Renovering af mit køkken og bryggers er netop afsluttet. Resultatet er flot, og ser ud som nyt, det lever helt op til forventningen. Hele oplevelsen har været positiv. Konsulenten var dygtig og prof... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Renovering af gammelt HTH køkken Fra Lars Kure kom og gav os muligheder og tilbud på opgaven har alt fungeret super perfekt alle aftaler har været til tiden og løsningen super god.
Bedrijf heeft geantwoord
Den bedste beslutning at vælge OK Køkkenrenovering. Top professionel rådgivning. Jeg valgte et køkken af rigtig god kvalitet. Leveret til tiden, og monteret på 1 og 1/2 dag, af 2 montører, der kan d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse med OK Køkken Vi har fået renoveret vores køkken af OK Køkken, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen har været præget af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.
Samsøvej 18-22 , 8382 , Hinnerup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi fik fantastisk rådgivning og alle vores ønsker blev opfyldt.
Tømren der kom var utrolig omhyggelig og super dygtig.
Vi er vildt glade for vores nye køkken og bryggers.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Rigtig fin service, nemt at vælge både til køkken, bryggers og bad. Super flot arbejde, til en lav pris. Vi er super tilfredse med arbejdet, og giver gerne vores bedste anbefaling til at bruge OK Køkkenrenovering

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Ville have nye køkkenlåger, men kunne ikke finde de rigtige. Så så vi ok køkken og ringede til dem👍👍. Ud kom Jan og han havde en masse låger med så man kunne se farven i køkkenet og beslutte os. Jan er utrolig flink og finder hurtig ud af hvad man går efter. Kun rosende ord herfra👍😃

OK Køkkenrenovering.
Vi kan give den varmeste anbefaling.
Lige fra da Karsten var og rådgive os og opmåling, samt da Daniel og Yilmas kom og satte det op.
Alt var så professionelt og ikke en finger at sætte på det.
Kan kun anbefale dem. 👍😊

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Meget meget fin oplevelse! Der er ikke gået lang tid fra da jeg kontaktede firmaet til jeg nu står med flot “nyt” køkken🌟
Kim kom og målte op. Og Daniel kom og monterede.
Alle tider og aftaler blev holdt meget præcist.👍🏼
Jeg er meget imponeret over resultatet.🌟🙌🏼
Det er meget flottere end forventet.
Daniel har virkelig gjort et flot stykke arbejde med monteringen, på mit ellers ret gamle og skæve køkkenfundament🙈 nu ser det næsten lige ud🤩
Jeg vil til en hver tid bruge Ok Køkkenrenuvering igen og de får mine bedste anbefalinger med på vejen. Mvh Mette fra Kolding.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Hurtigere end hurtig, Første gang i flere år, at jeg har oplevet,- dag til dag levering.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Da jeg skulle have nyt køkken fik jeg anbefalet OK Køkkenrenovering, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg fik besøg Chris køkkenkonsulenten i det midtjyske. En meget sympatisk og dygtig sælger, som lod mig udtrykke mine ønsker og kom med rigtig gode inputs, uden at virke frembrusende. Køkken montøren Majid, som satte mit køkken op, får også 5 stjerner af mig. Super dygtig, grundig og finishen var helt i top. Behagelig mand, som overholdte alle aftaler. Jeg kan varmt anbefale OK Køkkenrenovering.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Stor ros til Jacob Wassermann i forbindelse med renovering af vores 20 år gamle køkken. Han er super kompetent både i relation til rådgivning og montering - man føler sig tryg gennem hele forløbet.
Bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Nicklas var venlig og imødekommende og havde god tid til snakke om forskellige muligheder - det var virkelig god vejledning.
Daniel kom og udførte det bestilte arbejde til perfektion. Han var meget omhyggelig både med udførelsen og oprydningen. Undervejs opdagede han en låge der ikke fungerede, som den skulle, men det blev klaret med et smil.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Vi har fået renoveret vores køkken, bryggers og bad - Jacob renoverede det hele til ug og kom med gode ideer og løsninger til vores bryggers. Tidsplanen blev overholdt og alt blev lavet med flot finish. Varme anbefalinger herfra.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Jeg ville gerne have oplevet en større omhyggelighed og opmærksomhed på detaljer i forbindelse med monteringen. Processen har føltes langsommelig og også virket lidt sjusket.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Fuldstændig fantastisk service fra start til slut. Rigtig god vejledning til at finde den rigtige farve og løsninger der giver mening.
De små fejl jeg ikke selv havde set blev rettet uden problemer.
Resultatet er jeg meget tilfreds med.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Fra start til slut har det været en god oplevelse. Fra valg af materialer til udførelse af vores køkken. Professionelt udført og til stor tilfredsstillelse. Stor tak til Carsten Sørensen for god vejledning af valg af materialer og en kæmpe tak til Daniel for udførelsen af renoveringen.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Gedigen oplevelse med afdelingen i Vendsyssel, hvor vi fik god rådgivning af indehaveren, Jan, under besøget hos os. Har renoveret vores køkken, og bryggersarrangement, og tillige fået opsat et dejligt skydedørsarrangement i vores walk in closet. Alt lever fuldt op til vores forventninger. Virkeligt dygtigt montørteam, som leverede ud over det forventlige, med flere gode forslag til småændringer i f.b. med monteringen, som vi med tak tog imod.
Et par nødvendige rettelser på et par af de leverede endeplader, blev genbestilt og leveret hurtigt.
Vi anbefaler meget gerne OK Køkkenrenovering.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Vi havde lavet en aftale med ok køkkenrenovering. Vi blev (en uges tid inden besøget)spurgt om vi kunne rykke tiden, hvilke vi ikke havde mulighed for.
På selve dagen og det angivne tidspunkt, bliver vi ringet op af vedkommende at han bliver forsinket, ca 1 time og han spørger endda ind til om han må tage et andet besøg inden han vil komme til os.
Hvor er det useriøst og mangel af respekt af vores tid

