Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Renovering af mit køkken og bryggers er netop afsluttet. Resultatet er flot, og ser ud som nyt, det lever helt op til forventningen. Hele oplevelsen har været positiv. Konsulenten var dygtig og prof... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Renovering af gammelt HTH køkken Fra Lars Kure kom og gav os muligheder og tilbud på opgaven har alt fungeret super perfekt alle aftaler har været til tiden og løsningen super god.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste beslutning at vælge OK Køkkenrenovering. Top professionel rådgivning. Jeg valgte et køkken af rigtig god kvalitet. Leveret til tiden, og monteret på 1 og 1/2 dag, af 2 montører, der kan d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med OK Køkken Vi har fået renoveret vores køkken af OK Køkken, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Hele processen har været præget af... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Keukenvernieuwer
  2. Badkamerinstallateur
  3. Aanrechtwinkel

Geschreven door het bedrijf

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag forhandlere i hele Danmark, og en forhandler i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup. Vores koncept i OK Køkkenrenovering bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov. Ofte kan vi nå vores renoveringer på en enkelt dag, da vi ved en renovering ofte beholder køkkenets eksisterende korpus. Det gør tingene nemmere både for kunden og os, og mindsker også unødvendigt spild. Det er i den bæredygtige ånd, som er et vigtigt kardinalpunkt i OK Køkkenrenovering. Vi bestræber os altid på at levere en super service, og levere en løsning, som både er bæredygtig og i kundens ånd. En renovering er derudover også langt oftest en økonomisk god løsning, hvor vi genbruger det som fungerer. Vi vil glæde os til at indfri jeres køkkendrømme med et gratis hjemmebesøg, hvor vi stille og roligt kan gå drømmene igennem, og komme i mål med den ønskede løsning.

4,7

Hele vejen fra opmåling til montering
rigtig god service.5stjerner.

1 mei 2025

Hej Niels

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på i OK Køkkenrenovering 👏😊

Skønt at du sammen med vores salgskonsulent Heinrich Steinbeck er kommet fyldestgørende og tilfredstillende i mål, så du i dag står med et flot nyrenoveret køkken.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til vores Sønderjyske afdeling, som helt sikkert vil tage i mod din roser med kyshånd 😉

Virkelig professionel

Virkelig professionel opmåling og opsætning af nye låger til køkkenet, tiltalende og behagelige er både sælger Chris Bisgaard og montøren, som var så hurtig, at vi ikke nåede at få navn på ham. Helt igennem tilfreds med resultatet

5 mei 2025

Hej Ulla og Peter

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det vækker begejstring og glæde, og skaber bare endnu mere optimisme fremadrettet for at give vores kunder den bedste oplevelse. 😊

Fantastisk at du sammen med vores dygtige salgskonsulent Chris Bisgaard og vores dygtige montør Daniel er kommet i mål med en løsning, som indfrier og lever op til jeres forventninger.

Jeg vil sende jeres anmeldelse videre til Chris og Daniel, og ønske jer rigtig mange gode timer fremadrettet i jeres nyrenoverede køkken.

Hej Annegrethe

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på i OK Køkkenrenovering. 🙏

Skønt at vores rutinerede konsulent Heinrich Steinbeck har leveret god rådgivning - kombineret med hurtig leveret og montering.
Det er lige som det skal være.

Jeg vil sende din hilsen videre til vores Sønderjyske team, og ønske dig en rigtig god tirsdag aften.

Flot arbejde

Flot arbejde, god service. Vi er meget tilfredse

28 april 2025

Hej Grethe

Tak for din fine anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på i OK Køkkenrenovering. 🙏

Skønt at du sammen med vores dygtige forhandler Morten Steinbeck er kommet frem til en super i forbindelse med din køkkenrenovering.
Så er dit køkken klar til de næste mange mange år 😉

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Morten og hans team, og ønske dig en rigtig god søndag aften.

Dream come true

Jeg havde en drøm om, hvordan mit nye køkken skulle se ud. Den drøm bragte OK Køkkenrenovering til live til en overordentlig fair pris, fantastisk service og anbefalinger, hjælpsomhed til en usikker kunde, og så var både Christian og Daniel bare virkelig behagelige mennesker :) Jeg kan på det varmeste anbefale at tage fat i Christian & team - du vil IKKE fortryde det! Jeg er SÅ glad!

