ØkoungerReviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Jeg bestilte lækker uld til mine drenge igår og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lækker og lever op til forventningen, men der hvor Økounger skiller sig ud, er ved den lille h... Toon meer

Jeg har købt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have været ekstra travlt. Tøj og salve var pakket flot og forsvarligt in... Toon meer

Sjældent oplever man at blive så godt behandlet som kunde; selv når man er nødt til at returnere varer. Varerne var nænsomt og kærligt pakket ind ved modtagelsen - og en sød håndskrevet hilsen fulg... Toon meer

Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums beløbet ikke var opnået. modtog en fin pakke dagen efter... Toon meer

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel
  3. Babywinkel
  4. Kledingwinkel
  5. Speelgoedwinkel

Økounger er en webshop med lækre og særligt udvalgte produkter til de kære små! Vi har fokus på økologi og bæredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sød kundeservice :)

Hurtig levering og virkelig sød kundeservice :)

16 februari 2026

Smukt pakket ind❤️
Stor anbefaling herfra❤️🙂

30 januari 2026

Af hjertet tak Kirsten for den fineste anmeldelse! ❤️

Hurtig levering og venlig hilsen

Bestillingen leveres hurtigt og er pakket pænt ind i silkepapir og der er en sød hilsen - det virker godt

27 november 2025

Tak for de søde ord Grisja - det betyder alverden 🩷

Anbefaler varmt

Meget smukke ting, god service og hurtig leverering

14 november 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse Emelie 🩷

Bare i orden det hele

Så fin service.
Trykt og behageligt.
Der er så fine vare

3 oktober 2025

Hvor er det dejligt at høre Lisbeth! Tusind tak for den fine anmeldelse 🩷

Hurtig og virkelig rar service

Hurtig og virkelig rar service. Produkterne var lige så lækre, som de så ud.

24 september 2025

Antwoord van Økounger

Tak for den fine anmeldelse Nanna 🩷 Dejligt at høre produkterne levede op til forventningerne!

Stor anbefaling

Super hurtig levering og rigtig skønne produkter,
Kommer helt sikkert til at handle mange flere lækre varer hjem herfra 🌸

27 april 2025

Tusind tak for de fine ord, Annemette! Du er altid velkommen 🩷

God service

Hurtig levering og sødt kort med

7 april 2025

Tak for din fine anmeldelse - det betyder alverden! ❤️

Gode produkter

Gode produkter! Hurtig levering!

4 april 2025

Antwoord van Økounger

Tak for din fine anmeldelse Diana. Dejligt at høre at alt er som det skal være! ❤️

Meget tilfreds

17 maart 2025

Tak for de 5 stjerner, Annette. Er glad for at høre at du er tilfreds ❤️

God kundeservice og god kvalitet

Super god kundeservice især fordi jeg havde bestilt nogle strømpebukser for sent og der blev gjort en ekstra indsats for at de kom hurtigere afsted, samt fremsendelse af billeder i forhold til farve :). Kvaliteten af strømpebukserne er helt i top.

5 maart 2025

Antwoord van Økounger

Tusind tak for den fine anmeldelse Margrethe! Jeg er så glad for at strømpebukserne passede i farven og at de levede op til forventningerne. Ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! ❤️