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Det har været en helt super oplevelse fra sælger var hos os for at måle op til vi var færdige med opgaven. Sælger Michael var meget omhyggelig og vi havde en god dialog om vores ønsker om de forskellige ting. Sælger kom med gode løsninger hvis vi blev i tvivl om det nu var det rigtige vi valgte. Dagen kom hvor tømmerne kom Per som fik hjælp af Henrik. To meget dygtige og venlige håndværkere. De havde helt styr på deres opgaver. Mens de var i gang med opgaven drog de os med ind i projektet. Hele tiden var de opmærksomme på om vi var tilfredse og lyttede til hvis vi havde nogle småjusteringer vi kunne tænke os. Vi kunne blive ved med at sende roser afsted til både sælger og håndværkerens.
Tak for et rigtig smukt stykke arbejde vi er så lykkelig for vores nye køkken
Mvh.
vivi og Tommy Nielsen
Kløvervænget
Tuse
Holbæk

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Det har helt igennem været en virkelig god oplevelse, lige fra Chris kom for, at give tilbud og måle op til opsætning af køkken, af den dygtigste montør Majid, som desuden var hurtig og meget behjælpelig og meget venlig. Også produktion af elementerne var perfekte. Tak for alt.
Venlig hilsen Jytte og Aage.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Kompetente folk, et godt produkt og fin service. Vi nyder vores “ nye” køkken. Også dejligt at vi ikke selv skulle bortskaffe de gamle fronter. Tak😜

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Vi havde fornøjelsen af Jan, Nordjylland, som kom på besøg for at hjælpe os med at vælge den rette løsning. Jan tog sig god tid, havde nogle rigtig gode forslag og vi endte med en aftale samme dag. Jan gjorde rigtig meget ud af at afklare de forventninger vi skulle have til levering og leveringstid. Det gjorde at vi på intet tidspunkt var i tvivl eller utrygge ved aftalen. Køkkenet blev leveret lige nøjagtig som beskrevet, og køkken montøren kom som aftalt og udførte opgaven på en arbejdsdag til perfektion. Alt passede og resultatet var perfekt. Vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Fantastisk dygtig, rar og fleksibel tømrer, Yilmaz, som flot formåede at hæve køkkenbordet trods firmaet ikke havde videregivet denne aftale. Perfekt.
Mangler dog endnu den lovede opfølgning fra firmaet.

Antwoord van OK Køkkenrenovering
Lees meer over geverifieerde reviews.