1 mei 2025

Hej Tine

Hold da op en fantastisk flot anmeldelse. Det vækker stor glæde at læse, at vores knivskarpe team her leveret sådan service. 👏🙏

Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder med at indfri deres køkkendrømme, så det er fantastisk at vores dygtige salgskonsulent Christian og vores montør Daniel er kommet så godt i mål med dette sammen med dig. ⭐️
Vi synes også de er behagelig, så dejligt du har oplevet det samme 😉

Jeg vil sende din flotte anmeldelse videre til hele vores team, og ønske dig rigtig mange gode timer fremadrettet i dit nyrenoverede køkken.

Rigtig god fredag og weekend når du kommer dertil 😊

Virkelig god service

Virkelig god service. Overholder aftaler, fikser ting, reklamationer hurtigt og helt uden problemer. Da snedkeren forlod vores sommerhus efter en reparation af en låge, skrev han “Jeg fiksede lige dit dørhåndtag på fordøren, det var løst” Det er ikke bare god service, det er god stil. (Jan Johansen, Vendsyssel) 👍

17 april 2025

Hej Leif

Tak for din super flotte anmeldelse. Den vækker glæde og begejstring hele vejen rundt i OK Køkkenrenovering. 🙏

Fantastisk at vores super team med forhandler Jan Johansen, og hans knivskarpe montør Morten Morell har leveret sådan en super rådgivning og montage med lidt ekstra service.
Vi løber stærkt hver dag for at vores kunder er glade og tilfredse, så det er skønt at du også har oplevet dette.

Håber du vil få mange gode timer fremadrettet i dit sommerhus de næste mange år.

Jeg vil sende din flotte anmeldelse videre til Jan og hans team, og ønske dig en rigtig god lørdag aften.

Kaj Poulsen fra OK Køkkenrenovering Vestjylland

Havde besøg af Kaj Poulsen fra OK Køkkenrenovering Vestjylland, der kom med et meget attraktiv tilbud og hurtig opsætning af 13 køkkenskuffer. Jeg kan varmt anbefale denne service til alle, der ønsker en problemfri og professionel opsætning af deres køkken. Det er en investering, der virkelig betaler sig. TAK for hjælpen Kaj Poulsen🙏

23 april 2025

Hej Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores arbejde hos dig. Det er skøn at gå på weekend på 😉🙏

Fantastisk at du har oplevet vores dygtige forhandler Kaj Poulsen kyndig og skarp i både det tidsmæssige, men også prisen.
En renovering kan nemlig ofte indfri de ønsker, så det er fantastisk at du sammen med Kaj er kommet i mål med dette. 😊

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Kaj, og ønske dig en rigtig god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds fra start til slut.

Vi havde et meget behageligt møde med Jacob W, hvor vi blev enige om, hvad vores ønsker var. Meget grundig i opmålingen til vores nye fronte og bordplader.
På dagen for monteringen mødte Freddy og hans makker op. Meget effektive. Min kone nåede næsten ikke ud af døren inden alle de gamle låger var pillet ned. Flot udført arbejde. Vi er rigtig glade og tilfredse med vores “nye“ køkken. Lidt dyrere end vi havde regnet med. Men det er godt givet ud. Mvh. Bjarke

15 april 2025

Hej Bjarke

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på hele vejen rundt i OK Køkkenrenovering. 🙏

Skønt at du har mødt kyndig og grundig vejledning af vores dygtige forhandler Jacob Wassermann.
Vi synes også ham og hans montør Freddy er et fantastisk makkerpar. 😉
I forhold til vores prissætning, så er den jo super variabel alt efter kundens ønsker.
Vi går dog ikke på kompromis med vores leverandører, og det er også derfor vi kun bruger danske leverandører, som vi er i tæt dialog med.

Jeg vil sende din flotte anmeldelse videre til Jacob og Freddy og hele teamet, og ønske dig en rigtig god fredag aften.

God påske.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service fra start til slut.

God service fra start til slut.
Forståelse for vores behov/ønsker fra sælger/opmåler.
Montør med øje for kvalitet og flot finish

14 april 2025

Hej Michael

Tusind tak for din enormt flotte anmeldelse af vores arbejde hos dig. Det sætter vi stor pris på.

Som du selv skrev i din kontaktformular, så lavede vi køkken for dig for år tilbage. Denne gang var det bryggers, som skulle have en opdatering.
Det er fantastisk at du sammen med vores dygtige salgskonsulent Christian og vores dygtige montør endnu engang er kommet frem til et super resultat.
Vi forsøger altid at vejlede og eksekvere rent montagemæssigt med kvalitet og finish for øje, så det er fantastisk du igen har oplevet dette. 😉

Jeg vil sende din flotte anmeldelse videre til Christian og hele vores team, og ønske dig en rigtig god tirsdag aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fået det fineste køkken og deres montør…

Fået det fineste køkken og deres montør ( Freddy ) var rigtig dygtig og meget effektiv. Jeg kan kun anbefale OK køkken renovering.

