goed verpakt!
Snel & goed verpakt!
Een van de enige korean skincare sites in Nederland die op dat moment het merk hadden wat ik wilde komen
Top ervaring
Top ervaring, pakket was snel verzonden en netjes ingepakt. Zeker een aanrader

Antwoord van Oh Myskin
Ik heb al verschillende producten
Ik heb al verschillende producten. Super blij mee. Heb nu ook de Daily care cleanser. Is echt een aanrader je make-up is er super snel vanaf ook je mascara ♥️

Perfect
Verpakking was perfect, aantal gratis samples gekregen en kwas snel toe. Geen klachte

Super tevreden over Oh My Skin
Super tevreden over Oh My Skin. Heel fijn advies gehad en samen een routine samengesteld voor mijn wat oudere huid.
Sinds januari begonnen met Korean skincare en ik kan alleen maar zeggen dat het doet wat het beloofd.
Met name het retinol serum van SomeByMi is geweldig. Na een paar weken zag ik al minder rimpeltjes en een minder grauwe huid.
Al met al een aanrader om klant te worden.

Heel fijn advies gekregen
Heel fijn advies gekregen! Producten zijn elke keer heel snel geleverd. Gebruik het nu een tijdje en merk echt verschil. Mijn huid straalt! Ben ook erg enthousiast over de Tocobo zonbescherming. Vooral de stick die je gemakkelijk meeneemt en helemaal niet vet aanvoelt is mijn favoriet...

Top service
Top service! Hele fijne producten, Michelle weet precies wat je huid nodig heeft. Ik ben verkocht!

Antwoord van Oh Myskin
Super goed advies en heel fijne…
Super goed advies en heel fijne producten!

Goede service!
Goed en snel advies gericht op de vraag die ik had. Het product bevalt erg goed. Echt een aanrader.

Zeer gedreven!!
Hele fijne uitleg, weet veel van de producten af. Is super enthousiast over wat ze verkoopt. Weet goed te vertellen welke producten het beste bij jou huid passen.

Geweldige producten
Heb diverse producten besteld en ben tevreden over alles. Het meest blij ben ik met mijn nieuwe SPF. Dankzij Oh My Skin heb ik eindelijk een SPF voor mijn gezicht gevonden, waarvan ik geen allergische reactie rond mijn ogen krijg. Het voelt bovendien als een moisturizer. Haruharu WONDER - Black Rice Moisture Airyfit Sunscreen SPF50.
Mijn bestelling werd direct verzonden en naast de bestelde producten (die ik allemaal kan aanbevelen) ontving ik ook fijne samples van producten (die ik nu ook wil hebben). Ik ga zeker vaker bestellen.