Renovering af køkken og bad
Har fået malet alle skabslåger og skuffefronter til vores køkken og bad. Vi er super tilfredse med resultatet. Flot arbejde💪
De bedste anbefalinger herfra til Benjamin og hele holdet hos OL-LAK😃
Hos OL-Lak er vi specialister i alt, der omhandler sprøjtelakering og sprøjtemaling. Vi hjælper både virksomheder og private med alle typer overfladebehandling. For virksomheder udfører vi blandt andet sprøjtelakering af moduler og elementer, mens vi for private tilbyder sprøjtemaling af køkkenlåger, døre og møbler samt lakering af køkkenlåger.
Nystedvej 19A, 7400, Herning, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De bedste anbefalinger herfra til Benjamin og hele holdet hos OL-LAK😃
Det er meget nemt at være ærlig omkring oplevelsen med OL-LAK. Både mailkorrespondance, tilbudsgivning, senere telefonsamtaler (fordi vi ikke red den dag vi sadlede), aflevering af alle vores køkkenskabslåger og så afhentning, pakket og klar -
Imødekommenhed, muligheder og klar besked. Alt har været godt.
Og selve udførelsen: man kan ikke se på de gamle forstykker at de er spartlede. Det er SÅ flot. Og farver og glans/mathed. Meget smukt det hele. OL-LAK kan anbefales.
Har lige fået 9 flotte døre tilbage fra
LO-Lak. God service og flot sprøjtet arbejde. Tak for det. 😊
Jeg har fået slebet og lakeret en reol - og den er blevet som ny. Det er så flot!! 🤩
Det er ikke sidste gang, jeg har brugt OL-LAK - jeg er så glad. Og super hurtig ekspedition. Møblet hjemme igen inden 1 uge. 👏🏻🤩🙏
Fantastisk oplevelse og et resultat over al forventning!
Vi har fået sprøjtelakeret vores køkken, og resultatet er simpelthen så flot. Hele processen har været professionel fra start til slut. Køkkenet blev nænsomt afmonteret, lakeret perfekt, fragtet tilbage og monteret igen med stor omhu. Det står nu som helt nyt, og vi er utroligt glade for resultatet.
Alle aftaler blev overholdt præcist, og kommunikationen har været rigtig god hele vejen igennem. En særlig stor ros til Benjamin, som var utrolig flink, venlig og professionel. Man føler sig virkelig i trygge hænder.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger – hvis man overvejer at få fornyet sit køkken, er dette firma helt klart det rette valg! ⭐⭐⭐⭐⭐
Har kun de bedste anbefalinger. Lette at få kontakt til. Hurtug levering og mega flot arbejde.
Rigtig god service og kommunikation under hele processen. Jeg havde et ret fast budget, og troede måske, at det ville blive svært at kunne få landet en aftale. Der var nogle særlige ønsker, men OL-Lak var imødekommende hele vejen igennem. Ikke mindst er det et virkeligt flot professionelt resultat. Kan kun anbefale dem!
Har fået malet køkken låger og skuffer. Meget fint resultat som vi er super tilfredse med. Flot overflade og fin og dækkende farve. Alt er udført til tiden og til tiden. God og venlig service. Jeg bruger også OL Lak når vi skal have malet lågerne i badeværelset.
Søren
Vores køkken er som nyt efter lakering af alle fronter.
Alle aftaler og pris blev overholdt.
Kan klart anbefales👌🏻
Vi har fået en meget fin behandling og til en god pris og kan varmt anbefale OL-LAK. Vi overvejede at skifte vores køkken ud til et nyt. Men besluttede i stedet, at male og opgradere det gamle, hvilket vi ikke har fortrudt. Vi leverede lågerne til OL-LAK og de klarede resten (rengøring, spartling og maling). Meget flot og professionelt arbejde og hurtig levering.
Resultat præcist som ønsket. Låger og skuffefronter færdige før lovede tid.
Vi er meget glade for vores “nye køkken” - som vi fik på rekordtid.
Det tog lidt tid med bestillingen, men resultatet var fuldt tilfredsstillende.