14 april 2025

Hej D.E.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på i OK Køkkenrenovering 😊

Fantastisk at du sammen med vores dygtige forhandler Jacob Wassermann og hans montør Freddy har indfriet dine forventninger og drømme, så du i dag står med et fantastisk flot køkken til de næste mange år.
Skønt. 😉

Jeg vil sende din anmeldelse videre til Jacob, Freddy og hele teamet, og ønske dig en rigtig god aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så mega glad for vores “nye” køkken!

Er så mega glad for vores “nye” køkken!
Det er virkelig flot udført, kan kun anbefale Christian, som hjalp os med at finde ud af hvad der skulle laves og Daniel som udførte opgaven. Tak 🙏

7 april 2025

Hej Liselotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det vækker begejstring hele vejen rundt hos alle i OK Køkkenrenovering at læse sådan en anmeldelse 😊

Fantastisk at du sammen med vores dygtige salgskonsulent Christian har fundet en super løsning, som helt sikkert vil få smilene frem når du træder ind i dit nyrenoverede køkken.

Jeg vil sørge for at sende din flotte anmeldelse videre til hele teamet, men naturligvis specifikt Christian og Daniel.

Du ønskes en rigtig god søndag aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har d 9-4 og d 10-4 haft ok…

Har d 9-4 og d 10-4 haft ok køkkenrenovering på besøg og må sige at deres montør ( Freddy ) var en rigtig god oplevelse flot finnis og behagelig fremtræden vi er utrolig godt tilfreds og vil da også gerne henvise Ok køkken renovering til andre

9 april 2025

Hej Martin

Tak for din fine anmeldelse, og især den fine omtale af vores dygtige montør Freddy. Det vækker stor glæde at læse. 😊

Skønt at du sammen med vores dygtige forhandler Jacob Wassermann har fundet en fyldestgørende og super løsning, så du nu har et tip top køkken de næste mange år frem.

Jeg vil videresende din flotte anmeldelse til hele vores Sønderjyske team med Jacob, Karsten og Freddy, og ønske dig en rigtig god weekend. 😉

Udskiftning af bordplade

Hurtig levering og udførelse

16 maart 2025

Hej Gunnar og Karen

Tak for jeres fine anmeldelse. Det vækker altid stor glæde med en flot anmeldelse 😊

Fantastisk at I sammen med vores dygtige forhandler Morten Steinbeck er kommet i mål med jeres nye bordplade til de næste mange år.

Jeg vil sende din anmeldelse videre mod det Sønderjyske til Morten og hele hans team, og ønske jer en rigtig god dag.

Dygtige og kompetente håndværkere

Dygtige og kompetente håndværkere - Freddy og Kenn. Veludført arbejde og hele vejen igennem god kommunikation. Kan 100 % anbefales.

4 april 2025

Hej Kaare

Tusind tak for din finde anmeldelse af vores arbejde. Det vækker stor glæde på en smuk fredags-forårsdag 😊

Fantastisk at vores skarpe team med Jacob, Karsten, Freddy og Kenn har leveret super vejledning og montering.
Vi glæder os over din flotte anbefaling, og vil glæde os til at tage i mod dig igen som kunde hvis behovet skulle opstå.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele vores Sønderjyske team, og ønske dig en rigtig god weekend.

Opdatering af køkken - spillede 110%

Vi har lige fået opdateret vores knapt 20årige gamle køkken via OK Køkkenrenovering, og vi må bare sige at vi er 110% tilfredse 👍🏻😃

Fra første kontakt med Thomas som kom ud og vejled, målte og kom med sparring - til levering - til opsætning af de to håndværkere Sebastian og Malte (som bare klarede det perfekt og hurtigt), der har alt bare spillet og foregået til tiden 👍🏻

Vi kunne nok ikke være meget mere tilfredse og giver hermed vores varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 maart 2025

Hej Nicolai

Tusind tak for din virkelig skønne anmeldelse. Den vækker begejstring hele vejen rundt i vores Sjællandske team. 🙏

Fantastisk at vi sammen har kunne genoplive et ældre køkken, så det i dag står snorlige til de næste mange år. Sjældent fejler korpus noget, så det er i vores optik sund fornuft at starte med det eksisterende som fungerer i vores renoveringer - fornuftigt og bæredygtigt 😉

