Olivia Amsterdam

Haha....🤔 website trustpilot zegt uitstekend. Truien zijn laat geleverd. Slechte maatvoering. Ander motief en kleuren en ander materiaal. Olivia doet chic aan maar levert wat anders.... Toon meer

Nou de bestelling netjes binnen 2 weken binnen. 80,- down the drain! 1 trui op de foto van bestellen een leuke gebreide trui met gehaakte bloemenpatroon. Binnengekregen een of andere rare synt... Toon meer

Aangezien 0 sterren geen optie is, één ster. Maar echt, ze verdienen 0. Zoals vele anderen hier opgelicht met de aankoop van een oerlelijke kersttrui van erbarmelijke, goedkope kwaliteit. Geen enke... Toon meer

Op 20 december besteld. Twee kersttruien. Onduidelijk was dat dit allemaal kennelijk uit China moet komen. Weken wachten en afgelopen vrijdag ineens een mail dat de bestelling geleverd wordt. Niet t... Toon meer

1. Kledingwinkel

De beste fashion trends in Nederland & België

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook ‘oplaadbare wandlampen’ besteld

Ook ‘oplaadbare wandlampen’ besteld. Na 4 of 5 weken eindelijk binnen; is er niks oplaadbaars aan.

klantenservice én website al uit de lucht, waardeloos…..
Er is in ieder geval iets geleverd, maar zeker niet het juiste!

29 december 2022

Oplichters!

Oplichters!
Ik heb voor €70 oplaadbare wandlampen besteld en heb nooit iets gekregen. Mijn geld is weg en de site uit de lucht….

28 december 2022

‼️oplichters‼️

Ook ik heb 2 producten besteld met een waarde rond de €70. Na een tijdje wachten en de track&trace checken, leek er niets veranderd.
Site uit de lucht en email domein bestaat niet meer.

28 december 2022

Lamp besteld

Lamp besteld, 40 euro betaald en nooit iets ontvangen. Geld dus ook kwijt want geen reactie op de mail gehad omdat de site uit de lucht is. Trieste bedoeling om mensen zo te naaien!!

18 december 2022

Oplichters?!?!

Een lamp besteld en betaald. Zou onderweg zijn, maar link doet het niet. Stuur je een mail, kan niet verzonden, blijkt niet te bestaan. Volgende keer eerst reviews lezen dus. Geld kwijt maar geen lamp. Ga ook aangifte doen.

19 december 2022

Blenkie besteld op 16 okt en betaald na…

Blenkie besteld op 16 okt en betaald na diverse mailtjes over en weer ,kan ik ineens geen mail meer versturen en ook de site is uit de lucht. 2vdagen geleden kreeg ik nog een mail dat ik een vergelijkbaar product mocht uitzoeken en 100 % korting op een ande artikel ,nou mooi dat ik genaaid ben ,ze zijn ineens totaal onbereikbaar

Oplichterij, boevenbende

Helaas opgelicht.
Oplaadbare wandlampjes besteld, bestelling bevestigd en betaald. Track & trace ontvangen, maar die staat al weken stil.
Inmiddels is de site uit de lucht. "What a fool I am!"

26 december 2022

Lijkt enorm op oplichterij

Product besteld voor ruim 70,-. Wanneer ik in mn track & trace kijk 2 weken later, zie ik 0 vooruitgang. Wanneer ik een mail stuur, krijg ik dat de mail niet afgeleverd kan worden. Mail uit de lucht, site uit de lucht…

22 december 2022

Ook opgelicht met de zogenoemde…

Ook opgelicht met de zogenoemde oplaadbare lamp... Lamp wel ontvangen, maar is niets oplaadbaar aan!! Wel reactie gekregen op mijn mail, en ivm dat ze tegen co2 uitstoot zouden zijn boden ze mij 20%terug betaling aan...Nog niet op gereageerd maar inderdaad de website inmiddels uit de lucht, ga ik wel terug mailen dat ik volledige terugbetaling wens maar weinig hoop meer! Ook ik ga aangifte doen!

Kvk nummer

Ik kon dit kvk nummer nog vinden in hun algemene voorwaarden voordat ze offline gingen: 85515949.
Misschien helpt het voor bij de aangifte!

21 december 2022

Ik ben blijkbaar ook tegen de lamp gelopen!

Ik ben blijkbaar ook tegen de lamp gelopen. Wij hebben wel degelijk 1 ontvangen na lang wachten maar idd ook geen oplaadbare! Dus niet wat je kon bestellen, hier heb ik dus niets aan!
Contact gehad met klantendienst en idd ook het antwoord dat er nooit geen sprake was van een oplaadbare lamp, bizar want op mijn screenshot van mijn bestelling staat wel degelijk dat ze oplaadbaar is! Nu website ook weggehaald van het net! Is jammer genoeg al de tweede maal dat ik ben opgelicht via een webshop die adverteert op Instagram (wie weet zijn het dezelfde mensen) ik kan u verzekeren dat een derde keer niet gaat gebeuren! Weet iemand waar je een klacht kan indienen tegen deze oplichters?!

23 december 2022

Oplichterij

Lamp besteld. Geld afgeschreven. Bevestiging gekregen en een raar bericht dat bestelling onderweg was. Link in die mail werkte niet. Klantenservice liet bij navraag weten dat verzenden lang duurt deze kerst periode. Inmiddels is website uit de lucht en heb ik nog steeds geen lamp.
Gebakken lucht, dat hele bedrijf. Ik ga aangifte doen, want 40 euro betaald en nooit iets ontvangen.

22 december 2022

Ook wij hebben een oplaadbare wandlamp…

Ook wij hebben een oplaadbare wandlamp besteld en BETAALD. Na drie weken nog niks ontvangen en verder is het bedrijf onbereikbaar. Ik vrees dat ik ben opgelicht. Weet iemand hoe ik aangifte kan doen?

19 december 2022

Oplichters

Oplichters.

Hebben geen voorraad, komt uit China. Reageren met standaard email.

Website is nu helemaal onbereikbaar

6 december 2022

Niet kregen wat ik heb besteld

Niet kregen wat ik heb besteld, maar een ander product. Na contact met klantenservice de website plots offline. Heb een product twv €50 waar ik niks aan heb. Niet hier bestellen! En pasop… ze zijn online met verschillende namen. Je ziet het aan de lay-out van de sites en de zelfde terugkerende namen in de zogenaamde reviews.

27 november 2022