Ok Bath Reviews

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Goed product

Goed product, eerlijke prijs.

23 maart 2026

Antwoord van Ok Bath

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de eerlijke prijs.

Jonas

Misleidende website

Een kast op deze website van bamboe besteld, maar blijkt bij aankomst van MDF met plastic laagje met bamboeprint te zijn. Ik zocht specifiek echt bamboe-materiaal, dus heb de website goed gecontroleerd en daar staat dat het materiaal echt bamboe is. Misleidend dus en van dit materiaal is de kast absoluut het geld niet waard voor mij. Ik kwam er na alles uitgepakt te hebben pas achter en geen zin nu voor andermans fout veel tijd en moeite in inpakken en retour zenden te steken.

Mijn voorgestelde oplossing: compenseer mij met korting achteraf voor het leveren van duidelijk mindere kwaliteit dan vooraf beloofd. Zodra dit gebeurt haal ik deze review weg.

20 januari 2026

Levering ok

Levering ok. Kastje prima.

29 december 2025

Antwoord van Ok Bath

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering goed verlopen is en dat je tevreden bent met het kastje.

Jonas

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goede kwaliteit. Duidelijke gebruiksaanwijzingen en snelle levering 👍

5 februari 2024

Antwoord van Ok Bath

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en danken u voor uw steun!

Met vriendelijke groet, Sabine

Heel moeilijk om contact te krijgen

Heel moeilijk om contact te krijgen. Mijn bestelling is niet binnen en ik krijg geen reactie op de mail.

22 januari 2024

Antwoord van Ok Bath

Hallo, het spijt ons dat u een klacht heeft. Laat ons alstublieft weten wat uw bestelling en klantgegevens zijn, zodat we uw verzoek naar de juiste afdeling kunnen doorsturen. U kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen via s.knaupe@ok-living.de. We vertrouwen erop dat we snel een oplossing zullen vinden.
Met vriendelijke groet, Sabine van de klantenservice

1 groot drama

Alles ging mis.. Had al gelezen dat beschrijving van in elkaar zetten lastig was.. Maar we zijn wel wat gewend... Nou het was een drama!! Slechte beschrijving.. Je kon niet eens zien welke plank wat nou was op de tekening.. En als je het dan eindelijk in elkaar had gezet klopte er weer iets niet en ophangen met hun systeem lukte al helemaal niet.. We hebben maar nieuwe gaten gemaakt en toen kregen we um met heel veel moeite opgehangen.. Never nooit meer!!

9 januari 2024

Antwoord van Ok Bath

Het spijt ons voor het ongemak dat u hebt ondervonden en we zullen blijven werken aan het verbeteren van onze producten en het assemblageproces. Met vriendelijke groet, Sabine

Goede kwaliteit voor een zeer prettige…

Goede kwaliteit voor een zeer prettige prijs.

11 december 2023

Antwoord van Ok Bath

Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten, vooral tegen een zeer goede prijs. Bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Sabine

Vaag, louche bot en anoniem

Bestellen en bezorging ging prima, daarna alleen gedoe en dan bedoel ik niet alleen de montage instructie die in het Duits is.
Afspraak was dat ik via Klarna zou betalen, dus wachtte ik braaf de betaalinstructie. Die kwam niet, wel een vaag louche overkomend mailtje in het Engels of ik het geld (aanvankelijk verkeerd bedrag) even kon overmaken naar een Duits bedrijf. Geantwoord dat ik gewoon conform afspraak via Klarna wil betalen. Maar dat kon niet vanwege “systeem fout”. Vertrouwde het nog steeds niet, want het kwam heel vaag en louche over. Nu een botte grove mail met als essentie, betalen, terugsturen of ander ms juridische stappen. Geen ondertekening geen naam, geen contactgegevens. Heel duister allemaal. Ook nergens is er naar iets van een excuus aangeboden. Denk goed na alvorens iets te bestellen bij dit vage onprofessionele bedrijf.

7 september 2023

Antwoord van Ok Bath

Hartelijk dank voor uw feedback en eerlijke beoordeling. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met ons bedrijf zo problematisch was. Dit is op geen enkele manier in overeenstemming met onze normen en onze eis voor professionele service.Met vriendelijke groet Sabine

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)