Jeg er glad for at I også har oplevet vores knivskarpe salgschef Thomas som behagelig og kyndig, og at vores montørteam med Sebastian og Malte har fuldendt opgaven er jo bare perfekt. De er dygtige de folk der 😉

Jeg vil sende hele anmeldelsen videre til vores Sjællandske team, og ønske jer en rigtig god forårsdag og mange gode timer fremadrettet i jeres nyrenoverede køkken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en god og positiv oplevelse…

Vi har haft en god og positiv oplevelse med OK køkken renovering.
Vi har fået skiftet låger, fronter og bordpladen ud. Det ser fantastisk godt ud.
Alle aftaler er overholdt og stor ros til tømreren Majid Tataei for et flot arbejde der er blevet udført.

10 maart 2025

Hej Anne Marie

Tusind tak for din enormt flotte arbejde.
Det sætter vi stor pris på i OK Køkkenrenovering 😊

Fantastisk at vi er kommet fyldestgørende og tilfredstillende i mål, så I i dag står med et fuldstændig nyrenoveret køkken til de næste mange år.
Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele vores team, og specielt vores dygtige montør Majid for hans kyndige arbejde. 😊

Du ønskes en rigtig god dag.

“Nyt køkken”

Selv om vi har haft et par små “bump” undervejs (som måske ikke helt kan undgås), kan jeg kun anbefale OK Køkkenrenovering.
Vi har fået “nyt” køkken i sommerhuset, incl hårde hvidevarer. Det er vi blevet meget tilfredse med. Og montørerne Majid og Daniel skal også lige have ✨✨✨✨✨ med på vejen.

28 maart 2025

Hej Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Skønt at gå på weekend med så flotte ord. 😉

Til trods for et par bump på vejen, er det glædeligt at vi er kommet i mål med en køkkenrenovering i jeres sommerhus, så I i dag står med et super køkken til de næste mange år.

Jeg vil sende din hilsen videre til hele vores team, og specielt til Majid og Daniel, som har ydet en ekstraordinær god service. 😊

Rigtig god fredag aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en super god oplevelse

Det har været en super god oplevelse. Tilbud midt februar og færdig slut marts. Alt som ønsket/lovet. Meget profesionel montør.
Så herfra absolut anbefaling.

27 maart 2025

Hej Birk

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på i hele OK Køkkenrenovering. 🙏

Det lyder som et skræddersyet super forløb, hvor ønsker og drømme er blevet indfriet sammen med vores dygtige konsulent Berit og vores montører.
Det er jo bare fantastisk. 😊

Jeg vil ønske dig alt det bedste fremadrettet, og sende din flotte anmeldelse afsted til hele vores Sjællanske afdeling som vil tage i mod rosen med kyshånd 😉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været super tilfredse med…

Vi har været super tilfredse med samarbejdet med OKK. Lige fra første dialog med Berit til de ændringer vi lavede undervejs. F.eks var der intet i vejen for at få nogle andre greb mit i hele processen selv om de var bestilt og betalt. For en lille meromkostning fik vi præcis de greb vi gerne ville have.
Udover det var der små ting der lige skulle rettes som de kom og lavede hurtig efter aftalen.
Det kan klart anbefales at bruge okk

25 maart 2025

Hej Peter

Tusind tak for fine anmeldelse. Den sætter vi enorm stor pris på hele vejen rundt 😉

Fantastisk at du sammen med vores fantastisk dygtige konsulent Berit har oplevet et super samarbejde. Vi prøver altid at være i øjenhøjde og være fleksible ift. vores kunders ønsker, så det er skønt I har oplevet dette. 😊

Jeg vil sende din anbefaling videre til hele vores Sjællandske afdeling, og ønske dig rigtig mange gode timer fremadrettet i dit nye køkken.

Virkelig god service

Virkelig god service, og et fantastisk stykke arbejde, tak til afdelingen på Fyn. To besøg, en der måler op og giver tilbud, en der kommer og sætter det op, alt passer perfekt, nyt køkken på bare 7 timer.

11 november 2024

Hej Hanne

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores arbejde. Det sætter vi stor pris på. 🙏

Fantastisk at du har oplevet hvor strømlinet en process en køkkenrenovering kan være.
Vores konsulenter er knivskarpe på salg og service og skal koncentrere sig om dette, også har vi vores egne faste montører som vi selv mener er ret dygtige 😉
Så det er skønt at du har oplevet det samme.

Jeg vil sende din anmeldelse videre til hele vores Fynske afdeling, og ønske dig en rigtig god aften. 😊

Kædechef

Lees meer over geverifieerde reviews.